Eturl Sous vs Korzonek

Status
Zamknięty.

Eturl

We shall know no fear!
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
438
Czas si? troch? zabawi? nie uwa?acie?

Data: 5.02.2012r. do godz. 24:00
Temat: ***
Wersja Tibii: 8.50 - 8.60
Ilo?? zdj??: dowolna
Czy screeny in-game s? dozwolone: nie

***- Temat pojedynku zostanie wybrany spo?r?d propozycji, kt?re mo?ecie podawa? w tym temacie do pi?tku (27.01.2012r.) do godziny 17.00, tak wi?c wyt??cie swoje umys?y.

Odp: Eturl Sous vs Korzonek

Ofc. ?e przyjmuj?, b?dzie zabawa :D

Du?a wie?a warlock?w/infernalist?w, dooko?a otoczona g?rami na kt?rych jest wodospad, ale mi?dzy g?rami jest 1 kratkowe przej?cie a na przej?ciu "Rat".

Staro?ytne podziemne miasto w d?ungli ;o
Z tym, ?e d?ungla by musia?a by? na poziomie y:0-3, ?eby to jako? wygl?da?o

@down
tak, chodzi?o mi o Z.
Jeb?o mi si? z minecraftem ;c
dawno nie mappowa?em

Ostatnia edycja:

@up
Na poziomie z: 0-3

@Top
Chetnie to zobacze bo czemu nie xd
Pomysl pomysl pomysl. Duzo pomyslow, ale jak ktorys wybiore to edytne posta.

Kilka temat?w: Jaskinia smoka, Ob?z amazonek, Jaskinia Cyklopa, Podziemia rotworm?w, Staro?ytny zamek kr?la.

Jak mo?na lubi? legie -.- ~~ Korzon

Pa?ac Maharad?y, Podwodne kr?lestwo - Atalantyda, Kr?lestwo Tr?jcy terroru, Lochy, Tawerna podr??nik?w, Wyspa ?w. Miko?aja <3

Jaskinia smoka, Ob?z amazonek, Jaskinia Cyklopa, Podziemia rotworm?w, Staro?ytny zamek kr?la.
Wed?ug mnie temat nie powinien ogranicza? wyobra?ni tw?rcy ;d
Dajcie si? im wykaza? ! :D

Ostatnia edycja:

Kilka temat?w: Jaskinia smoka, Ob?z amazonek, Jaskinia Cyklopa, Podziemia rotworm?w, Staro?ytny zamek kr?la.

Poda?e? same oklepane tematy. Poza tym wi?kszo?? z nich nie pozwala si? wykaza?. ;p

Eee, Kaziaka ma dobry pomys?, zr?bcie Mordor :D

- "Mi?dzy Niebem, a Ziemi?"
- "Ostatnia jasna twierdza"
- "Kraina Hadesu"

My?l?, ?e te tematy jednocze?nie nakierowuj? na jaki? temat i nie ograniczaj? wyobra?ni. :D

No to Panowanie nast?pna dawka:

1. Wodospad w tropikach.
  2. Statek na rubie?ach kosmosu.
  3. Z?owrogi kanion.
  4. Burza oraz niebo.
  5. Sanpolis

Natura, tyle, ?e mapa z ograniczon? wielko?ci?. Kwadrat 12x12, ani mniej, ani wi?cej(wysoko?? dowolna).

Ostatnia edycja:

Ja proponuj? poda? wymy?lone nazwy, takie a?eby ka?dy z konkurent?w musia? sam pomy?le? i zrobi? to co mu si? kojarzy z tym tytu?em ;p

Dlatego te? podam:
- Mistyczno
- Zdrexa?skie Karmazyny
- Kolduprium
- Wertaska?skie Mud?yny

Pozdro! :D

Pustynny pa?ac na oazie z bardzo, bardzo dobrze wyposa?onym haremem i okrutnie okrutn? sal? tortur dla niewiernych. W internecie liczy si? tylko seks i przemoc. :lol:

Bo?e ludzie ! To tylko wyzwanie 1 osoba napisa?a to po co nabija? posty -.- ?

A ?eby nie by?o to : G?ra smok?w , Jaskinia Demodrasa, Kawiarnia w mie?cie, Park Narodowy, Kryj?wka Pirat?w, Restauracja, Wybrze?e

Pustynny pa?ac na oazie z bardzo, bardzo dobrze wyposa?onym haremem i okrutnie okrutn? sal? tortur dla niewiernych. W internecie liczy si? tylko seks i przemoc. :lol:
Podzielam jej zdanie. Zatem duzo seksu z arabkami w pustynnym palacu i jeszsze wiecej przemocy z niewolnicami... Ah, Beo Ty to potrafisz rozbudzic moja wyobraznie... :-D

Miejsce:Palac, gdzies na pustyni z pieknym ogrodem, pod palacem lochy gdzie krol Fragles Twardy wymusza ogniem i gwaltem infrmacje od szpiegujacych go amazonek.

Ostatnia edycja:

Wybrany temat to Ob?z amazonek

Wybrany temat to Ob?z amazonek

Na latwizne poszliscie? ;<
Bylo kilka fajnych nie ograniczajacych propozycji, dlatego w sumie nie dawalem swojej, bo mialem podobne. Mogliscie wybrac cos lepszego.
Chociaz by:
- "Mi?dzy Niebem, a Ziemi?"
- "Ostatnia jasna twierdza"
- "Kraina Hadesu"

No ale dobra, lepsze cos niz nic. Czekam na efekty pracy.

Z powodu jednostronnego wyboru tematu pracy oraz spraw prywatnych og?aszam, ?e oddaj? Eturlowi zwyci?stwo walkowerem. Ob?z amazonek nie przypad? mi i moim umiej?tno?ci?, wi?c robienie marnej pracy nie mia?oby sensu. Oczekujcie rewan?u.

Regards,
Korzonek.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry