Gdzie expi?? Jakie skille / profesja / ?wiat / ceny ? - szybkie pytania, szybkie odpowiedzi

Odp: Gdzie expi??

Poziom: 30
Profesja: Knight
Skille (bro?&tarcza/poziom magiczny): 55/55 5mlvl
Ekwipunek: Royal helmet, golden armor, golden legs, boots of haste, fire sword, medusa shield
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp: najlepiej jak najmniej
Typ konta: Pacc
Rodzaj serwera*: Pvp
Inne*: (dodatkowe informacje) Jak najszybszy exp z mo?liwo?ci? zarobienia troch? grosza.

???wie,tarantule z taskiem,krokodyle z taskiem.

Jako,?e udzielam tutaj ostatnimi czasy wielu porad,a stare powiedzenie m?wi "lekarzu,lecz si? sam",to teraz Was chcia?em zapyta? :

Profesja: Elite Knight
Skille (bro?&tarcza/poziom magiczny): 70/62 6 mlvl
Ekwipunek: Zaoan helmet,DSM,P ammy,Mystic Blade,Dwarven Legs,Steel Boots,MMS
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp: do 280k
Rodzaj serwera*: Optional-Pvp
Inne*: (dodatkowe informacje) : Pyta?em ju? tu kilka lvl temu,ale wcze?niejsza odpowied? mnie nie satysfakcjonowa?a.Nie interesuje mnie Mistrock,Banuta i taski na mutated raty.Nie chc? necro ani drag?w,bo tak? porad? mog? sobie wystawi? sam.Raczej odpadaj? frost gianty i laguna oraz barbariany,ze wzgl?du na liczb? bot?w tam,biegaj?cych za 1 moobem.

Ostatnia edycja:

Poziom:33
Skille (bro?&tarcza/poziom magiczny): 65/65
Ekwipunek: Zao Legi, DSM, Crus Helmet, Vampirka, Bright Sword, Platinum Amulet, Leather Bootsy
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp: Okolo 5k
Typ konta: PACC
Rodzaj serwera*: Optional PvP,
Inne*: Chcialbym aby nie byl za duzy waste, dobre pieniadze do zarobku oraz szybko level wchodzil (Jezeli sie da, nawet 2 levele na dzien)!! I cos innego poprosze oprocz Cyckow na Edron, Minosow na Darashii i Rotwormow :P Ostatnio wszyscy tylko to mi poradzaja :/

Ekwipunek: Zao Legi, DSM, Crus Helmet, Vampirka, Bright Sword, Platinum Amulet, Leather Bootsy
Inne*: Chcialbym aby nie byl za duzy waste, dobre pieniadze do zarobku oraz szybko level wchodzil (Jezeli sie da, nawet 2 levele na dzien)!! I cos innego poprosze oprocz Cyckow na Edron, Minosow na Darashii i Rotwormow :P Ostatnio wszyscy tylko to mi poradzaja :/

Cyclops w yalahar - do 40
od 40 - podskiluj do 70/67 co? takiego i bij dragi na yalahar .

pozdrawiam hiroh.

Inne*: Chcialbym aby nie byl za duzy waste, dobre pieniadze do zarobku oraz szybko level wchodzil (Jezeli sie da, nawet 2 levele na dzien)!! I cos innego poprosze oprocz Cyckow na Edron, Minosow na Darashii i Rotwormow :P Ostatnio wszyscy tylko to mi poradzaja :

Tomby, darashia dragi.

???wie,tarantule z taskiem,krokodyle z taskiem.
Jako,?e udzielam tutaj ostatnimi czasy wielu porad,a stare powiedzenie m?wi "lekarzu,lecz si? sam",to teraz Was chcia?em zapyta? :
Skille (bro?&tarcza/poziom magiczny): 70/62 6 mlvl
Ekwipunek: Zaoan helmet,DSM,P ammy,Mystic Blade,Dwarven Legs,Steel Boots,MMS
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp: do 280k
Rodzaj serwera*: Optional-Pvp
Inne*: (dodatkowe informacje) : Pyta?em ju? tu kilka lvl temu,ale wcze?niejsza odpowied? mnie nie satysfakcjonowa?a.Nie interesuje mnie Mistrock,Banuta i taski na mutated raty.Nie chc? necro ani drag?w,bo tak? porad? mog? sobie wystawi? sam.Raczej odpadaj? frost gianty i laguna oraz barbariany,ze wzgl?du na liczb? bot?w tam,biegaj?cych za 1 moobem.

A jaki LVL masz ?? ; D bo to chyba najwa?niejsze ^ ^ .

Poziom: 54
Profesja: Elder Druid
MLVL: 50
Ekwipunek:Hat Of The Mad, Focus Cape, Magma Legs, Softy, Spellbook of Mind Control
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp: 10-50k
Rodzaj serwera*: Optional PvP
Inne*: (?eby by? dobry profit i w miar? dobre do?wiadczenie)

Ekwipunek:Hat Of The Mad, Focus Cape, Magma Legs, Softy, Spellbook of Mind Control

dragi yalahar, z sd szybko si? z nimi uwiniesz .

Ancient Scaraby/Worker Golemy/Dragi/Earth Elementale Edron

Tak jak inni ci doradzali, ale warto byloby sprobowac lekkie pg na wyrmach na wzgorzach liberty bay lub water elementale na calassie lub talahu.

Prosz? o szybk? odpowied? ! .

Poziom: 24
Skille : 55/55 3 MLVL
Ekwipunek: Zaoan Helmet , DSM , Zaoan Legs , BoH , Demon Shield , Dwarven Axe / Knight Axe , Platinum Amulet
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp: 0 lub profit . ew. na potki .
Rodzaj serwera*: Antica (OpenPVP)
Inne*: Chc? wbi? jak najszybciej 35 lvl . Nie musicie mi podawa? miejsc?wki na ,kt?rej bd wbijal od 24 do 35 . mo?ecie poda? mi te? np . "od 24 do 30 - ..." od "30 do 35 " ... itp . zale?y mi na "power levelingu" .

Ekwipunek: Zaoan Helmet , DSM , Zaoan Legs , BoH , Demon Shield , Dwarven Axe / Knight Axe , Platinum Amulet
Inne*: Chc? wbi? jak najszybciej 35 lvl . Nie musicie mi podawa? miejsc?wki na ,kt?rej bd wbijal od 24 do 35 . mo?ecie poda? mi te? np . "od 24 do 30 - ..." od "30 do 35 " ... itp . zale?y mi na "power levelingu" .

24-30 na orc - jak nie podskilujesz i nie kupisz pot?w
24 do 30 cyklopy ale tylko te najs?absze .
30 do 50 dragon

Jesli dobijesz 70 skille to idz na barbariany svargrond, ewentualnie barbariany bloodwalkery na arenie yalahar +2. Masz bardzo dobre eq to nie zaszkodziloby atakowac zolwie na fenrock albo cyklopy na mistrock na poziomie 0 i +1

Poziom: 62
Skille (bro?&tarcza/poziom magiczny): 49 mlvl
Ekwipunek: r?zga, hotm, focus cape, blue legs, boh, ksiazka +2 mlvl... Mam tez magma coat, magma spodnie i magma boots
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp: nic :p Szukam expowiska, na kt?rym b?d? wychodzi? na plus
Typ konta: pacc
Rodzaj serwera*: non pvp
Inne*: (dodatkowe informacje) prosze r?wniez o taktyki na te potwory i wszystko konkretnie :D

Poziom: 62
Skille (bro?&tarcza/poziom magiczny): 49 mlvl
Ekwipunek: r?zga, hotm, focus cape, blue legs, boh, ksiazka +2 mlvl... Mam tez magma coat, magma spodnie i magma boots
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp: nic :p Szukam expowiska, na kt?rym b?d? wychodzi? na plus
Typ konta: pacc
Rodzaj serwera*: non pvp
Inne*: (dodatkowe informacje) prosze r?wniez o taktyki na te potwory i wszystko konkretnie :D

bij na magma secie z lodu dle
biegaj mi?dzy przeszkodami ?eby wala ognia nie dotar?a do ciebie, aby smok cz?sto musia? skr?ca? w celu omini?cia przeszkody co daje ci chwile bezpiecze?stwa .

Poziom:71
Skille (bro?&tarcza/poziom magiczny): 79/78/6
Ekwipunek: Boots Of Haste, Mastermind Shield, Zaoan Legs, Zaoan Helmet, Dragon Scale Mail, Heroic Axe.
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp: 0-30k
Typ konta: Do 80 facc
Rodzaj serwera: Optional Pvp
Inne: Aktualnie przesiaduj? D Lair Ma?y Resp (Czasem skusze si? na Dl'a < WASTE.)
Chcia?bym miejsce, w kt?rym m?g?bym jak najszybciej wbi? ten 80lvl, ale ?eby nie by?o zbytniego waste.

Poziom:71
Skille (bro?&tarcza/poziom magiczny): 79/78/6
Ekwipunek: Boots Of Haste, Mastermind Shield, Zaoan Legs, Zaoan Helmet, Dragon Scale Mail, Heroic Axe.
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp: 0-30k
Typ konta: Do 80 facc
Rodzaj serwera: Optional Pvp
Inne: Aktualnie przesiaduj? D Lair Ma?y Resp (Czasem skusze si? na Dl'a < WASTE.)
Chcia?bym miejsce, w kt?rym m?g?bym jak najszybciej wbi? ten 80lvl, ale ?eby nie by?o zbytniego waste.

behemoty najg??biej w cyklopis, forbidden lands
i dle tnij po za tym .

Chyba wyra?nie napisa?em, ?e do 80 MUSZ? SOBIE RADZI? BEZ PACCA (FACC).

Poziom: 21
Profesja: Sorcerer
Skille : 16 Mlvl
Ekwipunek: dark helmet , spirit cloak , dragon shield , wand of dragonbreath , plate legs , leather boots
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp: 0
Typ konta: FACC
Rodzaj serwera*: PVP

Back
Do góry