- Liczba reakcji
- 68
Odp: Gdzie expi??
???wie,tarantule z taskiem,krokodyle z taskiem.
Jako,?e udzielam tutaj ostatnimi czasy wielu porad,a stare powiedzenie m?wi "lekarzu,lecz si? sam",to teraz Was chcia?em zapyta? :
Profesja: Elite Knight
Skille (bro?&tarcza/poziom magiczny): 70/62 6 mlvl
Ekwipunek: Zaoan helmet,DSM,P ammy,Mystic Blade,Dwarven Legs,Steel Boots,MMS
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp: do 280k
Typ konta: Pacc
Rodzaj serwera*: Optional-Pvp
Inne*: (dodatkowe informacje) : Pyta?em ju? tu kilka lvl temu,ale wcze?niejsza odpowied? mnie nie satysfakcjonowa?a.Nie interesuje mnie Mistrock,Banuta i taski na mutated raty.Nie chc? necro ani drag?w,bo tak? porad? mog? sobie wystawi? sam.Raczej odpadaj? frost gianty i laguna oraz barbariany,ze wzgl?du na liczb? bot?w tam,biegaj?cych za 1 moobem.
Poziom: 30
Profesja: Knight
Skille (bro?&tarcza/poziom magiczny): 55/55 5mlvl
Ekwipunek: Royal helmet, golden armor, golden legs, boots of haste, fire sword, medusa shield
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp: najlepiej jak najmniej
Rodzaj serwera*: Pvp
Inne*: (dodatkowe informacje) Jak najszybszy exp z mo?liwo?ci? zarobienia troch? grosza.
???wie,tarantule z taskiem,krokodyle z taskiem.
Jako,?e udzielam tutaj ostatnimi czasy wielu porad,a stare powiedzenie m?wi "lekarzu,lecz si? sam",to teraz Was chcia?em zapyta? :
Profesja: Elite Knight
Skille (bro?&tarcza/poziom magiczny): 70/62 6 mlvl
Ekwipunek: Zaoan helmet,DSM,P ammy,Mystic Blade,Dwarven Legs,Steel Boots,MMS
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp: do 280k
Rodzaj serwera*: Optional-Pvp
Inne*: (dodatkowe informacje) : Pyta?em ju? tu kilka lvl temu,ale wcze?niejsza odpowied? mnie nie satysfakcjonowa?a.Nie interesuje mnie Mistrock,Banuta i taski na mutated raty.Nie chc? necro ani drag?w,bo tak? porad? mog? sobie wystawi? sam.Raczej odpadaj? frost gianty i laguna oraz barbariany,ze wzgl?du na liczb? bot?w tam,biegaj?cych za 1 moobem.
Ostatnia edycja:
Ostatnio wszyscy tylko to mi poradzaja :/
66 aktualnie.