• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.54 EneraOT ~Best Evo~

Status
Zamknięty.

Bote

Advanced User
Kwiecień 22, 2009
Liczba reakcji
21
~EneraOT~
Best Evo 8.54
Informacje:
Statystyki Serwera:
  • Czas Online : 14/7
  • Exp Stage: 500-50
  • Skill : 100
  • Magic : 70
  • Loot : 3
Support:
  • *GoD* - Botek
  • *GoD* - Dark
  • *Tutor* - Turbo
Informacje Dodatkowe:
  • *Serwer nie posiada sms shop'a , wszystkie najlepsze itemy dost?pne s? do kupienia w NPC

• *Posiadamy bardzo du?? ilo?? quest?w oko?o 30(!)

*Mapa jest bardzo dobrze edytowana i ca?y czas nad ni? pracujemy.

Gra na naszym serwerze jest 100% darmowa. Nie musisz wydawa? pieni?dzy aby expi? , poznawa? nowe tereny lub po prostu by? najlepszym!
!Zapraszam! - Bote

Odp: EneraOT ~Best Evo~

Fajne te Evo wbilem, zobaczylem i nadal gram :) Tylko powiedz mi jak ty chcesz utrzyma? serwer bez sms shopa?

B?dzie trzeba oszcz?dza? kas? to i na porz?dny dedyk si? znajdzie. Dzi?kuje za mi?y komentarz! Zapraszam na serwer!

Zajebisty ots Polecam kazdemu jeszcze troche poprawek i ots na 1000% exspowisk tyle ze 200os mia?o by gdzie exspic questow na 2 miesiace do robienia poprostu ots cudny

Co sie dzieje z OTS ze nie da sie wbic a pisze ze Online ??

NO TO BY? ZAJEBISTY OTS GOD MIA? SWOJ? MAPKE Z TYLOMA QUESTAMI A TERA NIC NIE MA TYLKO JAKA? HUJOWA MAPKA EVO

Ostatnia edycja:

Wszystko wr?ci?o , mia?em kilka k?opot?w z baz?. Co do mapy jest ta , kt?r? pokaza?em na screenach. Dzisiaj wykona?em update!
Update:
*Nowe Czary od 200 lvl. Aby zobaczy? nowe spell nale?y wpisa? !spells **PAMI?TAJ** czary s? widoczne od danego lvl!
*Upgrade Items - pozwoli ulepszy? nam nasz? zbroj? od +1 do + 20
Zabawki :
a) Fajka wodna
b) Marihuana
c) Lalka zamiany
Wszystko to mo?na dosta? u NPC "Dilerka"

Czemu server jest offline?

Ch?tnie bym sobie zagra?.

OTS wida? fajny. Raczej d?ugo nie postoi bez SMS Shopa ^^

Nieidzie sie wbic na ten serwer , a szkoda bo zapowiadal sie fajnie :(

Ludzie czy wy nie umiecie czytac ze zrozumieniem?? No kurwa ja jakos wyczytalem ze nie ma dedyka ale zbieraja -,- Wkoncu koniec wakacji naucycie sie czytac ;p

@Topic
Wszystko ju? dzia?a mo?na ?mia?o wbija? na serwer! ZAPRASZAM :)

Gra si? bardzo fajnie zach?cam wszystkim do gry a Enera OTs.
Co mnie zaskoczy?o ? ?e ots 100 % darmowy czyli jego w?a?ciciel chodzi do pracy i z przyjemno?ci wk?ada kas? na dedyka ; )

@Topic
Szukam jakiego? ogarni?tego skryptera , kt?ry m?g?by mi pom?c w ogarni?ciu serwera. Co do zap?aty to oferuje CM'a na moim serwerze. Co do wymaga? chcia?bym ?eby ten kto? umia? dobrze robi? spelle itp.

Mog? ci po hostowa? tego Ots psz 13259957

Zn?w server Offline nawet nie napisze co sie dzieje a my czekamy kiedy bedzie ONLINE chyba juz sie dzisiaj nie Doczekamy..

Ten server jest darmowy dlatego ze on dziennie jest po 5h max ONLINE a na forum i stornce pisze ze 14/7 a to g?wno prawda bo 12h jest OFFLINE bo niby cos robi a g?wno prawda wylancza server nawet go nie zapisze wszsytko sie cofa pisze daj save jak wylanczasz on pisze ze NIE to co to za OTS ?? do HUJA

aaa zapomnia?em czegos napisac porobi? boosy takie co sie bije 5min a z niego leci jakas hujowa rzecz ktorej nie da sie sprzedac ani nic tak jest z kazdym bosem a jak napisze mu zeby doda? jakies itemki lepsze to on pisze ze doda a gowno prawda bo wylonczy ots i pojdzie w pizdu i taki to jest ots niby 14/7 a gowno praawda

PRAWE CO DZIENNIE S? RESTARTY POSTACI A JEGO WYT?UMACZENIEM JEST ZE BAZA DANYCH MU SIAD?A JA TAM NIE BY?O NAWET 200KONT ZA?O?ONYCH TO CIEKAWE JAKI TO JEST KOM MOZE MA 2GB RAMU ALBO I NIE

Ostatnia edycja:

#Up
Przesta? piepszy? , gada?em z GoD'em na Pw m?wi? mi jakie mia? k?opoty z komputerem. Na szcz??cie wszystko wr?ci?o do normy , serwer znowu online , wi?c zapraszam.
Korzen

~~refresh~~
zapraszam do gry! :d

~~refresh~~
25 record ! :d

serwer przez wi?kszo?? dna nie dost?pny.. forum tak samo zal :P

Status
Zamknięty.
Back