-Inne Dragon Ball Fire v1.0 !

Status
Zamknięty.
Odp: Dragon Ball Fire v1.0 !

DBNS zrobi?em ze zwyk?ego violenta. DBD to samo - teraz na DBSU par? spelli mam tylko z violenta ^^
Odpowiem Ci na "Albo sam postaw serwer ze zwyk?ego violenta, zobaczysz ile rzeczy nie dzia?a." - w czystym violencie dzia?a wszystko za to w przer?bce rikuru prawie nic xD Tak czy owak gotowiec z neta i jako? nie widz? du?ego ruchu na serwerze (powy?ej 20os) czyli tym samym nie zawitam :)

Okej, ale nie chc? postawi? violenta, tylko sw?j serwer, ze swoim pomys?em. Co do ?wietno?ci violenta - nie jest taki ?wietny, nie przesadzajmy :)

Ka?dy serwer, kt?ry nie ma w?asnej mapy miliona system?w itd. jest gotowcem. Ka?dy OTS tibii z rl map?, tez jest gotowcem - wi?c?
Je?eli podoba mi si? "czysty violent" to mam dodawa? co? na si?? co mi nie pasuje - ?eby nie by? gotowcem :D?
Nie wiem ?wirek z czym masz problem, ale powt?rz?, ?e wcale Ci? nie zmuszam aby? zawita?.
Postawisz sw?j ots - " nie gotowca " - wejd? i sam ch?tnie pogram :)
Tymczasem t?umaczenie, ?e to jest gotowiec jest ju? nudne, co do mapy - fakt, jest tylko poprawiona i pozmieniana, oraz doda?em na niej kilka nowych wysp.
Co do ?rodka silnika - nic praktycznie nie jest takie samo, je?eli m?wimy o InGame. Poza tym jak mo?na m?wi? "gotowiec" skoro serwer nawet jeszcze nie jest online ? :D

[MENTION=67757]swirus[/MENTION] a? zapisz? to co wypoci?e? i odnios? si? w?a?nie do tej wypowiedzi przy starcie Twojego otsa.
[MENTION=83060]ToP[/MENTION]ic Polecam, jak ka?dy wie DBViolent cieszy? si? du?ym zainteresowaniem tak?e miejmy nadziej? aby i DBFire by? oblegany.
Jako ?e jest to na t? chwil? najbardziej obiecuj?cym projektem czekam na start z niecierpliwo?ci?!

Ostatnia edycja:

Przy Acc mog?e? si? bardziej postara? skoro jest to protok?? 8.54+ masz do dyspozycji G?siora czy Moderna, wi?c mo?liwosci jest wiele i na pewno wi?cej niz przy NicawSQL.
Skin jaki u?y?e? w acc por?wnujecie do DBOnline, cho? to ja jako pierwszy u?y?em tego skina przy jednym z OTS, "bior?c" go z jakiego? BR Otsa dawno, dawno temu ;)
Je?li chodzi o serwer, wygl?da na DBViolent, chocia?by ten outfit GOD'a czy to pomieszczenie na Rookardzie z banditami.
Z tego co wynika z opisu nic tak bardzo innowacyjnego co mog?oby wyr??nia? serwer nad innymi nie ma, wi?c do tego odnosi? si? nie b?d?.

Napisz? co? odno?nie grafiki promuj?cej serwer, tzn. tej gdzie napisany jest start serwera itp, mog?es to zrobi? o wiele lepiej, cyfry nie pasuj? do czcionki jakiej u?y?e?, jest wiele rozwi?za? tego problemu, ale trzeba by by?o posiedzie? nad tym kilka minut d?u?ej, ale jak chcesz tak masz :)

Tak czy siak, na serwerze nie zawitam(poniewa? nie gram na OTS'ach), ale ?ycz? powodzenia!

W?a?nie mia?em do Ciebie Krzychu pisa? odno?nie grafiki, ale o tym zapomnia?em i kolega zrobi? na szybko.
Serwer nie ma si? wyr?znia? niczym specjalnym - chodzi po prostu o fun z PvP i po prostu grywalno??, a nie jak wszystkie exp x999 itemki z shopa i jazda :).
Dzi?ki za wsparcie !

Nie ?e co?,ale do startu 30 minut a rejestracja nie dzia?a :P

Tworzenie kont zosta?o przywr?cone! Serwer wystartowa?! Przepraszamy za utrudnienia!

Serwer zosta? zrestartowany, z powodu kilku b??d?w i prze?o?yli?my start na jutro 18:00.
Ch?opaki pomogli mi wyeliminowa? b??dy, wi?c teraz jest ju? ok. Dzi?ki!
Podzi?kowania r?wnie? dla [MENTION=141362]frostbite[/MENTION] za pomoc przy serwerze.

Odpalamy jutro 18:00, zapraszamy !!

By?em, zobaczy?em, polecam. Serwer godny ?ledzenia, obecnie jednak du?o do naprawienia. :) Polecam wbi? jutro i sprawdzi?, ja b?d?. :)

Mia?em ?le ustawiony zegar :D Zapraszamy na serwer!

Czemu w newsach masz "new charakter - janemba" skoro to by?o w czystym violencie?

^^ btw. Bijemy rekordy - 5os w godzinach szczytu

Rozumujesz strasznie wolno, w sumie w Twojej wypowiedzi brakuje mi tu tylko jeszcze "arkam z?odziej". Nie pozdrawiam i nie chce mi si? ju? odpisywa? na twoje g?upie zaczepki.

Fajny server, pogra?em zobaczy?em GIT! Naprawd? Polecam server! TAYAN WEJD? NA GG! :)

Wspania?y SMS Shop w pe?ni zautomatyzowany i w og?le layout... ca?a strona mnie urzek?a i nie moge od niej oderwac oczy (ze smiechu). W godzinach szczytu 2os online i update 1.1 by? chyba z 2msc przygotowywany xD takiego czego? si? nie nazywa updatem...

?mieszysz mnie go?ciu, serio :D Ale nie b?d? zni?a? si? do twojego poziomu - w sumie nie da si? a? tak nisko upa??. Id? p?acz dalej nad tym, ?e wypieprzyli ci? z dbns'a, bo tylko marnujesz m?j czas pisz?c te marne prowo gimnazjalisty.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry