• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Gazetka komputerowa #1

Status
Zamknięty.

Kamil

Wielki powr?t
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
236
gazetka1.jpg

rahhhs.jpg

rahhea.jpg
Po?wi?ci?em wiele godzin na zrobieniu tej gazetki.
Mam nadziej?, ?e znajdzie si? paru ch?tnych, kt?rych skomentuje moj? prac?.

Odp: Gazetka komputerowa #1

?wietna Gazetka, napewno przyda mi si? poradnik jak zainstalowa? Windows Seven, wymagania komputerowe te? napewno przydadz? si? wielu u?ytkownikom forum. Przedstawi?e? nowinki ze ?wiata gier, i wyt?umaczy?e? wiele zagadnien zwi?zanych z r??nymi oznaczeniami etc. +

No bardzo ciekawa gazetka. Cho? kilka rzeczy wiem z PC Formatu to naprawd? materia?y godne podziwu. Co jaki czas b?dziesz j? wydawa??

Fajne ;)
Nawet nie wiedzia?em ,?e wyszed? Assasin's Creed 2.
Mam nadzieje ,?e nie przestaniesz jej wydawa?:p

Ps.
Je?li mam orginalny windows xp i je?li pobiore z neta windows Seven to mog? zrobi? Upgrade z xp do windows seven?

Jestem pe?en podziwu. ?wietny pomys? i jeszcze lepsze wykonanie. Ciekawe artyku?y. Podzi?kowa?.

Gazetka bardzo mi si? podoba. Fajnie, ?e s? jakie? nowinki, a nie jaki? monotonny tekst. Poradnik z instalacj? Windowsa Se7en jest bardzo dobrze opisany. Gratuluje! Czekam na nast?pn? gazetk? =)

Super! ?wietnie si? czyta. A Assassin's Creed to chyba tylko na konsole? =/ Oczywi?cie najlepsze s? ciekawostki :)
Wielkie gratulacje dla ciebie! :D

Dzi?kuj? wszystkim za komentarze, oraz czekam na kolejne.

Raoyl napisał:
Co jaki czas b?dziesz j? wydawa??

Co jakie? 3 tygodnie. Du?o pracy jest przy takiej gazetce zw?aszcza jak si? robi j? samemu.

Karol98 napisał:
Nawet nie wiedzia?em ,?e wyszed? Assasin's Creed 2.

Zapomnia?em dopisa?, ze premiera w Lutym 2010.

Karol98 napisał:
Je?li mam orginalny windows xp i je?li pobiore z neta windows Seven to mog? zrobi? Upgrade z xp do windows seven?

Jak pobierzesz wersj? Ultimate to zapewne tak. Producent nie podaje takich informacji, ale nie powinno by? ?adnych problem?w - zaznaczasz wtedy opcj? numer 1. Wszystkie pliki pozostan? na systemie.

Xayan napisał:
A Assassin's Creed to chyba tylko na konsole? =/

Nie. Assassin r?wnie? uka?e si? na PC.
A temat brzmi "Najnowsze gry komputerowe" zatem nazwa m?wi sama za siebie ;)

Michukng napisał:
Mam jeszcze pytanie, kiedy jest premiera CoD: MW 2 ? ;>

S?abo czyta?e? - Premiera 10 Listopada, czyli jest ju? po premierze ;)

Ostatnia edycja:

Bardzo dobrze, ?e co? takiego jest. Jedyne do czego mog? si? przyczepi? to dwa b??dy w nazwach gier (Modern Warfare i Assassin's Creed - przeczytaj jeszcze raz). Poza tym wszystko jest ?adne i przejrzyste - to ostatnie jest chyba najwa?niejsze. Wielki plusik dla Ciebie Kamil i czekam na kolejne wydanie!

Regards
Seylit

Bardzo dobra gazetka, mam nadziej?, ?e b?dzie ich co raz wi?cej w Twoim wykonaniu :) Mam jeszcze pytanie, kiedy jest premiera CoD: MW 2 ? ;>

Ciekawa gazetka, fajnie si? czyta.
Oo nie widzia?em, ?e Diablo III ju? mia?o premier? ^^
Z grami wszystko ok, ale o Risenie mog?e? co? napisa? lub o Aionie. :P
Je?eli chodzi o technik?, to jedynie zatrzyma?em si? przy penie i laptopie.
Ten laptop ma klawiatur? numeryczn?? :D
Btw. m?j brat by? w kadrze na WCG 2003 w StarCrafcie :)
Kidman AFM on by? xd

Pozdro. Leci + i podzi?kowanie :)

Bardzo fajna gazetka. Du?o ciekawych gier itd. Uwa?am jednak ?e powiniene? robi? j? na gotowcach - bia?ych stronach. Nie mam nic do zarzutu i gdyby pojawi?a si? w kiosku z pewno?ci? bym j? kupi?.

Gazetka fajna, du?o ciekawych rzeczy
Tylko, jedna rzecz napisa?em poradnik jak zainstalowa? windows 7,a ty to przepisa?e? sobie ;< Og?lnie fajnie wysz?o.

Pozdro =)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Wiesz co ? No nie mog? nic innego zrobi? jak tylko da? Ci reputa, mi?o si? czyta, na prawd? .. przyjemnie, du?o ciekawostek, potrzebnych rzeczy :) Wida?, ?e nie?le si? napracowa?e?. Piszesz, ?e robisz to sam. Je?li potrzebowa?by? kogo? do pomocy, to jestem ch?tny, nawet je?li mia?bym szuka? jakie? zdj?cia czy co? w tym rodzaju, ch?tnie przyczynie si? do tej 'Gazetki Komputerowej'. Pozdrawiam MrcN :)

Ostatnia edycja:

;O! Fajne, podoba mi si?. M?wi?c zwi??le, to przeczyta?em gazetk? od dechy do dechy i z ca?? pewno?ci? mog? stwierdzi?, i? zatrzyma?a moje oko na d?u?ej ni? 5 minut =). Mam nadzieje, ?e na tym pierwszym numerze si? nie sko?czy. Co do Dragon Age Pocz?tek, ja i Ivellios co? na ten temat wiemy =p. Mieli?my okazj? testowa? gierk? na targach w poznaniu i wywar?a ( przynajmniej na mnie ) pozytywne wra?enie. Fajna grafika, fajna otaczaj?ca nas fikcyjna natura i w og?le ciekawe ale proste rozwi?zania. Assassin Creed'a 2 niestety widzia?em tylko kawa?ek prezentacji, kt?r? tak?e odebra?em raczej pozytywnie, chocia? w 1 nie mia?em okazji zagra?. No i oczywi?cie wzmianka o windowsie 7. Na swoim komputerze posiadam wersj? Ultimate, kt?ra jest zarejestrowana i legalna. Opis instalacji przebiega dok?adnie tak jak napisa?e?, a napsia?e? czytelnie i zrozumiale. To si? chwali. Gdyby to by?o mo?liwe, to zm?wi?bym subskrypcje na maila ;D.

Z powa?aniem,
Kurtis.

Dzi?ki za komentarze, od?wie?am po 24h.

Skomentuje kto? jeszcze?

MrcN napisał:
Je?li potrzebowa?bym kogo? do pomocy, to jestem ch?tny

Ok. Odezwij si? do mnie na Gadu 984401, tylko napisz kim jeste?.
Zobaczymy do czego si? nadasz.

Doceniam Tw?j wk?ad w t? gazetk?...
Zrobi? takie co? napisa? swoimi s?owy powkleja? screeny to nie robota na 2-3h
Estetyka 10/10
Og?lnie 10/9
Wk?ad w?o?ony w robot? 100/99
JEDNYM S?OWEM JEST ?ADNIE I PRZEJRZY?CIE A NA TO LUDZIE ZWRACAJ? UWAG? ;]

Pozdro

Pomyslu i wykonania mozna Ci pogratulowac. Plus to, ze Ci sie chcialo to wszystko samemu robic. ; )
W Cod:MW 2 mialem przyjemnosc dzisiaj pograc z kolega(jednakze w wersje na xboxa) na Split-Screen'ie i musze przyznac, ze sie napalilem na ta gre. ; )
Fajny pomysl, ze spadkiem cen i jakimis drobnymi news'ami odnosnie sprzetow. ;)

Ciekawi mnie tylko jedno... Skad wiedziales, ze wersja piracka W7 nie potrzebuje klucza? ;D (dla ludzi mniej ogarniajacych:wikipedia-> Ironia)

Dlaczego ja dopiero teraz zauwa?y?em t? gazetk??
Zapewne zrobienie takiej gazetki, jest bardzo wyczerpuj?ce wi?c chcia?bym Ci? nagrodzi? punktem reputacji, wszystko ?adnie wygl?da, no mo?e ciekawiej by to wygl?da?o w jakiej? oprawie graficznej jak jest np. w gazetce forum.

Tak czy siak, odwali?e? kawa? dobrej roboty.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry