Dzia? Tibia

Status
Zamknięty.

Zeksio

Senior User
Maj 28, 2009
Liczba reakcji
10
"Wie?ci z Tibii">Kto si? nim wgl zajmuje? Zosta? z?amany regulamin - "5.Tre?? nowego w?tku musi zawiera? tekst oryginalny oraz przet?umaczony."

A dodano kilka temacik?w w tym dziale gdzie nie ma tekstu oryginalnego,jest tylko przet?umaczony. Wi?c dobrze by by?o gdyby kto? si? za to zabra? i poprawi? robote kt?r? kto? zjeba?. Bo najwidoczniej akceptujecie wszystko jak leci. A p??niej warny i inne duperele za z?amanie regulaminu. Pozdrawiam

Odp: Dzia? Tibia

S? odno?niki do oryginalnego tekstu - czyli w sumie to ?adne przeoczenie czy ?amanie regulaminu, niekt?re teksty s? za d?ugie, by wrzuca? i oryginaln? tre?? newsa, i t?umaczenie ;]

S? odno?niki do oryginalnego tekstu - czyli w sumie to ?adne przeoczenie czy ?amanie regulaminu, niekt?re teksty s? za d?ugie, by wrzuca? i oryginaln? tre?? newsa, i t?umaczenie ;]

s? odno?niki do linku g??wnej str tibi. A niestety nie ma prosto do tekstu. Wi?c sk?d kto? ma wiedzie? czy to to? A nawet je?li jest za du?o tekstu to mo?na zmniejszy? wielko?? liter... Zreszt? skoro s? odni?niki(w tym przypadku do str g??wnej) to po co wgl jest ten punkt ?e trzeba wstawi? oryginalny tekst? Skoro mo?na wej?? na tibia.com i zobaczy? to samo.

s? odno?niki do linku g??wnej str tibi. A niestety nie ma prosto do tekstu. Wi?c sk?d kto? ma wiedzie? czy to to? A nawet je?li jest za du?o tekstu to mo?na zmniejszy? wielko?? liter... Zreszt? skoro s? odni?niki(w tym przypadku do str g??wnej) to po co wgl jest ten punkt ?e trzeba wstawi? oryginalny tekst? Skoro mo?na wej?? na tibia.com i zobaczy? to samo.
O to mnie ju? nie pytaj, ja regulaminu nie pisa?em, a ?e jest za du?o bezsensownych punkt?w to ju? nie moja wina ;] Swoj? drog?, nie w ka?dym jest odno?nik do t.com, w niekt?rych widzia?em bezpo?rednio do newsa.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry