Fatum Crew

Status
Zamknięty.
Odp: Tyrania.net - losy gildii Fatum Crew

Odp: Tyrania.net - losy gildii Fatum Crew

Od razu wida?, ?e chujowy team. Po czym wnioskuj?? z?e ustawienie, luki m-walle i ju? by?cie gleb? mieli, a plecki lubi? si? zrobi?.
Notka moderatorska:
Nie cytujemy zdj??.

Po pierwsze nom kazdy team dostawal owned nom nie mow mi o jakis fatum crew ktory wchodzil na server i po 1 dniu wychodzil bo przejebali opene albo zesneakowali (tylko to potrafia) odrazu wpadla po nich ekipe owned i spierdalali to jest wlasnie ta gildia teraz poszli na jakis serv gdzie jest 1 team rexis i sie bije _/ tamte zdjecie i wtedy team powiem ze byl dobry bocian commanderowal z kukim i bylo zajebiscie ale to byla masowka, mateht czy tam oser ze wy nie znacie deep red albo ludzi takich jak ja(czyt.) drit'cms , zamach , owned, mortal , fantic itd. to powinienes wyjsc i nie grac w ta gre nom? Ostatnio miala byc reaktywacja prawdzicyh deep redow z przed 3-4 czy nawet 5 lat. lecz sie nie udala zdarza sie
ps szara czy jak ty tam masz to zdjecie bylo dlugo z przed ob bo jak zwykle czekalismy na phavera exiva "Sky Roger , Phaver very far. ogolnie z jakiego ty teamu jestes pjonie zeby w ogole sie udzielac? ndk? despero? czy ki chuj z kazdym teamem mam camy jak dostaje wpierdol oprocz fatum crew i wlasnie takich ludzi jak ty jakas ekipa sie zebrala i gra na otsach 200 ludzi cze

Odp: Fatum Crew

Drit wstawia?e? zdj?cie jak nas dopierdalali?cie, wi?c chyba camy macie, nie? Ta jaka? ekipa to chyba jedyni ludzie, kt?rzy wychodz? na opene prawie zawsze. Bo do kt?rego teamu nie piszesz do przewa?nie dostaniesz odpowied? 'jest nas za ma?o'. Bo jak rexis ma 30 os?b to zawsze tak pisz?. Dwie gildie dla mnie, kt?re s? spoko to We ridy i Vea victus. A moim zdaniem lepiej si? napierdala? na OTS 200 os?b (oczywi?cie lepiej jak jest ok. 500), ni? na tych 1000. A sneakowali?my, bo kurwa wy nie chcecie na openy wychodzi?, to sobie chocia? ujebiemy waszego commandera to wtedy mo?e si? skusicie.

Czesto byl takie sytuacje ze piszemy do 6 gildi czy chca ob nas jest okolo 20 innych albo po 15 i zaloze sie ze zanim bi sue regrupneli to by ich 20 bylo albo taki ero powie ze ma 33 osoby to za malo i nie wyjdzie... Jak nam tak napisalo 5 teamow a jeden nie odpisal to co mamy robic jak nie sneakowac? :/ Ja tam nie wiem o ktore deep redy ci chodzi bo prawdopodobnie jak grali ci co mieli grac i to bylo prawdziwe deep red to moze i ogarniali ale gralem na rl a potem bylo na kazdym otsie ekipa deep red i w zadnej nie bylo nikogo z old teamu prawdopodobnie wiec nie wiem o co chodzi :/
Jak oser mowil jak bedziemy gdzies grac to damy znac narazie kilka osob gra na premierze ktos tam chyba na rl poszedl dalej i czeka co sie bedzie dzialo i kilka osob odeszlo np do rexisow :o

Dla mnie gildie ktore sa spoko bo wychodza i nie placza ze ich 17 a nas 19 to wlasnie we ride, vea victus(chociaz malo z nimi walczylem) i moze era zero.

I wlasnie stare Deep red takie bylo byla ekipa 20 osob gdzie owned powiedzial regroup port hope autentycznie 2 minuty kazdy jest na port hope i lecimy all ogarnial ale to juz minelo pozniej kuki zrobil masowke 50 typa i nazwal gildie Deep red i myslal ze jest pro elo leaderem deep redow pf ;d
Mateht 1h szukalem:
imbattuo cam
45 minuta jak was zamknelismy

Klimczak to niw y nas zamkneliscie my mielismy ob o ile pamietam z vea victus uciekli tam na trapa i jak przybiegliscie do wyskoczyli i bylismy z 2 stron wycinani :) dokladnie widac w 45:54 tera hury bite w nas z lewej strony :)
Chwile pozniej w 47 minucie widac bedurka z wami tez mial wara ale to my z nimi mielsimy ob a wy wpadliscie na plecy :)

Pozatym to co pokazales to jest ekipa achtung gdzie bylo okolo 40 osob z czego z fatum tylko 10 wiec nie bylo zbytnio mowy o ogarnianiu fatum tylko achtung i czesci fatum, nie gralem wtedy bo mialem zepsutego kompa ale belem na bierzaco z laptopa siedzialem na vt i ogladalem camy :)

Ta a najlepsze to bylo to ze mieliscie kastanova najlepszego commandera i 40 typa i wszystko w dupe ; d

ps: kastanov jest jak dempah on musi miec dobrych ludzi ;d

Ostatnia edycja:

No a najlepsze bylo to ze bylo 30 osob z achtung i 10 od fatum a mnie nie bylo ;/
Przegrywali bo mnie nie bylo!!! No nie wiem czy bylo tam wszystko w dupe bo zanim wpadliscie to bedurek musial po ob ciekac na trapa na gl... dopiero zaczeli padac jak wpadliscie na plecy :P

Jeszcze mam pytanie czemu twierdzisz ze kastanov najlepszym komanderem jest? :/

ty uwa?asz ze kastanov jest najlepszym komanderem :> to sie grubo ziomus mylisz ;-) to ze ma prawie 30 lat na karku i co prawda ogarnia to nie znaczy , ze jest pro elo hajtem :) chyba nigdy nie grales z lepsza ekipa tylkoo pionami 20+ osob na cl + skype , pozdro ...

A ty kurwa jebany plebie kim w ogole jestes? Jest rozmowa a ty sie wpierdalasz za to ty masz zajebisty team retardzie jebany
Niewiesz kim jestem wiec zamknij morde i nie graj w tibie rozumiesz? Myslisz ze jestes zajebisty bo masz ekipe ktora sie trzyma 4 miesiace i kurwa kozaczysz?

nie pyskuj synek , i nie kozacz przez kabelek bo w rl pewnie masz 1,5 metra w kapeluszu i koszulke jp :) wiec sklej ze tak powiem wary i nie spinaj sie tutaj ,dzieekuje dobranoc ;/

Klimczak powiedz kim jestes i bedzie spokoj a nie sie wyzywacie nie od tego chyba ten temat jest co? A team nie ma 4 miesiace tylko ponad poltora roku ;/

btw to chyba idziemy na : gavoria - Latest News
Ale nie wieadomo czy ots wypali i czy bedzie wogole ktos grac :o

@edit
no kto ty taki jestes wielki pro mastah pvp elo pro guild oro kazdego ze mozesz sobie wyzywac wszystkich powiesz wkoncu? ;/

Ostatnia edycja:

W?a?nie nie wiadomo czy wypali ten OTS, bo jak na razie:
Lista gildii kt?re si? zapisa?y:

1. --Fatum Crew--
Nie ma nikogo z kim mo?na by?oby si? bi?.
Ja zn?w zagram ED, bo jak patrzy?em na camy to o wiele lepiej mi sz?o. :)

#Drit
Z kim ty teraz grasz i gdzie?

Moim zdaniem juz fatum nie bedzie, ja np nie mam ochoty juz grac i siedziec w 5 osob na vt ;/ pozdro

Dziecko drogie, nie spinaj sie tak na tym forum bo Ci ?y?ka peknie i co bedzie ?
W koncu przeka? nam Tw?j cudowny nick i bedzie po krzyku, bo tak sie spinac jako anonim ? -No nie ?adnie.
Pozdrawiam Ciebie Klimczak- nasz ukochany u?ytkowniku forum.

#Up
To jest jaki? pies z Rexis?w.

A ty kurwa jebany plebie kim w ogole jestes? Jest rozmowa a ty sie wpierdalasz za to ty masz zajebisty team retardzie jebany
Niewiesz kim jestem wiec zamknij morde i nie graj w tibie rozumiesz? Myslisz ze jestes zajebisty bo masz ekipe ktora sie trzyma 4 miesiace i kurwa kozaczysz?

0.jpg

WIDZE Fatum Crew przejelo tez forum tibia net zdjecia hee
Nie, nie jestem z rexis
DRIT'CMS nie znasz twoj problem swiezaku
@mateht jedyna osoba z ktora mozna pogadac ja nie gram juz w tibie bo robilem reaktywacje deep redow z ownedem zamachem i master kamielm i ktos motal zydostwo na vt i tym sie zakonczylo kazdy poszedl owned gra z kukim , zamach z greqiem z jakas niedojebana ekipa ...; d

Fatum przejelo tez? hee?
to co wczesniej niby przejelismy?

Gram na otsach okolo 4 lat, z jakims teamem od 3, i wczesniej gralem 3 na realu. Jak mi mowisz ze ktos kto gra na otsach ponad 3 lata jest swierzak to kim jest ktso kto gra np 2 miesiace? A ty co niby taka slawa ze kazdy cie musi znac? Dobra jestes z deep red ale kiedy gralsicie 10 lat temu, i wszyscy macie po 35 lat teraz? :/ Ja sie nie bede z toba klucic ani wyzywac ale ty mowisz o sobie jak bys byl jakas legenda tibii i ze kazdy cie zna chyba ze jest swierzakiem? I jeszcze wchodzisz to tematu jakies gildi ktora sobie jest jakies 2 lata a co cie to wogole interesuje ja kjestes taka legenda co gra 20 lat w tibie, i zaczynasz sie tam klucic odrazu :/

@edit
@down
juz sie spinac zaczynasz odrazu i wyzywasz :/
To jest forum o tibii i bede sobie pisac jak chce nie chce mi sie poprawiac bledow pisze jak idzie i mam to w dupie jak ci sie nie podoba to nie czytaj i wyjdz z tematu :)

@edit 2
ty do mnie tylko jedno a zaraz cos napiszesz wiec odrazu mowie ze to nei masensu i mam cie koles gdzies. piszesz tu jakis to ty nie jestes super koles wszystko ladnie pieknie nalpeszy team masz dlugo grazsz i jestes jakas legenda a nawet nie powiesz co takiego zrobiles? no powiedz a nie tylko mowisz jaki dobry jestes a gowno robisz tak naprawde tylko smiecisz w temacie :)

ps ty chyba zalozyles konto tylko po to zeby nam spamowac w temacie co? :)

Ostatnia edycja:

KIkimora a do ciebie tylko jedno.
Byc moze grasz te miliony lat w tibie i chyba w to wierze bo kurwa twoja ortografia mnie rozpierdala wypierdalaj po slownik tibijczyku jebany

Siemka wszystkim ogarom z t?d :p:p chcia?bym poinformowa? ?e jutro b?dzie na nowo premiera.mine.nu :) chcia?bym was zaprosi? :)) wszystkie ogarni?te gildie b?dzie ORO !! :P

Pozdro Asserek :)

Ostatnia edycja:

Wypierdalaj stad nikogo tutaj nie podniecaja jak ty to nazwales "oro" 350 lvlami czesc.
Ktory to juz start premiery w tym miesiacu? 3 czy 4?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry