Exp x10 staly

Status
Zamknięty.

zool

Advanced User
Maj 10, 2008
Liczba reakcji
4
Czy gral bys na dopracowanym serverze evo z exp 10x?

z bardzo malym expem za ludzi.

z przeroznymi questami z przydatnymi nagrodami?

zalezy mi na tym zeby po zrobieniu questu ktos mial pozytek z posiadanego itemu.
...
Ja osobiscie jak gralem na serverze z takim expem :
0-100 - 50x
101-200 - 25x
201-300 - 10x
300+ 5x

na 300 lvlu pkowalem bawilem sie 2 dni i konczylem gre, gdyz wbicie 300 lvla zajelo 3h a wbiie 300-310 zajelo kolejne 3h

Odp: Exp x10 staly

Nie, nie zagra? bym na takim evo.

a ja nie ;] chcesz sobie dac maly exp to zrob rpg z wlasna map?... evo s? od tego ze jest szybki exp i oro.

Pierdo?y jak **** gadasz, mapa nic do tego nie ma.
To twoje przekonanie bo ci?gnie Ci? do orsh?w, bo ma?o widzia?em serwer?w z w?asn? map? z high expem.
A mapa evolution z ma?ym expem by by?a dobra. Zafundowa? eventy , zabezpieczenia, sta?y dedyk, unikalne skrypty, a przede wszystkim balans i ju?.

Wlasnie evo jest strasznie ****owe i nudne ludzie tylko na tym graja bo jest high exp i dla napierdalanki a nie dla gry wiec watpie ze to wypali.

ja osobi?cie na taki serwer za ?adne skarby bym nie zawita?, poniewa? dla mnie evo jest co? do zabawy, szybkiego wyexpienia i ci?g?ego bicia si?.A nie ?e bed? expi? i wykonywa? questy: D je?eli takie co? robi? to moim zdaniem tylko i wy??cznie rl mapa i cos podchodzace pod rpg.No ale tak z drugiej strony patrz?c takiego serwera jeszcze nie by?o, by? mo?e to tylko moja opinia mo?e zwolennicy EVO by na takim czym? zagrali, ja osobiscie wole rl mapy.

Moim zdaniem lepiej by by?o zrobi? nab?r i zebra? z 3-4 maper?w i zrobi? w?asn? mape, co? podobnego do kovloli tylko np. exp sta?y 7x loot 2x i tak ?eby by?o fajnie a co do evo to ots jest na 2 g?ra 3 dni wi?c lipe b?dziesz mia?, a co do w?asnej mapy rpg to ju? co? bo trzeba szuka? exp?w i quest?w.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry