Dziwny bug!

Status
Zamknięty.

Absolut

User
Kwiecień 28, 2009
Liczba reakcji
4
Wiec dzi? na ?wiecie Isara dniu 22 sierpnie 2009r. o godzinie 00:15 zauwa?y?em dziwny bug...
lolptc.png

Jak wida? gracz o nicku [GRACZ]Kayoox[/GRACZ] ma PK! w DP! O.o
Powiem ze czaszka nie miga?a.
Zdj?cie jest prawdziwe.
Mam pytanie jak zrobi? tego buga?
I czy widzieli?cie podobne przypadki?

P.S. Do Admin?w i Moderator?w: Uwa?am temat napisany w prawid?owym dziale... je?li jest inaczej prosz? o przenoszenie tematu do innego dzia?u, bro? Bo?e do kosz! xD

Odp: Dziwny bug!

Dziwne..
Na real tibii,to dziwne..bardzo..
Widzia?em takie co? na ots ale na rl nigdy..
Ciekawe co to mo?e by?...
Sorry nie mog? Ci pom?c w rozwi?zaniu tej zagadki,nie mam poj?cia co to za ustrojstwo.
Dzi?ki za ciekaw? informacje.

Pozdrawiam,
Speedox.

A spr?buj kupi? antidote potion ( czy jakos tak ), i u?y? go na kogo? ( w pz, dp )
Nie wiem jak na Real, ale na jednym OTS tak by?o, ?e potiona antidote ( czy jako? tak ), u?ywa?o si? na kim?, i mialo si? pk w DP . :D

Nie, nie... ?adnych pot?w on nie u?ywa?, po prostu patrze chodzi z pk po dp ; o
Teraz to a? dziwne... m?wi si? ?e Tibia jest bez b??d?w ;p
Po tym jeszcze jak to zobaczy?em, kombinowa?em jako? ale lipa ;/

omg nie wiem co powiedzie? na to xD my?le i my?l? i nic mo?e on ma pk bo kogo? uderzy? i jest w pt on widzi green skulla a nie white jest w pt nadal ale pz juz nie ma a z tego co mi wiadomo to skull nie znika w pt (znaczy sie tak slysza?em nie gra?em dawno w rl ;p)

Je?li si? nie myl?, zabi? kogo?, nast?pnie zosta? zabity i mu WS pozosta?. Tyle, ?e m?g? wchodzi? do PZ.

@up przecie? jak kto? ma pk i sie go zabije to mu to znika
dziwne troche to rl xD

Hmm, dla mnie sprawa jest prosta zabi? 2 osoby odczeka? te 15min i mu fighty znikne?y, a skull pozosta?. Je?eli jestem w b??dzie to m?wcie.

Mo?e postawi? fire fielda przed dp, schowa? si? szybko do g?ry dp, po czym kto? wszed? w niego.

@up Twoje rozwi?zanie wydawaje si? by? najrosodniejsze.
Hmm, dla mnie sprawa jest prosta zabi? 2 osoby odczeka? te 15min i mu fighty znikne?y, a skull pozosta?. Je?eli jestem w b??dzie to m?wcie.
No, ale jak zabije 2 osoby odczeka 15min to fight mu znika i skull, ale ma dwa fragi.

Pr?dzej jest tak jak powiedzia? pan Xandess. Czy on na pewno chodzi? po dp? Gdyby kto? wszed? w fielda, a on dosta? pk to by pr?dzej nie m?g? si? ruszy?

Hmmm... Sprawa jest taka jak kto? zrobi fire/energy/poison fielda na 1 minute ma czerwone pz, gdy odczeka t? minute i nikt nie wejdzie na fielda traktowany field jest jako zwyk?y tzn. tak samo jak slime pozostawia poison fielda, wiec gdy wejdzie do dp ju? nie ma red pz. A trzeba pami?ta?, ?e z red pz nie mo?na wej?? do dp! ;x
Wiec ju? obalam mo?liwo?? stawiania field?w...
@edit:
Zajrza?em teraz na Youtuba i prosz?, nie tylko mi si? zdarzy?o to widzie?:

Ostatnia edycja:

Jedyne t?umaczenie to takie,?e GM tam PK przywo?al

Widocznie nawet Cipsoft pope?nia g?upie b??dy w kodach.

Yyy..nie wiem czy jeszcze dobrze pami?tam,ale od kiedy kogo? zabijemy,a potem zginiemy,mamy bia?a czaszk? i nie mamy pz.

@down

Taak,ale wtedy nie m?g?by si? ruszy? w dp.

Ostatnia edycja:

stworzy? fielda wszed? do depo i bum wielkie pk w depo ;d
lub tak jak kolega napisa? b??d w kodzie

Tak jak powiedzia? Sysek1, zapewne kole? rzuci? runk? fielda, wbi? do dp i kto? wszed? w niego.

@up
to nie jest b??d tak ma by? ze kto? da f bombe przed depo to mo?e wej?? do dp no ale jak kto? wejdzie to wiadomo pk

ja sam mia?em pk w Temple poprostu rzuci?em f bombe i pad?em i kolo wszed? i pk :D

mog? dorzuci? ss :D mojej postaci

Mam nadziej?, ?e wyja?ni?e? wszystkich ocb. Zamykam temat. //xem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry