[Drakin] Mapki .

Status
Zamknięty.

Drakin

User
Czerwiec 3, 2010
Liczba reakcji
0
Witam... Jestem Drak , ?eby pote nie by?o ?e jestem jakim? podrabiaczem wi?c ca?? moj? galerie znajdziecie na tibia.org.pl w dziale mapki . a tu poka?e "?wie?e" mapki .
erstelnalplagues.png

beztytuubz.png

Wej?cie do miasta krasnolud?w .
traminis.png

Prosz? o krytyk? ... I Dzi?kuje

Odp: [Drakin] Mapki .

Bardzo pi?kne, a szczeg?lnie to ostatnie, naprawd? very good work!
Wygl?da jak wej?cie do ?wi?tyni.
10/10.

:O Czy ty jeste? profesjonalnym maperem ?
CipSoft powinien cie zatrudni?... udekorowa? by? im t? nudn? mapk? :D xD
10+/10

@up.

Nie , Mappuje dla przyjemno?ci w wolnym czasie .

Dzi?kuje za komentarze .

Mapki bardzo ?adne, przejrzyste. Najbardziej przypad? mi do gustu ostatni screen. Nie wiem czemu, ale mi to przypomina wrota z jakiej? gry, tyle, ?e nie wiem z jakiej ;)

10/10

@up

Hech czyli ja w simone mapki robi? jak w remre xD.

Dzi?kuje w ko?cu za krytyk? xD

Hmm no prosz? , czy?by nowy talent t.neta w mappingu ? :D Twoje prace s? du?e i przejrzyste ;) Aczkolwiek mo?na by dorzuci? co? na tych lodowych skarpach, a na 1 screenie troszk? ???tej trawki. Moja ocena 8/10 pozdrawiam :P

@up
Nie taki nowy ju? kiedy? dawa?em tu swoje prace .

_____

Co? w stylu co robi? ci pod wygl?d . (czyli takie no-play nie lubie tego ale spr?bowa?em)

Oaza

oaza.png

co? nie wysz?o .

Ostatnia edycja:

hmm ta ostatnia juz bys se darowa? te bagna na pustyni ale tez wporzo Frozen jest zajebiste :D ten ostatni ss

Bagna na pustyni, pierwszy raz s?ysz?.Kompletnie to nie pasuj? to do tego, ale wida? masz wyobra?nie. Najbardziej podobaj? mi si? g?ry. Ta ostatnia praca jest o wiele lepsza od twojej zimowej konstrukcji. Polecam przeczyta? poradniki w dziale Strefa Mappera.

Masz ch?opie talent : ) Prace s? bardzo dobre. Nie widz? wi?kszych niedoci?gni??. Te bagna na pustyni nieco psuj? klimat ca?ej reszty, lecz da si? to jeszcze wytrzyma?. Poprzednie prace s? tak?e na do?? wysokim poziomie.
Wida?, ?e wiesz o co w tym wszystkim chodzi.

Co? dla tych co nie mog? wytrzyma? tego po??czenia z bagnami . I dzi?kuje za komentarze.

oaza.png

Twoje prac? s? bardzo ?adne. Bardzo zwracasz uwag? na szczeg??y. Oceniam twoj? prac? 10/10. Najbardziej podoba mi si? druga praca z pierwszego posta. Ostatnia praca jest bardzo pomys?owo zrobiona. Oby tak dalej !

?wietne prace szczeg?lnie 2 i 3 z pierwszego posta 10/10. :)

Mappowanie z pomys?em - ?wietnie Ci wychodzi to co robisz. Nawet je?eli bardzo bym chcia? Ci? skrytykowa?, nie umia?bym tego zrobi?. Czy udost?pniasz gdzie? dost?p do tych pi?knych prac?

Nie podniecajmy si? za bardzo. Na tym forum s? lepsi maperzy od pana Drakin'a. (moim zdaniem)

Ale przejd?my do map.
S? ?adnie zrobione, z pomys?em, 0 autobolder?w bla bla.. nie widz? wi?kszych b??d?w cho? par? jest.. ale nie b?d? si? za bardzo czepia?. Tak jak napisa?em ?adne prace.

9/10

@Punis
W przysz?o?ci planuje wsadzi? pewn? mapke lecz je?eli serwer wypali to sam nie wiem .

@topic
Oto zwyk?e expowisko Frost Dragon-?w ... Tworzy?em to z uwag? na grywalno?? .

zwyklamapa.png

Piekielne Piek?o . (Mapka Dla projektu Elenomorgan-a )

pieklo.png

?a?, naprawd? dobry jeste? w stylu mapperskim. Mapka ta ostatnia kt?ra mi przypomina ( wej?cie smoka ) na pewno jest miejscem dla demon?w lub osrhabaala ;.

! Wracaj?c do tematu, ?adnie dobra?e? wulkan i te ogniste pal?ce si? w nim hmm Drzewa, naprawd? ?adnie i gor?co to wygl?da. Tak?e ?adnie wykszta?ci?e? ?ciany, lecz szczerze musz? przyzna? i? za du?o tego wszystkiego troch? na ?o?y?e? na siebie to wygl?da tak emocjonalnie a? za bardzo, i psuje ca?y wizerunek, ale mo?na przymkn?? na to oko.

expowisko Frost Dragon-?w
Nie jest zbyt irytuj?ce i ciekawe.
nic takiego interesuj?cego nie oznajmi?e? tutaj tak jak by te dwie prace by?y na dw?ch r??nych poziomach mapperskich.

Og?lnie pisz?c prace s? na Poziomie ( ?rednim )
6/10 popracuj troch? nad prac? numer przed ostatni?.

#Edit wracam do pierwszej strony twoich prac.

pierwsze screen naprawd? intensywna natura i przepi?kny krajobraz kt?ry nam ukaza?e?, prawd? nie ma co doda? ani odj??.

2 screen tutaj tak?e pi?knie wszystko do siebie doda?e?, najbardziej podobaj? mi si? te tak jak by stare zniszczone domy kt?re s? naprawd? przepi?knie oznajmione w krajobraz dzienny, o i ta droga po ?rodku no naprawd? pi?knie.

3 screen (
Wej?cie do miasta krasnolud?w . ) naprawd? ?adny krajobraz zimowy, lecz troch? za du?o tych ska? lodowych ale my?l? ?e to tylko dla efektu ;p.

Prace Pod sumuj?c 10/10 i .

@up

Ten przed ostatni ss to by?o robiony na szybko , czyli troch? bez pomys?u .
Aktualnie co pracuje nad ''Piek?em'' to hmmm mam nawet ciekawy pomys? .

Lecz potem zajm? si? podziemn? grot? czasu .(ta praca b?dzie bardziej stworzona pod galerie ni? do gry, bo te 2 ostatnie ss s? do gry wi?c musz? zachowa? jakie? normy grywalno?ci . )

Dzi?kuje i pozdrawiam .

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry