Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Hmm. Dawka smiechu? Pocisnela cie ostro. musiales troche zawinic.
Ja bym sie czyms takim nie chwali?. ""Takie s? realia""
Noo a Locik zajebisty![]()
I ded na ko?cu ;D loot jakies 600 gp 12 knight chyba na afk od kilku godzin sta? ;D

temat upad?
#do zamkni?cia
Na dzisiaj juz kurwa koniec ;s

No dla mnie dawka smiechu, bo nie codziennie ktos do mnie pisze i nie umie sie poslugiwac s?ownikiem.Hmm. Dawka smiechu? Pocisnela cie ostro. musiales troche zawinic.
Ja bym sie czyms takim nie chwali?. ""Takie s? realia""
Noo a Locik zajebisty![]()
a co mia?em j? ciska? ?:d cz?owieku ja czyta?em i si? ?mia?em ;D nie mia?em ochoty bra? udzia?u w tej ?a?osnej rozmowie z ni? ;D no loocik dobry:d z 700k do przodu moze wiecej a moze mniej ;D
Dodajcie jeszcze,?e u?ywacie bota nie za swoje pieni?dze lecz za "sprzedam skrypt" w wykonaniu Frohsera![]()
komentujesz zdjecia? jak nie to wypier*alajch*j cie piecze ?e mo?emy u?ywac bota a ty nie? no tak trzeba umie? si? pos?ugiwa?
![]()
Na kt?rym lvl pacc?Cos ci nie pasuje? Wypierdalaj! Sprzedaje skrypty i co z tego? Chuj ci w to ze sprzedaje, moge robic co zechce.Kod:Dodajcie jeszcze,?e u?ywacie bota nie za swoje pieni?dze lecz za "sprzedam skrypt" w wykonaniu Frohsera
Troche spokojniej, ale rozumiem, ktos nie umie sie poslugiwac botem i poprostu pierdoli farmazonyKod:komentujesz zdjecia? jak nie to wypier*alaj ch*j cie piecze ?e mo?emy u?ywac bota a ty nie? no tak trzeba umie? si? pos?ugiwa?

no Xinum 12 lvl oczywi?cie ja za niego expie ;d Maczeta ma chyba juz 18 z tego co pami?tam ;D za jakis czas w 3 albo i w 4 bedziemy na paccu
ha hano Xinum 12 lvl oczywi?cie ja za niego expie ;d Maczeta ma chyba juz 18 z tego co pami?tam ;D za jakis czas w 3 albo i w 4 bedziemy na paccu
![]()
Maczetka ma juz 18 ale juz sobie popierdziela na paccu. Za jakis czas to bedziemy wszyscy na paccu 
Jak narazie musicie si? tym zadowoli? i nie opierdalajcie si? tylko zostawiajcie jakie? komentarze a my w miar? mo?liwo?ci b?dziemy dodawa? foty. No sex go exp.
wi?c mo?e b?dzie nas 5 ;D 1 ek 1 rp 2 ed i 1 ms 
Hahah go?ciu sprzedajesz skrypty?
Opierdalasz ludzi leszczu
Hahah go?ciu sprzedajesz skrypty?
Opierdalasz ludzi leszczu

ha ha Xinum gubi swoje spas?e sade?ko ;D ja sobie kupuje pacc chyba na miesiac i bratuwi?c mo?e b?dzie nas 5 ;D 1 ek 1 rp 2 ed i 1 ms
![]()

- jednak : )Gz awansow, pozdrowienia od koleguf z Furorki.
Spotykalem was czasem w miastach ale nie chce mi sie gadac bo jestem noobem i mam 33lvl

Gz awansow, pozdrowienia od koleguf z Furorki.
Spotykalem was czasem w miastach ale nie chce mi sie gadac bo jestem noobem i mam 33lvl

Teraz my?l?, ?e ss b?d? ciekawsze, poniewa? ju? dwie osoby maj? pacca, a kolejne dwie czekaj?. Postaramy si? systematycznie uzupe?nia? temat, a od Was oczekujemy komentarzy=), kt?re b?d? nagradzane reputami.