-Tibia 8.60 FunOT.pl - Wielki powrot, jednego z najlepszych serverow OTS!

Status
Zamknięty.
Odp: FunOT.pl - Wielki powrot, jednego z najlepszych serverow OTS!

~~Teaser Two~~

Czy wiesz ?e mapa FunOT mimo swojej nazwy i domy?lnego stylu gry jest bogata w przer??ne detale?
Gracze maj? zawiesi? na czym oko, co sprawia ?e gra jest nadto przyjemna.

teaser1og.jpg

teaser2u.jpg

Serwer FunOT wyr??nia si? spo?r?d t?umu pod wieloma wzgl?dami, jednak?e znalezienie w pe?ni darmowego serwera, to nie lada sztuka!
Tylko tutaj wszystkie cz??ci ewkipunku, wyj?tkowe i unikalne przedmioty mo?ecie zdoby? dzi?ki grze!
Seria d?ugich ale ciekawych misji sprawi ?e b?dziecie dumni ze zdobytych nagr?d.

teaser3c.jpg

Ju? dzi? pod wiecz?r lub po po?udniu kolejne informacje.

oraz kilka spraw technicznych:

*

Prosz? nie zak?ada? kont dop?ki baza danych nie zostanie wykasowana (zapewne dzi?) - obecne konta s? to konta do beta-test?w.
Nie mo?emy pozwoli? sobie by na start by?y jakiekolwiek b??dy

*

Jakiekolwiek pytania prosz? kierowa? bezpo?rednio w tym temacie, aby?my nie musieli odpowiada? po kilka razy na to same pytania.

~~FAQ~~

(ang. Frequently Asked Questions) - to zbiory cz?sto zadawanych pyta? i odpowiedzi na nie, maj?ce na celu udzielenie danemu u?ytkownikowi pomocy.

1. Kiedy wystartuje serwer?
Start zapowiedziany jest na 2 listopada 2012 roku (02.11.2012) na godzine 18:00 GMT + 01:00. Je?eli z jakichkolwiek nieznanych przyczyn mia?o by si? to op??ni?, zainteresowani zostan? w odpowiedni spos?b poinformowani.

2. Czy s? przygotowane jakie? niespodzianki na start?
Skoro maj? by? to niespodzianki, pozw?lcie ?e nie b?d? o nich m?wi?.

3. Czy b?d? darmowe punkty do sms shopu na gildie?
Od samego pocz?tku by?o to do?? kontrowersyjn? dla wielu kwesti?, odpowiadam ot?? nie. Gra na naszym serwerze ma by? sprawiedliwa dla wszystkich, doceniamy tak samo gildie jak i pojedynczego gracza. Jak ju? by?o wiele razy m?wione, wszystkie rzeczy ze sklepiku mo?na zdoby? w grze!

4. Czy wasza mapa to sci?gni?ta z internetu i przerobiona mapa?
Nic bardziej mylnego, Mapa FunOT powsta?a pod r?koma maper?w od pocz?tku do ko?ca, nigdzie nie spotkacie identycznych lokacji, a ca?o?? nie przypomina ?adnej znanej wam pozycji z listy powtarzaj?cych si? serwer?w.

5. Ile b?dzie trawa?a edycja serwera?
Mo?ecie si? spodziewa? naprawd? d?ugiej rozrywki, cotygodniowe wzmianki w postaci nowego terenu, questu lub potwora to tylko cz??? tego co mamy dla was przygotowane. Dodatkowo aby zach?ci? graczy do 100 poziomu ka?dy ma darmowe b?ogos?awie?stwa

6. Czy mog? zosta? tutorem?
Kolejna do?? ciekawa pozycja na li?cie pyta?. Nale?y pami?ta? ?e pozycja Tutora to nie wy?szo?? nad graczami, tylko sumienna praca.
Zadaniem tutora jest godnie reprezentowa?, dawa? innym przyk?ad i promowa? serwer. Prosz? sledzi? witryn? www.FunOT.pl gdzie po starcie zostanie og?oszony konkurs

7. Czy gra b?dzie przyjemna, co z lagami, crashami?
Do dyspozycji mamy ca?y serwer dedykowany kt?ry m?wi?c kolokwialnie ud?wign?? by kilka du?ych, rozbudowanych serwer?w, do ka?dego stron? www, kilkana?cie serwer?w dzwi?kowych i wszystko by chodzi?o prawid?owo. M?wi?c kr?tko - 24 GB dobrego RAM'u i przepustowo?? internetu - 1 GB.
Jesli chodzi o podstawe - czyli serwer, pr?by przeci??ania, triki w grze, nie przeszkodzi?y aby serwer chodzi? kilkaset godzin bez przerwy.
W ostatnim czasie, wynios?o to oko?o 370 godzin, niestety po tym czasie serwer musia? by? wy??czony w celu updatu mapy

8. Masz wi?cej pyta??
KIERUJ JE W TYM TEMACIE, A NA PEWNO UZYSKASZ SZYBK? I FACHOW? ODPOWIEDZ

Zapraszam do wsp?lnej gry!
Xevis

Ostatnia edycja:

No Niestety Te Zdj?cia dodane mnie nie przyci?gaj? do grania na tym servie :) sorki ale lubi? ?adne mapki a te zdj?cia j? nie pokazuj?

# Czeste Eventy & Najazdy
# GuildWar system - z tzw. "tarczami"
# Czeste Eventy & Najazdy

M?g?by? to poprawi? na stronie xDD
Pozdro Elitive

@ veredran
Dzieki, poprawione ;)

@Yeantis
Ciekawi mnie jakie mapki dla Ciebie sa "ladne". Niestety to maja byc mapki do gry, a nie przepchane/zapchane detalami !

@Temat
Jezeli macie jakies propozycje odnosnie FunOT prosze pisac na moje GG: 36504919.

To? te mapki na fun s? zajebiste i unikalne, na wszytskich tych evo taka prostota, a tu sporo detali itd. Og?lnie mam sentyment do tej mapki dlatego zagram!

Lukanio, przejrzyj jeszcze raz archiwum, bo nie wiem, czy wy?apa?e? tam wszystko co napisa?em.

W por?wnaniu do starszych edycji zauwa?y?em, ?e b?dzie ci??sze pvp. Trudniej b?dzie zabi? ed i ms, wi?c urozmaici to gr?.

Edit: Pierwszy screen <has not been found> w 1 po?cie.

Serwer zajebisty, mapa? zajebista Najlepszy serwer Fun2012/2013!
Lepszego FunOT nie znajdziecie nigdzie, ! Zapraszam do gry a tak?e do pomocy w reklamie!

Szanowni Pa?stwo!

Od tej?e chwili mo?ecie zak?ada? konta, postacie, gildie na FunOT.pl!
Wi?cej informacji ju? nied?ugo

Widzimy si? 02.11.2012 o 18! :)

FunOT.phorum.pl (Forum FunOT)!

Zapraszamy! Pytajcie o ka?dy szczeg?? a my udost?pnimy wam najnowszych informacji!

FunOT.pl Najlepszy Fun! 2012/13 Roku!

---Aktualizacja---

Zapraszamy@ZAPRASZAMY@ZAPRASZAMY@NA@NA@NA@START@START@START

OTS wygl?da jakby by? robiony na kas?, ale to mo?e tylko moje zdanie. Mimo, ?e nie przepadam za tego typu serwerami ?ycz? udanego startu.

Amoz ch?tnie rozwieje wszystkie Twoje w?tpliwo?ci, tylko zadaj pytanie, trudno odwo?a? mi si? do tak po prostu rzuconych s??w.
Wszystkie rzeczy s? do zdobycia w grze, bez wyj?tk?w!

Kiedy startuje ? Mo?e znajd? czas by wbi?. Mapka ?adnie si? prezentuje :)
sms shop jest dla leniwych, nie musisz z niego korzysta?. Zignoruj to.

Stary dobry FunOT, szkoda, ?e jego blask ju? przemin??. Raczej w?tpi?, ?e "WIELKI POWR?T" tutaj co? da Lukanio ; ) 2 listopada i tak wszyscy wiedz? gdzie i??, ale i tak trzymam kciuki ; )

Best regards,
SkyTech

Areq, wystarczy by? ?rednio ogarni?t? osob?, czyta? posty(a dla mnie leniwych os?b wbi? trzeba by?o na beta testy), ?eby spojrze? na otsa.. Questy na ca?e sety z sms shopa s?, i one s? z 4 osobow? ekip? bezproblemowo do zrobienia, a ty oceniasz tylko na podstawie sms shopa... n/c.. Fakt, ?e ots teraz musi by? naprawd? dobry, ?eby sta? z 100+ graczami przez d?ugi czas, ale wierze(tak jak na innych edycjach -teraz 3) ?e przez pare miesi?cy postoi serwer.

Areq rozumiem Tw?j komentarz, wystarczy odwiedzi? pudelka, glamrap, wsz?dzie s? haterzy kt?rzy potrafi? za przeproszeniem 'pieprzy?' g?upoty.
Nie wiem jak trzeba by? t?pym by napisa? co? takiego. Nie zagrasz? wiele serwer nie traci, nawet nie mam zamiaru komentowa? Twoich wypocin bo to bez sensu, do tak zamkni?tego cz?owieka i tak nie trafi?. Je?eli kto? nie potrafi doceni? pracy kogo? innego - sam nigdy nie osi?gnie sukcesu.

Co do serwera: trwaj? ostatnie prace, poprawki na stronie i w grze, musz? przyzna? ?e idzie to dosy? mozolnie, ale do pi?tku b?dzie wszystko na b?ysk.

Jeden zarzut co do wypowiedzi Arka, brak cierpliwo?ci szkodzi - ju? nied?ugo na stronie zak?adka events, kt?ra nie b?dzie uboga, wierzcie.
Tymczasem zapraszajcie znajomych do wsp?lnej gry, bo warto!

---Aktualizacja---

#UP, co tak ma?o ch?tnych na najlepszy serwer?

@Temat
BUMP

Czekamy na kolejne propozycje! Tutaj na forum, badz na GG.

@Temat
BUMP

START juz dzisiaj zapraszam wszystkich!

Server Wystartowal.

ZAPRASZAM DO ZABAWY

Lognelem teraz ale pusto na servie, i z 5 osob online. Jednak zjeba?e? ots t? hujow? map?, kt?ra ledwo co sie r??ni od map innych evo. Stara mapa by?a unikalna i zajebista... Sms shop prawie ka?dego odstarasza, mog?e? zrobi? normalny jak na starym funot. Do tego zjebane promocje epic itd. Brak mi s??w, zjeba?e? strasznie otsa. Jestem niemal, ?e pewien, ?e by? odpali? starego funot identycznego jak kiedy? to by by?o teraz przynajmniej 100 os?b online a nie tyle.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry