Odp: [DRAGON BALL] Reve 1.10.2016
Nie. Arkam wyzywa innych i uwa?a si? za b?g wie kogo a do tego ?mieje si? z innych serwer?w i admin?w, samemu hostuj?c najwieksze g?wno tego stulecia, a do tego ma pe?no op??nie? i zamiast si? przyzna? to ??e. Gdyby ten typek nie by? gburem i chamem to uwierz mi, ?e nikt by si? go tak nie czepia?, panie adwokacie z tibi.net.pl
Ja rozumiem, ?e wy siedzicie 24/7 na kompie i robicie swoje serwery, wszystko wiadomo, Arkam z tego co wiem nie robi tylko ots?w ma te? inne projekty a co wa?niejsze w?asne ?ycie, przesta?cie tak na niego naje?dza?, wiem, ?e ?al pizdy ?ciska, no ale mo?ecie zatrzyma? to dla siebie, a nie propagowa? tym jak ?wiec?cymi jajami nietoperza...
Sko?czcie t? denn? konwersacj? jaki to kto nie jest i co robi, ma sw?j serwer, graj? ludzie, zarabia hajs, ma prawo do w?asnego ?ycia co sprowadza si? do op??nie?.
Nie. Arkam wyzywa innych i uwa?a si? za b?g wie kogo a do tego ?mieje si? z innych serwer?w i admin?w, samemu hostuj?c najwieksze g?wno tego stulecia, a do tego ma pe?no op??nie? i zamiast si? przyzna? to ??e. Gdyby ten typek nie by? gburem i chamem to uwierz mi, ?e nikt by si? go tak nie czepia?, panie adwokacie z tibi.net.pl
Jako jeden z pierwszych serwerow db wprowadzamy postacie Hit i Zamasu/Black Goku (dbs odhaczony)
Oto KREATYWNOSC..... bo to co widzimy u naszego