• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

eots.pl - opinie

Status
Zamknięty.
Odp: eots.pl - opinie

Statystyki na miesi?c sierpie?:
Podania: 210
Odrzucone: 189
Przyj?te: 21

Jak wida? przesiew mamy spory :)

Pragn? przytoczy? artyku? 212 Kodeksu karnego: "kto pomawia inn? osob?, grup? os?b, instytucj?, osob? prawn? lub jednostk? organizacyjn? nie maj?ca osobowo?ci prawnej o takie post?powanie lub w?a?ciwo?ci, kt?re mog? poni?y? j? w opinii publicznej lub narazi? na utrat? zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju dzia?alno?ci podlega grzywnie, karze ograniczenia wolno?ci albo pozbawienia wolno?ci do roku".

Mia?em si? nie wypowiada?, ale upad?em z wra?enia.
B?d? si? zwaca? do Ciebie, TY bo widz? tu bardziej g?wniarza ni? przedsi?biorce.
Prowadzisz dzia?alno??, daj?c serwery i czerpi?c z tego zyski. Niema spisanej ?adnej umowy a Ty tutaj pos?ugujesz si? kodeksem karnym haha.

Prosz? bardzo, ja ch?tnie p?jde z Tob? do s?du(otsfans.pl)
Jest tam notka o Twojej dzia?alno?ci, prosz? o wys?anie wiadomo?ci e-mail i ch?tnie si? przygotuje na rozpraw?. Wiem o Tobie wi?cej ni? my?lisz.

Nie dajcie si? wpie@#$% w takie co?, szuka naiwnych ktorzy zrobia wszystko za niego, a on bedzie siedzial na dupie i zarabia?.
80% zysk?w? Kto pobiera taki procent!

80% zysk?w? Kto pobiera taki procent!
80 procent jest na samym pocz?tku hostingu, jak nie wchodzi?e? na stron? to si? nie udzielaj bo zyski sa okre?lone w tabelce ;)
Oto propozycja zarobk?w:
1 miesiac - 80 % dla mnie (oplata instalacyjna).

W kolejnych miesi?cach prowizja uzale?niona jest od liczby graczy online:
<50 online - 70% dla eOTS
50-100 online - 60 % dla eOTS
100-150 online 50 % dla eOTS
150-200 online 40% dla eOTS
200+ online 30% dla eOTS
Pozdrawiam

eOTS to super sprawa dla m?odych,ambitnych ludzi :P
np takich co maja czas,zalezy im na ots zeby zrobic go pozadnie,ale niemaja hajsu na dedyka, i co wtedy? :) a eots oferuje bardzo duzo :)
naprawde polecam. Z?ozy?em podanie mam wielka nadzieje ze zostanie przyjete

80 procent jest na samym pocz?tku hostingu, jak nie wchodzi?e? na stron? to si? nie udzielaj bo zyski sa okre?lone w tabelce ;)
Oto propozycja zarobk?w:
1 miesiac - 80 % dla mnie (oplata instalacyjna).
W kolejnych miesi?cach prowizja uzale?niona jest od liczby graczy online:
<50 online - 70% dla eOTS
50-100 online - 60 % dla eOTS
100-150 online 50 % dla eOTS
150-200 online 40% dla eOTS
200+ online 30% dla eOTS
Pozdrawiam
Haha, op?ata instalacyjna ale ?adnie to nazwali

A ?redni? liczbe graczy jak obliczacie? ?redni? wa?on?? haha
Wchodzi?em na t? strone :) I Niema tam tego typu informacji jezeli nie zauwazyles. Bo to jest super tajne i trzeba si? dogada? osobi?cie.

No nic, zawsze znajd? si? g?upi i naiwni na pewne us?ugi.
No przeciez kredyty w Providencie tez ludzie biora...

oO kurwa, micula jest na forum?!?!

Micula to nick za?o?yciela, znam nawet jego e-mail, kumpel mi poda? ...
Kiedy? na jajca wys?a?em podanie z rl mapki i dupa : ( Nawet nie odpisa? ...
Wiem ?e bior? 65% chyba jako? tak, znam go?cia co robi demetri rpg, i powiem ?e zrezygnowa? z eots ; ) <szpan> XD

Nie polecam eots, jest to firma kt?ra tak jak m?wi?em zabiera w huj kasy ... Na szcz??cie im wi?cej gra, tym mniej zabiera.
Dedyk is the Best! :D

Stanowczo odradzam wam korzystania z firmy hostuj?cej otsy "eots.pl" poniewa? z administratorem jest bardzo trudny kontakt nawet po zyskaniu servera. Po 2 mickula nie daje nawet pe?nego dost?pu do dedyka. Po 3 dla mnie ten niby Micha? Kulesza to nie doros?y tylko zwyk?y g?wniarz, po tym jak prosi?em go o dost?p do putty to zacz?? p?aka? i m?wi? ?e do tego nie da po kr?tkim dialogu zacz?? wyzywa?. Dla mnie ten g?wniarz nie ma ?adnych osi?gni?? opr?cz "zysku z sms shopu" i tak ka?dy go kantuje w dup? i dobrze ja te? bym tak robi?.Dla jaj zrobi?em sobie 3 podania i na ka?de wyrazi? zgod? wi?c w?a?nie wida? jak on rozpatruje podania mo?na wymy?li? jaki? tekst albo skopiowa? z dzia?u "Zapowiedzi" nawet ma?o warto?ciow? zapowiedz a i tak ten g?wniarz patrzy tylko na pieni?dze.Prymityw -;-

@Up
Znaj?c ?ycie , z?o?y?e? podania z serwerami EVO lub Real Map...
No c??, jakbym prowadzi? taki interes to skupia?bym si? na takich serwerach, bo wiadomo, ?e ?ci?gn? du?o graczy...
@Topic
Nie znam , wi?c nie b?d? ocenia?. Z tego co widz? na otland jest w miar? lubianym i szanowanym u?ytkownikiem. Chyba jest dobry w tym co robi.

Witam wysy?am podanie do firmy eots.pl
ciekawy czy przyjm?
Topic@@
jak dla mnie firma eots.pl to dobra firma

Nie polecam
-Zly Kontakt
-Olewa klientow

spierdalajcie mi z tym jebanym serwisem, mia?em u niego narozia.pl po zarobieniu 3,5 ty? z?otych powiedzia?, ?e pingowa?em innego otsa jego dedykiem.... nie poda? jaki serwer ani ?adnych screen?w poprostu zerwa? kontakt odradzam, gdy du?o zarobisz nast?puje koniec kontatku :(

odradzam ;) mia?em tam otsa zaxera.eots.pl ;)

Kula - w?a?ciciel eots - pieni?dze mia?em dosta? 15 stycznia ... pisa?em do niego kilka razy nie odpowiada? po 2 tyg zako?czy? moje zg?oszenie ;) nie popieram wali w chuja ;)

na pocz?tku by?o dobrze ;) wys?a? pieni?dze za 1 serwer lecz za nast?pny ju? nie :)

Tez mia?em u niego serwer - XerediaEVO.PL ... Odradzam ... kase wysylal 3 tygodnie...Sczyt wszystkiego.

Moze i kuma w tej dziedzinie ale pieniazki nie dochodza na czas...

Pozdrawiam

Ja uwa?am ?e eots jest przydatn? firm? np dla mnie nie sta? mnie na dedyka a chcia? bym hostowa? otsa na godziwych warunkach nie zale?y mi na kasie z SMS Shopu chc? si? cieszy? hostowaniem, lecz niestety czekam ju? 2 dzie? na odpowied? z eots.pl ale z ich strony cisza pewnie olali m?j projekt ale i tak uwa?am ?e warto jest hostowa? tam ots'a, ale mogli by chocia? mnie poinformowa? ?e nie mam szans na postawienie u nich hostingu ?ebym nie ?udzi?.

Mnie nie sta?, mam ambicje i fajny serwer ale ze strony eots totalna zlewka..

Tez mia?em u niego serwer - XerediaEVO.PL ... Odradzam ... kase wysylal 3 tygodnie...Sczyt wszystkiego.
Moze i kuma w tej dziedzinie ale pieniazki nie dochodza na czas...
Pozdrawiam
Ciesz si?, ?e dosta?e?, a nie narzekasz. To, ?e kto? oferuje wam sponsoring to nie umiecie tego doceni?, pieni?dze na ulicy nie le??, ch?opak ma na pewno lepsze zaj?cie ni? zapierdala? na czas by pipendejs dosta? pieni??ki, bo powie mamie jajajaja.

A tak do kuli:

- kontakt mo?e by? dobry, je?eli si? o niego postarasz, n?kaniem na gg/email czy innym sposobem nic nie zdzia?asz

- pomy?lcie o ?yciu prywatnym, cz?owiek nie maszyna nie siedzi 24/7h.

baaaaaaaj kotki ; *

Lepiej zapoznaj sie z oferta otos.pl Tylko za na otosie nikt nie postawi ca Ciebie ots, B?dziesz musia? si? wykaza? podstawowa wiedza dotycz?ca linuxa.(ale na szczescie wszystko jest opisane na otos wiki ;} wiece bedziesz musial tylko wklejac komendy do terminala).

Dlatego kula nie hostuje takim co nie potrafi? nic zrobi? i chc? trzepa? hajs.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry