-Tibia 8.54 Glaser OTS

Status
Zamknięty.

Milywzg2

User
Styczeń 2, 2009
Liczba reakcji
2
IP: 86.63.125.154

Witam. Ots stoi na Styller mapie. Mapa b?dzie przeze mnie edytowana. W chwili obecnej jest tylko 1 GOD lecz mo?e si? to zmieni?. Na serverze organizowane b?d? konkursy itp.

Info o serverze:
Exp: 65
Skills: 110
Magic level: 65
Loot rate: 3

Na mapie s? nast?puj?ce questy:
Dhq
Poi
Inq
Arena(100% jak na rl)
oraz o wiele wi?cej.
Addony kupuje si? za kase. (First addon 50k, second addon 100k).
Premium account kupuje si? za pomoc? komendy !pacc

Zapraszam wszystkich do mi?ej zabawy.

Na pocz?tku ots b?dzie hostowany od rana do nocy, lecz po feriach ots b?dzie dedykowany 24/h.
Na razie nie ma acc makera wi?c prosz? robi? konto na kodach 1/1 lub tylko nacisnac enter.

Zapraszam GOD Xynvil

Odp: Glaser OTS

Ots by? fajny do pewnego momentu ... Jak zobaczy?em kiedy ty GOD Xynvil dajesz domek za free swojemu kumplowi Sir Opucik :// dlatego nie wiem czy tam gra? :/

Sir Opucik to nie jest m?j kolega, a domek da?em mu za to ?e pomaga innym poniewa? zna tego ots. :) Zapraszam wszystkich dzi? o godz. 19.30 odb?dzi? sie konkurs z okazji otwarcia ots.

Dzisiejszego dnia zosta?y dodane 2 nowe wyspy w tym jedna z potworami z tibi 8.54(loot jak na rl). Oczywi?cie nie jest to koniec ulepszania ots. Codziennie b?de stara? si? dodawa? nowe miejsca na mapie. Jescze raz wszytkich zapraszam ;)

Je?eli co? wam si? nie podoba w ots to ?mia?o pisa?, a ja raczej to zmienie ;p

Ostatnia edycja:

Porz?dny OTS!, Mi?y GM(Pomaga jak co?) nie ma H lvl, ka?dy jest dobry ;))
Polecam ! 9/10

Niestety ots zosta? wy??czony poniewa? w ci?gu 2 dni na ots gra?o oko?o 15 os?b i nie ma sensu hostowa? ots przy 2 osobach, kt?re chc? gra? na serverze. Na tym samym ip powsta? ots enfo pod tibi? 8,50. Mapa thais lecz b?de j? co jaki? czas zmnienia?.

Ma?o os?b gra?o bo :
- By? reklamowany tylko tutaj
- Brak stronki - Odstrasza graczy
Zr?b Stronk?, zareklamuj go dobrze, to b?dzie wi?cej ludzi :)

Tamten ots b?de hostowa? na nowo w polowie lutego. B?dzie juz acc maker itp.

A teraz chcia?bym zaprosi? na ots war.

ip 86.63.125.154
Narazie war rozgrywany jest w venore lecz gdy b?dzie wi?cej ludzi gra?o to b?de dodawa? nowe miasta z rl tibi. Runy i potiony si? nie ko?cz?. Dodane s? npc z itemami dla r??nych profesji, pier?cionkami itp.

Je?eli normalne ots ze zwyk?ym pvp ci si? znudzi?y to zapraszam na m?j war ots :)

Drenn napisał:
Serwer nie dziala ;/
Co? ty..
@topic
Ehh, widzia?em tego ots u kuzyna, dobrze si? gra?o (Gra?em chwilk?) ale no c??, poczekam na tego noew ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry