• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

FingerBoarding

Status
Zamknięty.

Strefa

User
Maj 7, 2009
Liczba reakcji
0
Witam.

Chc? si? was zapyta? czy je?dzicie na FingerBoardzie?? Je?li tak to jakie s? wasze osi?gni?cia i jakiej firmy macie FingerBoardy i czy posiadacie rampy itp.

Odp: FingerBoarding

:< jo ;] Ja ?migam ju? oko?o 2 lat ;P teraz blacik Pro Birds-a ;] tracki granda+full tuning ;] Osi?gnie?ia jak osi?gniecia powoli do przodu ;] . pozdrawiam.

Przy okazji chc? doda? ?e mam desk? firmy Tech Deck. Dopiero si? ucz? i umiem Ollie'go.

Siema!

Ja narazie umiem tylko Ollie :< ale sie ucz? bo trening czyni mistrza :D
Deske mam z firmy "TechDeck" ;) A ramp?w to ja narazie nie posiadam :/ A szkoda ...

@down

Dok?adnie :D:D

Ostatnia edycja:

Je?li umiesz ollie, to automatycznie umiesz tak?e boardslide, 5-O, 50-50 i nosegrind. Jeszcze par? trening?w na railu i bezproblemowo mo?na zrobi? noseslide i tailslide.

@topic
Swego czasu do?? du?o czasu bawi?am si? fingerkiem, ale od do?? dawna nie mia?am go w r?kach. Troch? zepsu?am grip (hail super glue) i teraz niewiele da si? zrobi? z blatem.
Chcia?am sama sobie zrobi?, ale cierpliwo?ci nie mam, a nie za bardzo widzi mi si? wydanie 30 z? na zakup drewna b?d? nowego techdecka.

Je?d?? od grudnia 2007. ?adnego filmu dawno nie nagra?em a te kt?re nagra?em s? s?abe i wstydz? si? je pokaza? :P A m?j setup to:

Blat: Holywood new mold
Tape: stary grand tape na kleju
Trucki: Tech Deck 19g z tunningiem
Ko?a: Grand wheels 8mm basic black z ?o?yskami
set4800x600.jpg

truck800x600.jpg

set2800x600.jpg

set5800x600.jpg

profil2800x600.jpg

Czemu nikt si? nie odzywa? Jako i? min??o ponad 24h od?wie?? temat moimi 2 fotkami:
kopnijobr800px.jpg

tapeta800px.jpg

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry