-Tibia 8.60 FlareniaOT musisz to sprawdzi? !! Evolution map 17.04.2015r

Status
Zamknięty.
Odp: FlareniaOT musisz to sprawdzi? !! Evolution map 17.04.2015r

Tak ci? zostawi?y ze wszystkim o to chuje.
Garbik na buty fajeczka i jedziesz ziom dajesz dajesz!

Co do screen?w mapy to rzeczywi?cie wygl?da epicko Oo tylko te? nie rozumiem dlaczego jest 40 kont... ludzie chyba boj? si? czego? nowego lub s?aba reklama.

40 char?w za?o?onych, ?ycz? powodzenia

szkoda wielka . mo?e jeszcze wszystko si? zmieni, to wina jak najbardziej reklamy.
a raczej go?cia kt?ry t? reklame mia? robi?.

No to co wy kurde jedn? osob? do reklamy macie... pami?tajcie o tym ?e nie ma co liczy? na kogo? bo ka?dy m?dry w gadaniu a przychodzi co do czego to si? odwraca i w dupie wszystko ma ;d

panowie coraz to lepiej! ju? 43 za?o?one postacie!!!

mo?e co? si? ruszy jeszcze do startu ponad 3h ;) ale b?d? zadowolony z kazdej ilo?ci graczy tak na prawde

"mo?e co? si? ruszy jeszcze"
Naprawd? ?mieszne stwierdzenie

My?lisz, ?e Ci ludzie wbij? ot tak? Bez reklamy nie ma graczy, za?o?y?e? temat tu i na otlandzie i my?lisz, ?e Ci wbije 100 os?b ?

"mo?e co? si? ruszy jeszcze"
Naprawd? ?mieszne stwierdzenie

My?lisz, ?e Ci ludzie wbij? ot tak? Bez reklamy nie ma graczy, za?o?y?e? temat tu i na otlandzie i my?lisz, ?e Ci wbije 100 os?b ?

Odbij kole?, zr?b co? swojego i rozreklamuj. Nikt nie zna serwera, to nie wchodz? w ciemno, fakt nie postarali?my si? o reklame, ale ots b?dzie sta? ci?gle, niezale?ni od ilo?ci graczy.
Zaprasam do robienia kont, start 19:00.

Odbij kole?, zr?b co? swojego i rozreklamuj. Nikt nie zna serwera, to nie wchodz? w ciemno, fakt nie postarali?my si? o reklame, ale ots b?dzie sta? ci?gle, niezale?ni od ilo?ci graczy.
Zaprasam do robienia kont, start 19:00.

po co mam robi?? nie mam na to czasu, ale jak si? za co? cz?owiek bierze, to niech si? bierze powa?nie i robi to z sensem?

Ostatnia edycja:

ech mo?e mam wykupi? reklame na polsacie zeby wszyscy sie dowiedzieli o serwerze? nie rozumiem Twoich wypowiedzi... ci??ko teraz wystartowa? od zerwa wi?kszo?? serwer?w posiada swoje fanpage gdzie ma przynajmniej 1k osob i to wystarczy na reklame niestety ja zaczynam od pierdolonego 0 :)

Wystarczy si? postara? i reklamowa? na innych serwerach, a je?eli my?lisz, ?e znajdziesz ludzi na otlandzie i tutaj, powodzenia :)

s?dzisz ?e otland + tibia.net.pl to jedyne co robi?? jeste? w b??dzie

Nie roz?mieszaj mnie, wszed?bym na shadowcorsa i inne serwery, reklamowa?bym 20 minut i mia?bym wi?cej tych za?o?onych char?w (mia?em serwer, gdzie gra?o 60 os?b wi?c teraz mi prosz? nie wmawia?, ?e mam zrobi? sw?j) i m?wi? na w?asnym przyk?adzie, reklamowa?em niewiele, pu?ci?em bota na r??nych serwerach, ?eby pisa? do innych i dos?ownie w 1 dzie? mia?em oko?o 300 kont za?o?onych i gra?o 60 os?b, a robi?em to tylko i wy??cznie w celach testowych. Wi?c prosz? mi nie wmawia?, ?e robisz co wi?cej, dzi?kuj? i pozdrawiam

Ostatnia edycja:

echh widz? ?e jeste? najm?drzejszy dobra ucinam to po prostu nie chce mi si? k??ci? ok?

ja si? wcale nie k??c? tylko Ci grzecznie odpisuj?, wi?c nie pr?buj mi wmawia? takich rzeczy...

mia?em falanie gdzie gra?o 1000 osob i s?dzisz ze nic nie robie w kierunku reklamy? przed chwila wystartowa? noob war za chwile startuje narozia + dobrze trzymaja si? jeszcze 2 inne evo

@HM Realovsky niech sie pan uciszy i ju? nie spamuje na temacie, tym bardziej ?e widze ?e masz 0 poj?cie.
ciach bajera.
@topic ostatnie prace nad mapk? ; D

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Serwer godny wbicia na serwer i zostania tam na d?uzej.
Polecam zagl?dnijcie :)

niech Pani... haha no jeb?em ^^ Tuchol piszesz ?e mia?e? tam jak?? falanie a powied? mi czy nie zosta?y ci z niej kontakty? no bo przy 1k os musia?e? mie? jakiego? fanpage/gg.. no chyba ?e to by?o kilka lat temu ^^

Status
Zamknięty.
Back
Do góry