[DereX] Moja pierwsza mapa

Status
Zamknięty.
Odp: [DereX] Moja pierwsza mapa

Od?wie?am, zale?y mi na komentarzach i radach.

Od 1 pracy troche sie polepszyles jednak natura dalej lezy, pamietaj 30% drzew a 70% krzaczki, zapominasz o kamyczkach, kempkach trawy, grzybach. Polecam ci dokladne przestidiowanie poradnikow, osobiscie polecam poradnik robione przez Fluosa2 i Blackq. Ocena jak na fakt ze poczatkujacy to hmm... 4/10

C?? dawno nie pisa?em ale zrobi?em now? prac? i chcia?bym dowiedzie? si? co o niej s?dzicie.
55872177.png

28194420.png

62671857.png

73674657.png

86453812.png

mapa1t.png

2 Praca zajebista :P
i otoczenie wok?? niej te?.
1 Praca Bleeee. Bez urazy oczywi?cie. Ciekaw jestem od kiedy dom ma dach i pod dachem jest ?nieg :P Wyt?umaczysz to ?:D

Te pierwsze lodowe prace nipodobaj? mi si? ale pami?tam jakie by?y moje pocz?tki. Reszta prac jest po prostu zajebis*a tylo co moge powiedzie?.
Lodowe: 3/10
Reszta; 10/10

to 3 jest zajebiaszcze. :P gz postep 100%

1 Praca masakryczna. 1/10
2 Tak?e. 1/10

Czy to mapa do Dragon Ball'a ?
Post?p i to bardzo du?y zrobi?e? w pracy numer 3. 10/10
Jest naprawd? ?adna i nie mam do czego si? przyczepi?.
Nie r?b scren?w je?li masz czarne t?o w oko?o , to psuje wszystko.

Og?lnie za ca?o??:
7/10

Witaj !
Pierwsza praca jest bardzo przydka i nie schludna. Dlaczego ? Dlatego ?e wzieles byle jakie itemy i je poprostu wstawiles i nie pasuje wogole nic do siebie.
Pozniej "ZBYT KWADRATOWO" nie uzywaj auto bordera a jesli tak to malo ;)
Dalejsz zbyt malo szczegolow. Np powinnes dodac jakies lodowate skaly snieg itp.I ta porecz na tej scianie nie sluzy do tego tylko np. d robienia uchwytow do mostu :0
Druga praca o wiele lepsza lecz za malo szczegolow. Musisz dodawac wiecej trawy jakies kamyszki itp :) Zbyt prosta ta praca . Pierwszego "dziela" nie oceniam ale za drugie 5/10 na zachete :P
trzecia praca w miare dobra. Widac masz pomysly ;) oceniam 6.5/10
Pracuj dalej a bedzie lepiej :)
Pozdrawiam :)

Ostatnia edycja:

Za du?o "nasranych" drzew. R?b natur? k?pkami, np. jak na RL. I WI?CEJ detali! Takich jak k?pek trawy, carpetbrushow itd. Jezeli naprawisz to to bedzie milo ;]

Pzdr

Witam! Jest nawet nie?le, poniewa? tw?j pocz?tek z mappingiem by? nie za dobry, ale na t? chwil? mog? powiedzie? Ci, ?e robisz du?e post?py w mappingu.
Mam nadziej?, ?e zobacz? jeszcze wiele takich twoich prac.

Pozdrawiam!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry