- ElfBot ElfBot NG ( refiller )

Status
Zamknięty.

Syloxar Knight

User
Lipiec 11, 2010
Liczba reakcji
3
Siemka! ;)

Wie kto? jak ustawi? w ElfBocie ?eby bra? kamienie ( small stone's ) z jednego sqm, naprzyk?ad z domku i wsadza? je do prawej r?ki ?

Za pomoc reput, prosz? o odpowiedzi kt?re mi pomog? a nie ?eby sobie nabi? posta.

Pozdrawiam,
Syloxar Knight

Odp: ElfBot NG ( refiller )

Ja mam cos takiego ale to zbiera z Bp :lol:

Kod:
auto 2000..20000 equiprhand 3277

mo?esz da? skrypt
PHP:
usegroundxyz X Y Z
gdzie X Y Z to wsp??rz?dne tego plecaka w domku i wklei? skrypt kolegi wy?ej

Siemka! ;)
Wie kto? jak ustawi? w ElfBocie ?eby bra? kamienie ( small stone's ) z jednego sqm, naprzyk?ad z domku i wsadza? je do prawej r?ki ?
Za pomoc reput, prosz? o odpowiedzi kt?re mi pomog? a nie ?eby sobie nabi? posta.
Pozdrawiam,
Syloxar Knight

Prosz?, spr?buj tego skryptu :

PHP:
auto 200 listas 'Podnoszenie kamyk?w' | collectitems 'empty' IDkamyka

# down

19. Rozmowy na temat crackowania gier i bot?w, piractwa, hackingu i crackingu s? og?lnie zabronione na naszym forum.

████████████████████
Pozdrawiam, Phess ~~ !
████████████████████

Ostatnia edycja:

Refresh !
Potrzebuje skrypta/hotkey?w ?eby char bra? mi kamienie z baga ktory lezy podemna i wsadzal je do reki !

Witam daje wam bota ng, nie jest to elf bot tylko tibia bot ng ktory zakupilem na aukcji allegro.
Zakupilem go an tej aukcji Bot NG najtaniej i najszybciej na allegro polecam! (1182005348) - Aukcje internetowe Allegro.
Wiec daje wam szanse skorzystania za darmo z czegos za co ja musialem zaplacic.
Informuje tez ze avast wykrywa win32 nie jest to jednak wirus nie wierzysz poczytaj.
Oto link do downloadu w srodku znajduje sie instrukcja co i jak bota pobeirasz z orgianlnej strony wiec masz 100 % pewnosci ze plik jest czysty.
Bot ng rar

Niech ktos skana zrobi wykryje win32

Status
Zamknięty.
Back
Do góry