Gengia przer?bka

Status
Zamknięty.

Veni Vida Vici

Active User
Marzec 21, 2010
Liczba reakcji
5
Udost?pniam gengie przerobion? :) nie doko?czy?em drag?w ani g?r z racji i? ju? mi si? niechcia?o :) przerobi?em dp sklepy domki mosty nie u?ywa?em auto bordera ja jestem z wyniku ko?cowego zadowolony. :)

gengia222.png

----------------
gengia44444.png

----------------
gengia44444444.png

----------------

Gengia otbm prosz? skana od kogo? xd

mog? zosta? mapperem na jakim? fajnym servie online :)

Notka moderatorska:
/ Nie pro? o punkty reputacji, w przeciwnym razie b?dzie ostrze?enie

Odp: Gengia przer?bka

refresh ? nikt nie oceni ? :O nie prosi?em m?wi?em ?e jak bym komu? pom?g? to wtedy a nie...A pozatym nie wiedzia?em misiu

przyzwoity poziom a na pewno lepszy od tego, kt?ry ju? by?

Hmm mapka fajna z wygl?du lecz po ?ci?gni?ciu dopatrzy?em si? wielu b?ed?w oto one:
1. Po pierwsze nie do??czy?e? pliku house i teraz s? zbugowane domki nie da si? ich usun?? a s? zaznaczone
2. liczne pz bugi jak wida? na za??czonym obrazku
3. Lecz reszta wy?mienita daj? 7/10
mapkak.jpg

no faktycznie... nie zwr?ci?em na to uwagi... m?j b??d xd

Poziom jest lepszy ni? by?, to na pewno, ale Gengia jest wysp? pustynn? + zwyk??, ale na pewno nie jest ponura, podkre?li?e?, to daj?c takie w?a?nie ?ciany + mog?e? te? doda? jakie? sosny itd, bo to nie tylko jest pustynia, ale te? zwyk?a -.^
Dlatego moja ocena to 7/10 bo jest lepszy poziom ni? by?.

Dobra wiem, ?e double post - jestem tego ?wiadomy, ale nie mo?na edytowa? posta -.^

Wi?c tak :

Po 1 :

Tutaj macie ten skan do tej jego mapki
Kod:
http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=5ae4e87adebf202338db3486fd58c2f7203b85333ba87dcbbdfe48efa840a77b-1282995422

Po 2 :

Chcia?bym og?osi?, ?e edytowa?em t? ca?? mapk? -.^

Naprawi?em pz, tzn nie jest ju? po rozrzucany byle gdzie -.^

Chcia?em te? edytowa? House-spawn, ale co? jest nie tak i ... - wi?c tylko usune?em ten stary house-spawn - wystarczy, ?e wy sobie zaznaczycie to -.^

Pz zosta? wsz?dzie naprawiony.

Opr?cz usuwania tego house-spawn + tego pz byle gdzie, nic nie robi?em z map?.

Download :

Kod:
http://www.speedyshare.com/files/24005946/Gengia_edit_by_Rews.rar

Skan :

Kod:
http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=4e8e74f92029a80ac2a5a08eb685889239689988b7ff54219b986373159c3410-1282996773

zale?y kto jak kojarzy gengie : ) pomy?la?em sobie ?e zrobi? tak? ponur?, przecie? to jest edycja mapy wi?c nie musi by? pustynna+zwyk?a jak to powiedzia?e?. Pozatym nie chcia?em dodawa? takich drzew krzew?w jakie s? gdzie? indziej tylko banany itp : } takie egzotyczne.

link nie dzia?a a bym sobie obejrza? t? mapke ...

Po zdj?ciach mog? wywnioskowa?, ?e nawet pozytywnie wysz?a Ci owa przer?bka, mi owszem si? podoba, gra?em na serwerach takich, ?e Gengia by?a tak pusta i w og?le; brzydko si? prezentowa?a. Tutaj jest ca?kiem inaczej s? drzewa, urozmaicona mapka i jest dobrze. Szkoda tylko, i? tak ma?y ma?o pokaza?e?, nast?pnym razem zr?b wi?cej zdj??.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry