Elitarny (Support) OSZUST!

Status
Zamknięty.

Banque

User
Styczeń 27, 2011
Liczba reakcji
8
Witam tak zacz??a si? ta historia jako i? mia?em zamiar kupi? Pacca zainteresowa?a mnie oferta Elitarnego rozumiem wszystko ale ?eby SUPPORT OSZUKIWA? TO CO? JEST NIE TAK I NIGDY NIE S?YSZA?EM O TYM ?E PISZE SI? MAILA DO ONEPAY I ANULUJ? CI PACCA OSZUST OMIJA? GO MAM NADZIEJ? ?E KTO? CO? Z TYM ZROBI NAJLEPIEJ BY?O BY ODEBRA? MU RANGE WYKORZYSTUJE J? TYLKO A TAK NA PRAWD? JEST ZWYK?YM OSZUSTEM!
Postanowi?em kupi? u niego pacca my?la?em ?e cz?owiek kt?ry posiada Supporta na TNP.PL jest na tyle dojrza?y ?e nie bawi si? w oszukiwanie A JEDNAK ! ni?ej poka?e jak wygl?da?a nasza rozmowa na PACCA czeka?em 3dni i jak nie by?o tak nie ma chcia?em to zrobi? przez allegro ale napisa? ?e nie oszuka no dobra TERAZ PRZECZYTAJCIE DOK?ADNIE TO CO NAPISA? NI?EJ JAK PI?KNIE KR?CI.

PO PEWNYM CZASIE UJRZA?EM CO? TAKIEGO GDY CHCIA?EM DO NIEGO NAPISA? CO Z TYM PACCEM.

I JESZCZE PYTANIE DO WAS CO MOG? ZROBI? ABY TEN OSZUST ZOSTA? ODPOWIEDNIE UKARANY NA FORUM JA TAK CZY TAK PIENI?DZY NIE ODZYSKAM ALE ZA TO NIE OSZUKA JU? NIKOGO WI?CEJ NIE WIEM JAK LUDZIE S? DOBIERANI I ZA CO ICH BIOR? ?EBY SUPPORT LECIA? W CH**A.

Odp: Elitarny (Support) OSZUST!

Widz?, ?e kolejny da? si? oszuka? Elitarnemu. I tak mu nic nie zrobi? wi?c odpu??.

Kolejny tak tak kogo oni do teamu bior? oszust?w ? fajne forum Support z?odziej ZR?BCIE CO? Z TYM CHOCIA? RANGE MU ZABIERZCIE !

Wszystko w porz?dku, tylko co ten temat robi w dziale "B??dy"? Od takich rzeczy s? "Odwo?ania i pytania", od takich rzeczy s? managerowie - pisz?c temat tutaj pokaza?e? tylko, ?e nie tyle zale?y Ci na rozwi?zaniu sprawy, co nag?o?nieniu jej i zepsuciu opinii Elitarnego. Analogicznie skoro a? tak bardzo chcesz go udupi? to mo?na spekulowa?, ?e prawda niekoniecznie jest tak oczywista, jak j? prezentujesz, a Wasz konfiikt mo?e mie? zupe?nie inne pod?o?e.

Wersja numer 2 - jeste? idiot?, kt?ry usi?uje dochodzi? swoich praw nie bardzo maj?c poj?cie gdzie i jak to robi?. W tym wypadku nale?y po prostu poczeka? na odpowied? Elitarnego. Nie udowodni si? nikomu winy, dop?ki przynajmniej nie b?dzie usi?owa? si? broni?.

Popieram , to maja byc jakies ?arty ? forum sie uwa?a za powa?ne a tacy ludzie maja supporta ? i to nie pierwszy kogo oszukal , to juz za pierwszym razem powinni cos z tym zrobic.

ja tutaj tego tematu nie napisa?em je?eli ju? o to chodzi zosta? przeniesiony nie mam poj?cia przez kogo... I czekam w?asnie na wypowiedz elitarnego napisz do niego bo na gg mnie zablokowa? je?eli tak bardzo ci zale?y na jego zdaniu i pami?taj ?e nikt nigdy nie pisze sobie od tak takich rzeczy musia? mnie oszuka? skoro co? takiego napisa?em i wida? ewidentnie ?e oszukuje napisa? do onepay i odwo?ali mu pacca ? fail.. Nie wiem kto mu da? bana ale dzi?kuje za to ?e kto? si? tym zainteresowa? sory za te du?e litery i bulwers ale my?l? ?e ka?dy by si? zdenerwowa? gdyby zosta? oszukany przez Supporta ; /

Ostatnia edycja:

Masz ca?kowit? racje - NA STOS Z NIM!

napisz do niego bo na gg mnie zablokowa? je?eli tak bardzo ci zale?y na jego zdaniu
Mnie zale?y? To Tobie powinno zale?e?, ?eby to wyja?ni?. Ja tylko m?wi?, ?e takie dowody, jakie tu przedstawi?e? sam m?g?bym podrobi? w ci?gu nie wi?cej, ni? 15 minut, a ca?e oskar?enie opiera si? na Twoich domys?ach, nie wspominaj?c ju? o niecierpliwo?ci. Tak czy srak do niczego nie dojdziemy bez odpowiedniego s?dziego, a to ju? niestety nie moja robota
ziew.gif

#edit: Mo?e teraz skoro ju? dosta? bana to doznasz spokoju ducha i b?dziesz m?g? spa? spokojnie xd

Ostatnia edycja:

Dobra wez mnie cz?owieku nie denerwuj nie wiem co tobie by trzeba by?o da? ?eby by?y odpowiednie dowody nie wiem jaki bym mia? cel ?eby go oczernia? bez zdania racji nigdy nie widzia?em przypadku w kt?rym kto? bez racji oczernia innego cz?owieka musia? mi co? zrobi? skoro to pisz? nr gg jest jego wi?c to chyba wszystko wyja?nia po tym jak mu ju? zap?aci?em zablokowa? mnie i dzi?kujemy napisa? jedynie gdy musia?em potwierdzi? smsa z cczasms.pl ?e nie dosz?y cc i cofa pacca jak napisa?em do andrzeja kod i nick na kt?ry maj? przyj?? cc zablokowa? mnie na gg.

Dobra wez mnie cz?owieku nie denerwuj
Szybko si? irytujesz ; | Je?li z tak? sam? szybko?ci? rzucasz oskar?enia to wr??? Ci sp?dzenie po?owy ?ycia na w??czeniu si? po s?dach ; d

Powiedzmy, ?e zrozumia?em Twoj? wypowied?, chocia? by?oby mi pro?ciej, gdyby? od czasu do czasu u?y? przecinka. Elitarny jest zbanowany, wi?c spraw? mo?na uzna? za zamkni?t?... przynajmniej do momentu, a? si? odwo?a :<

Zamykam.

A nie, kurwa, nie zamykam :(

up.

Teraz srasz ziom.

Temat zamykam poniewa? problem zosta? rozwi?zany.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry