-Inne Dragon Ball Priority - Promo 2016

Status
Zamknięty.

Bufau

Advanced User
Styczeń 26, 2011
Liczba reakcji
6
nu8V.png

Nowe PvP Nowy Balans Postaci Nowe Planety

Data: 14.10.2016 r. #18:00

Raty

Exp: W?asne
Skille: W?asne
Loot: 1x

Strona: http://Priority-Servers.pl lub http://Prioritygame.pl
Forum: http://board.dbp.prioritygame.pl/
FanPage: https://www.facebook.com/priorityservers

screenX1.png

screenX2.png

screenX3.png

screenX4.png

screenX5.png

poczatek_end.png

guild.png

1e05c96dcf6c3dca.png

300px-Ach3.PNG

Status2.PNG

Mech2.PNG

18208d83e40a7e55.png

4a9997199c5ce9fd.png

Zapraszamy!

Odp: Dragon Ball Priority - Promo 2016

Skasuj te 3 itemy z fire seta dbnsa, bo o ile wczesniej nic nie mielismy do waszej konkurencji o tyle jak na starcie te itemy beda w kliencie to startu miec nie bedziecie, tak samo zniknie wasza reklama na forach za plagiat jak znikaly tematy swirusa z dbsu z plagiatem ramki do ss.

Typie ty si? wez nie o?mieszaj hahaha te itemy by?y wzi?te na dbns w?a?nie z dbp wiec nie wypowiadaj si? nawet hahaha xD beka xD Taki admin a nie wie sk?d co wzi?te hahaha xD ?eby? ty dbns robi? do 1.8 to by? wiedzia? z?odzieju co do czego i sk?d :)

Dbp nie idzie ju? w kierunku dbl wiec polecam

Btw. Do was wszystkich Nintendo si? powinno przypierdolic to by?cie si? nauczyli

Skasuj te 3 itemy z fire seta dbnsa, bo o ile wczesniej nic nie mielismy do waszej konkurencji o tyle jak na starcie te itemy beda w kliencie to startu miec nie bedziecie, tak samo zniknie wasza reklama na forach za plagiat jak znikaly tematy swirusa z dbsu z plagiatem ramki do ss.

Gratuluje zorientowania, to w?a?nie wy nam je ukradli?cie. Mo?e przypomnisz mi kto je narysowa? bo ja wiem :)
Po za tym, prosz? mnie nie straszy? bo to jest karalne. Tak?e robi? ss'a je?eli b?d? jakie? problemy ze startem od razu b?d? mie? dowody.

@?wir,
Dzi?ki wariacie :)

PS: TUTAJ DOWODY, NIE WIEM CZY DBNS WTEDY ISTNIA?, ALE MASZ:

cWJA.png

Ostatnia edycja:

Wbij? . Oby ludzi by?o sporawo,to mo?e si? co? dzia? .
S?ysza?em tylko,?e exp bd du?o mniejszy,a czy dostosowali?cie questy do tego ?

Dbns wystartowalem 5 maja 2014 - do tego dbns ma sklejke itemow ze wszystkich ots z tamtych czas?w wiec sorry ale ten z?odziej na A... nie wie co m?wi + powinni mu pokasowac posty z reklam? ns'a za plagiat, liczne kradzie?e i rozboje na tnpl xD

nadal kradziony layout acca :))

te achivy co po zrobieniu dostajesz jakies bonusy nie pamietam jakie to tak nie powinno byc XD achiv to achiv nic nie powinno z tego byc a ludzie beda stacj i tak na botach to wbijac

Up xD Jak na tym servie wszystko sie robi na bocie xD ale przyjemnie sie gra jesli chodzi o pvp i klimat. Zesrac by sie mozna zeby robic te achivy recznie xd

Server niby jest fajny, przyjemny a przynajmniej byl, gralem na pierwszym officialu na pozniejszych edycjach troche mniej i powiem ze server sie duzo zmienil jak dla mnie na zle bo admin juz w sumie pozwala na boty a przynajmniej nie lapie ich tak jak kiedys, co do pvp to jest to najgorszy server pod tym wzgledem, gralem na edycji czy pare temu i kazdy latal na bocie w pvp jakies auto obracanie na wave itp...
Gdyby boty byly bardzo karalne i lapane na kazdym kroku to server bylby jednym z najlepszych DB otsow moim zdaniem.
Duzo nowosci tutaj nie widze a by sie przydaly server niby polecam, sam wbije ale jak dalej beda latac same boty to wyjde szybciej niz wejde.

Arkam wyjasniony XD Udowodnili mu ze kradnie i morda w kubel, to mi sie podoba. Co do serwera, jest ok. Taki dbl bez lagow wedlug mnie.

Zapraszamy ju? dzisiaj start :)

nie polecam jedna z najgorszych edycji w przeciagu paru lat. Jesli mysliscie ze expiac wbijecie lvl to sie grubo mylicie ponad 2h 1 lvl na potworkach.

Co do expa sie zgodze, ja wiem ze to ma byc long edition itp ale ten niski exp to przesada :D

Nie lubie kryrykowac czegos co lubie no ale trzeba :/ ,,jezeli nie masz bota, nie wbijaj"

chlopaki nawet z botem w chu opor jest zeby cos wbic ;/ Naprawde nie polecam ubustwialem ten serv ale zawsze byl normalny exp a teraz xd

Zg?aszali?cie na ctrl + r?
S? deski na bad karmie za bot'a. Wczoraj ponad 50 desek by?o :)

Co do expa, nie robimy serwer'a na 2 tygodnie zabawy tylko co najmniej p?? roku :)

a na s2 widze duzo osob nawet bedzie update tam lub moze jakis resecik ?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry