Filmy - Jakie ogl?da? ..

Status
Zamknięty.

Naruto-OTS

User
Czerwiec 2, 2008
Liczba reakcji
1
Witam wszystkich . Z kumplami zawsze urz?dzam takie wieczory w soboty na ogl?danie paru film?w .. Ogl?damy filmy od paru tygodni ( 4-5 ) a? zabrak?o nam pomys??w na filmy .. Nie wiemy jakie filmy ogl?da? . Czy mo?ecie da? jakie? ciekawe propozycje film?w akcji , komediowych .... Pozdro all :)

Odp: Filmy - Jakie ogl?da? ..

Hm... Mog? Ci poleci? "Ocean's eleven", "Scoop", "Italian job" i oczywi?cie kultowy film "Kill Bill vol 1" i "Kill Bill vol 2". S?dz?, ?e Wam si? spodoba ; )

Zobacz te?: Never Back Down - Po prostu walcz! (2008)
Typ - Dramat sportowy
Film o walkach mma. Wi?cej info zapraszam na youtube po trailer ^^

Jak z znajomymi to musisz obejrze? komedie. :)
Od siebie polecam:
Mr?wki w gaciach II - Czyli parcie na Tarcie
Harold&Kumar - dwie cz??ci
Borat&Bruno
Super komedie. :>

Wej?cie smoka z Jackie Chanem i Eddie'm Murphy'm to najlepszy film jaki ogl?da?em ;)

0o ;D
Polecam :

Thir13en Ghosts / 13 duch?w (2001)
Anio?y i demony (2009)
2012 (2009)
Dragonball: Ewolucja / Dragonball Evolution [2009]
13 Dzielnica Ultimatum / B13-U
Szeregowiec Ryan (1998)
Szybko i w?ciekle

Jak b?dzie ma?o pisa? :) Jestem koneserem wieczornych film?w i wiele ich ogl?dam a wi?c niema problemu mog? jeszcze poda? jakie? tytu?y :)

Pozdro, Skrypter :rotfl:

od siebie:
Ch?opiec w pasiastej pi?amie -> film godny uwagi
2012 ;)
Lejdis
Idealny facet dla mojej dziewczyny
Wojna Polsko-Ruska
Polecam!

Osobi?cie polecam Ci te filmy, na wieczory z kumplami idealne ; ):
- Meet The Spartans
- American Pie (wszystkie cz???i)
- Scary Movie (all parts)
- Charlie Bartlett

hmm ZombieLand , 2012 , Pok?j 1408 , W?adca pier?cieni 3 cz??ci , Matrix 3 cz??ci

obejrzyj film hancock jest to ?wietna komedia o tak jakby supermenie ?ulu kt?ry nazywa si? hancock jest to zajebi*** komedia musisz ogl?dn?? .Bardzo fajny jest te? Boski ?igolo oraz Boski ?igolo w europie,ale koniecznie musisz ogl?dn?? film rrrrrr (rrrrrr to tytu?)aaa jak chcesz to najlepsza komedia to jest pi?a od 1-6 jest to zajebista komedia zawsze przy niej becze ze ?miechu to jest zajebiste ;]go?ciu se noge obcina a ja becze ze ?miechu niemoge sie doczeka? nast?mnej wersi bo pi?a to najlepsza komedia

2012 - jak dla mnie nieudany film.
Odbiegn? troszk? od reszty. Film "Czekolada" jest bardzo fajny i przyjemny, lecz s?dz?, ?e Ciebie i Twoich znajomych on raczej nie zainteresuje. Ale mimo wszystko... ;)

mozecie sobie ogl?dn?? wszystkie cz??ci American Pie.. naprawde bardzo fajny film a czesci jest o ile dobze pamietam 7

Status
Zamknięty.
Back
Do góry