• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

- ElfBot Elfbot HELP me .!

Status
Zamknięty.

sikora1995

User
Maj 2, 2008
Liczba reakcji
0
Witam.!
Przejd? odrazu do rzeczy ?e mam problem na OTS z FULL AFK...
A wi?c ustawiam FULL AFK na VIP exp. Bot ?adnie otwiera drzwi idzie na expo i przed expem si? zatrzymuje i nie wchodzi w tp poniewa? mam w Targeting HP% range ustawione 100 do 0, bo jak tak nie mam to bot na expie biegnie biegnie i sie nie zatrzymuje do potwora tylko go omija i biegnie dalej bo mam ustawione HP% range 99 do 0 (czyli od 99% HP bot dopiero go zaznacza) jak mia?em ustawionego bota ze jak biegnie ju? widzi potwora bije ue to moglem ustawi? HP% range 99 do 0 to bot normalnie wchodzi w TP a teraz musz? boci? na sd to musz? mie? HP% range 100 do 0. Po prostu musz? expic na SD ale jak mam sd ustawione i HP% range 100 do 0 to bot zatrzymuje sie na VIP przed TELEPORTEM na exp i stoi nie wchodzi. Jest mo?e jakis skrypt czy co? nie mam poj?cia.

HELP ME... : c

PS. Jak expic na Manarunie i SD dacie mo?e jaki? skrypt ze bije sd potem si? manasuje czy co? bo tez sobie nie radze z tym jak ustawiam SD i MR to albo si? maruna albo bije sd hehe ;] i tak w kolko ; c

(Chyba napisa?em niezrozumiale ale mam nadzieje ?e kto? mi pomo?e) : ))​

Odp: Elfbot HELP me .!

ja my?le ,?e powiniene? zacz?? od ustawienia w targeting target must be shootable i reachable

Odp: Elfbot HELP me .!

"Targeting HP% range ustawione 100 do 0, "

ustaw 0 do 100
bd dzia?a?

Pomog?em? daj reputa

Status
Zamknięty.
Back
Do góry