Evo 8.6 Szukam Pomocnik?w !

Odp: Evo 8.6 Szukam Pomocnik?w !

[MENTION=18413]Gangster9988[/MENTION] Ale to ju? chyba jego sprawa co z tym hajsem zrobi ?

szuka pracownik?w za frajer ale hajs z sms?w to jego sprawa? nie wiem, jaki frajer sie na takie co? zgodzi ale powodzenia

Sms g?ownie bedzie po to ?eby op?aci? dedyka reszte co zostanie to wiadomo ?e na wszystkich ale bardziej stawiam na to ?e wszystko b?dzie w questach sms shop to tylko dodatek.

buuum! niebawem wstawi? nowo?ci!

Sms g?ownie bedzie po to ?eby op?aci? dedyka reszte co zostanie to wiadomo ?e na wszystkich ale bardziej stawiam na to ?e wszystko b?dzie w questach sms shop to tylko dodatek.

jesli nie bedziesz mial maszyny, ktorej nie z DDOSuje byle gimbus to moze to pyknac ale na to trzeba pieniazki

Witam tak jak obiecywa?em dodaje kilka ss(mia?em wstawi? wcze?niej ale mam troszk? problem z plikami lib i musz? robi? mapk? i naprawia? pliki):

Temple:
b6Ci81.jpg

Exp room-quest na dost?p do tej cz??ci:
rzznU3.jpg

Boss tp room- do ka?dego boss'a potrzebny dost?p! :
vqrrBP.jpg

ol7TeI.jpg

Quest room:
BUdRNn.jpg

ELd5k2.jpg

ekmNVd.jpg

6HLqrs.jpg

OVx2iv.jpg

uOymyW.jpg

IDYpnE.jpg

nUZ6IZ.jpg

P5gfXA.jpg

N9nXlY.jpg

2RyydA.jpg

Temple Vip 4 :
D0ObAB.jpg

Nowy items - Fire stone(bije ze small stone z efektem ognia):

5J1bRk.jpg

eL3yMV.jpg

Na razie to tyle mam nadzieje ?e zach?c? kogo? do pomocy ! pozdro Dami!

Cos mi tu nie pasuje.
Nie pozdrawiam, dami.

Btw. Kto w tych czasach szuka hostera? -.^

Ostatnia edycja:

CUDDI HOSTING
Polecam.

Cos mi tu nie pasuje.
Nie pozdrawiam, dami.

Btw. Kto w tych czasach szuka hostera? -.^

Jak nie masz nic ciekawego do zaoferowania, a nawet bym powiedzia? do powiedzenia to nie musisz czyta? tego tematu. jak pajacyku masz wykupiony server dedykowany a ots ci pad? i masz na wynajem hosting to kim kur.. jeste?? Hosterem... wi?c won.

Jak nie masz nic ciekawego do zaoferowania, a nawet bym powiedzia? do powiedzenia to nie musisz czyta? tego tematu. jak pajacyku masz wykupiony server dedykowany a ots ci pad? i masz na wynajem hosting to kim kur.. jeste?? Hosterem... wi?c won.

?mierdzi mi tu banem :v

tytan 80% smieci z neta pali wzrok? gosciu z czego ty spadles albo upierdoliles i to donkretnie na co nie wbije cylerie funtere i inne smieszne serwery tam znajde lepsza mapke z neta niz u ciebie kim ty wgl jestes zeby tak cisnac po typach ktorzy mowia ci prawde jak masz tak dalej prowadzic swoj temat to gwarantuje ci ze kazdy cie oleje cieplym moczem albo wydyma i wstawi to gowno ktorego wgl praktycznie nie edytowales i ktore nie ma szans na przetrwanie bo daje temu otsowi max tydzien jak wgl na starcie pojawia sie jakies gildie! pozdrowienia

skoro ty jeste? takim znawc? i wiesz wszytko to poprosz? link do mapy kt?r? posiadam :) takiej mapy nie znajdziesz nigdzie :) dawaj link jak to bedzie ta mapa kt?r? ja posiadam od razu usuwam post :)

Co ja robi? na tym forum to ja nie wiem xd pomys? jak drzewo #lipa
Ogolnie Tibia upada to taki serwer tymbardziej upadnie szybciej ni? gowno do szamba xd

Temple Vizardi :D

Temple Vizardi :D

Powiem Ci szczerze, ?e nawet nie wiem, poniewa? nie gram na ?adnych ots teraz :p tak jak pisa?em na pocz?tku pobra?em praktycznie pust? mapk? Temple troch? przerobi?em :P ale mo?esz by? spokojny bo wszystkie expy i questy robione by?y przeze mnie od pocz?tku i oskryptowane r?wnie? przeze mnie :) Mapka na prawd? jest unikalna i gwarantuje ?e takiej mapki jak? mam ja nigdzie na internecie jej nikt nie znajdzie. Pozdrawiam :) i zapraszam do wsp??pracy.

Mapka na prawd? jest unikalna i gwarantuje ?e takiej mapki jak? mam ja nigdzie na internecie jej nikt nie znajdzie
Bo nikomu takiego syfu nie chcialo by sie szuka?. Czym Ty sie chwalisz jak mapa jest gorsza niz naganna. Pomocnik?w tu nie znajdziesz bo te forum tez upada xd

Ostatnia edycja:

Bo nikomu takiego syfu nie chcialo by sie szuka?. Czym Ty sie chwalisz jak mapa jest gorsza niz naganna. Pomocnik?w tu nie znajdziesz bo te forum tez upada xd

Te forum upada jak Tw?j projekt Kleveria xD

Ostatnia edycja:

Stanowisko: Mapper
Do?wiadczenie: cos tam jest xD
Co oczekuje w zamian: posada
Moje prace(min.1): wysle na gg 33831105 albo skype kuba.soba

Odpisz na gg :)

Back
Do góry