• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Furora Project Knight

Kyloq

Active User
Grudzień 31, 2011
Liczba reakcji
3
Nie ma lipy na Knighta :D

Eq:
Warrior Helmet
Knight Armor
Knight/Steel Axe
Knight Legs
Tower Shield
Kasy: 69k
Co chc? osi?gn??:
Lvl jaki chc? zdoby? (Najlepiej jak najwi?kszy)
Skille (R?wnie? najwi?ksze)
Eq (Full + 1kk)

Oto Ss kt?re zapisa?em :D bo jak expi?em na rooku to jak najszybciej i nie zapisa?em kilku
34lvlb.png

45lvl.png

78lvl.png

Ten temat b?d? prowadzi? pewnie d?ugo. Pozdrawiam.​

Odp: Furora Project Knight

Jak narazie nie ma co komentowa?. Masz zamiar kupic pacc? Grasz z botem?

Zamierzam ale najpierw chc? wbi? 80/80 skille potem wbi? z 40lvl i PACC bota nom troch? do skilowania :D mam to szcz??cie ?e RL s? w dobrej Gildi i nie musz? si? ba? :D nie to co na Valori na kt?rej 33lvl dosta?em Hunted za to ?e pomog?em typowi w odzyskaniu zarzuconych SOFT?W :/ bzdura ale c?? du?y umie wi?cej ^^ ps. SS wrzuc? jak przyjd? z Praktyki ^^

A wi?c tak oto moje aktualne skille, lvl, mlvl itp :D
skillefurora.png

Tutaj wrzuc? foto chara od mojej laski :D wiem po?wirowane ale co potrzebowa?em kogo? na kim b?d? skilowa? :D
45lvlms.png

Niestety tylko zdj?cie z tego awansu ma :D

A i jej mlvl :D
mlvl28.png

Jak m?wi?em chc? dobi? do 80/80 i id? dopiero expi? b?d? dziennie wysy?a? zdj?cia z moich skili by zobaczy? jak to powoli leci :D

Ostatnia edycja:

Oto nast?pne zdj?cia z skillami i mlvl ^^
skilefurora71.png

mlvl29.png

Tak szybko taki skill. Ladnie lecisz gz. Skillowales na bocie czy recznie? Ile czasu dziennie ci to zajmowalo? Ja to nie nawidze skillowania, a bez dobrego skilla nawet ciezko poexpic wiec jak bym dalej chcial cos porobic to musze... Wkoncu jesczze mam redbota pro i bbota do przetestowania, bo stara wersje red juz sprawdzilem xd
Btw. Tez na furorze mam postac, kiedys tam gralem glownie. Wiec jak by cos to mozemy sie zgadac kiedys na cos, o ile bede grac w ogole... Albo chociaz bocic :P

No spoko nie ma sprawy skiluje po 20h + dziennie na bocie :D oczywi?cie na TA :D a co do grania zapraszam zapraszam w grupie si?a :D Wieczorkiem wrzuc? foto lub jutro rano poniewa? jest weekend i nie wiem w jakim stanie wr?c? do domu ^^

No posta? wyskillowana w tempie "rach ciach!" Powodzenia. Teraz expienie to tylko przyjemno??

Po praktyce wrzuc? foto :D

Ok oto kolejne zdj?cia zrobi?em te? sobie cash-makera ^^ zawsze si? przyda a oto zdj?cia kt?re zrobi? Bot ^^
1011sox.png

1213sox.png

1516sox.png

A oto zdj?cia kt?re ja zrobi?em :D powoli ju? lec? te skille :D
skilefurora74.png

No i mlvl
33mlvl.png

Zapraszam was do komentowania :D

Do jakiego skilla masz zamiar trenowa?? Ja ju? bym po 50 nie wytrzyma?. ?ycz? wytrwa?o?ci i czekam na wi?cej fotek. Og?lnie wszystko super :)

Mam zamiar trenowa? do 80/80 potem wbi? na szybko 40lvl i kupi? pacc ale jeszcze si? zobaczy :D

Wczoraj Cash Makerem by?em na Desercie ^^ znowu 10k przyda si? :D
A oto zdj?cie co ju? uzbiera? Cash Maker :D
22lvlcash.png

Plus z 2k w itemach :D
Nie du?o ale zawsze 11k jest na K seta :D a got?wki jest tak ma?o bo ?ydy cz?sto mnie ubija?y ;/ z 5razy musia?em zmieni? miejsc?wk? : /
Tutaj foto z moim 34mlvl ^^
34mlvl.png

No i oczywi?cie na koniec moje ukochane skile ^^
skill75.png

No to by by?o na tyle ^^ jutro znowu si? odezw? i wrzuc? nowe Foty. Pami?tajcie odpowiadam na wszystkie pytania wi?c bez kr?pacji ^^

Ostatnia edycja:

Skille juz 76/76 ale nie chce mi si? ss robi? z jutra wrzuc? :D my?l? ?e od ?rody b?dzie jazda z expem ^^ do piatku z 30lvl byle do 40 i pacc :D

Hehe robi? kolejnego cash makera ?yczcie mi powodzenia :D
A oto i on:
Pierwszy awans ma :D z 1-2lvl
12baska.png

Drugi awans z 2-3lvl :D
23lvlbaska.png

Trzeci awans z 3-4lvl :D
34baska.png

No i skille z Wieczoru zobaczymy ile do jutra wbije
skile76.png

Oraz mlvl 35 ?wie?utki ^^
35mlvl.png

No no ?adnie te skille lec? :D

Ostatnia edycja:

Do rana wbi?o 77 axe i 99% do 78 oraz 13% do 77 shieldingu no i 40% mlvl wbilo wi?c 60% do 36 ^^

No i aktualne skile ^^ zrobi?em sobie 3 cash makery i dosta?em 52 Knighta od ziomka dziennie oko?o 40k zarabiam ^^ mam ju? 100k b?dzie na EQ ^^ ale foto potem wrzuc? teraz ss.
No to skille, m?j plan zacz?cia expienia jutro przenios? na czwartek bo skille si? do jutra nie wbija :D
skile78.png

No i mlvl ^^
36mlvl.png

Ok ^^ wiem ?e puki co nie ma co komentowa? ale od czwartku jazda ^^

Ladnie sobie lecisz. Moze dolacze do Ciebie ;)

Milego grania ,pozdrawiam

No musz? powiedzie?, ?e pizda jest. W tak kr?tkim czasie, takie skille. Jak narazie temat zapowiada si? mistrzowsko. Jaki masz plan expienia? Ca?y czas facc czy wbijasz 40/50 i pacc? Tak odemnie, we? ju? task na minosy na ka?dym cashmejkerze , bo nose ring zawsze sie przyda :))

HAHA ^^ Mac Korn ju? dawno to zrobi?em ^^ my?l? ?e do czwartku b?d? te skille bo ju? do niedzieli chce z 30lvl ale zobaczymy ^^ co z tego wyjdzie miejmy nadzieje ?e dam rade a MS mog? komu? odda? bo rozsta?em si? z dziewczyn? : / a je?li m?j brat nie da si? przem?wi? do grania to mog? komu? go da? bo na Cash Makera troch? go szkoda z tym mlvl. A Plan og??em jest taki by wbi? 30-40lvl kupi? pacc i na pacc jak najszybciej uzbiera? 1kk na nast?pnego pacc potem ju? tylko profitowo ^^

Ostatnia edycja:
Back
Do góry