Account Maker Gesior Acc maker

Status
Zamknięty.

Michalwiertara

Active User
Październik 20, 2012
Liczba reakcji
1
Witam, mam server chcialem do niego acc maker na stronie lecz niestety zaden mi nie dziala... albo mam usuwac linijki albo "Niby" Nie mam w config lua napisane "mysql"
prosze o pomoc tfs 0.4.1

Odp: Gesior Acc maker

Tez by mi sie przydalo! Daje REPUTA!

Wlasnie wzialem inna wersje wersje acca i w 3 kroku usunalem linijki ktore mi mowilo i mam Database error. Unknown database type in C:/Users/Xaariel/Desktop/OTS by Xaariel/config.lua. Must be equal to: "mysql" or "sqlite". Now is: "mysql"

Zmie? plik install.php na czysty.

W 3 kroku chyba musisz poda? lokalizacje ,tam gdzie masz ots. W confing musi by? mysql... Zr?b baz? danych itp,je?eli nie potrafisz to poczytaj poradniki ,na tym forum jest ich sporo.

Nie jestem glupi mam baze danych... udalo mi sie zainstalowac acc makera lecz teraz mam strasznie duzo bledow w kazdej zakladce....
To jest samo latest news.

Notice: Undefined index: action in C:\xampp\htdocs\index.php on line 15

Notice: Undefined index: account_login in C:\xampp\htdocs\index.php on line 41

Notice: Undefined index: password_login in C:\xampp\htdocs\index.php on line 42

Notice: Undefined variable: main_content in C:\xampp\htdocs\latestnews.php on line 90

A w niektorzych mam po 20-30 ... (np support list)

Napisze mo?e dlaczego takie b??dy mieli?cie... W config.lua zapewne macie komentarze kt?re w?a?nie wywalaj? takie b??dy w instalowaniu acc makera. Wystarczy je pousuwa? i b?dzie wszystko w porz?dku. Wygl?da to tak
Kod:
[COLOR="#FF0000"]-- how many messages player can span before get muted[/COLOR]
maxmessagebuffer = 6

despawnragne = 2

despawnradius = 50

[COLOR="#FF0000"]-- house rent period
-- options: daily, weekly, monthly[/COLOR]
houserentperiod = "weekly"
To co zaznaczy?em na czerwono wystarczy usun?? ;)

Pozdrawiam
Ichtio!

Zawsze przy instalacji to usuwam i to nie dlatego zainstalowalem xampp 1.6.6 i bylo wszystko ok.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry