Go2goal

Status
Zamknięty.

Zia

Advanced User
Kwiecień 5, 2008
Liczba reakcji
56
Witam. Nie mam zamiaru dawa? linka, kt?ry da mi jakie? punkty czy co? (bo takowych w grach nie ma).

Go2goal to 100% darmowy symulator pi?karski. Jak si? domy?lacie tworzymy konto, wybieramy pozycj? (ja np. jestem bramkarzem) i gramy. Najpierw musimy znale?? klub, nowym nie przychodzi to ?atwo, bo maj? staty po 1, a typowy trening to dopiero w klubie, dlatego ja mog? za?atwi? wam klub, w kt?rym b?dzie mogli spokojnie trenowa?, a? staty b?d? wystarczaj?ce aby zmieni? klub (dopiero za tydzie?, mo?e 2, nie jestem kapitanem).

www.go2goal.pl
Nie jest to reklama ani ?adne datki, kt?re dadz? mi jak?? korzy?? w grze! Po prostu lepiej gra? ze swoimi.

Je?eli gracie pochwalcie si? statami, zarobkami, stanem konta itp. : )

Odp: Go2goal

zarejestrowa?em si? :D

Za?atwi? by? klub?

Te? si? zarejestrowa?em i nie chc?cy doszed?em do jakiego? klubu z bilansem -1589910551237. Jak odej???

Te? si? zarejestrowa?em i nie chc?cy doszed?em do jakiego? klubu z bilansem -1589910551237. Jak odej???
A kiedy ko?czy si? kontrakt? Bo sam nie mog?e? po prostu doj??. Wys?ali Ci propozycje?

31 grudnia si? niestety ko?czy. Tak, wys?ali mi propozycj?. Moge wczesniej odejsc?

31 grudnia si? niestety ko?czy. Tak, wys?ali mi propozycj?. Moge wczesniej odejsc?
Je?eli maj? trener?w i p?ac? to zosta?, ale je?eli nie to musisz napisa? do kapitana o zerwanie kontraktu.

Pogram sobie troch? w to. Bo i tak nie mam co robi? do czas a? mi si? WoW pobierze.

Oki, zarejestrowa?em si?. Nied?ugo pochwal? si? swoimi osi?gni?ciami.

O to m?j profil:
http://www.go2goal.pl/gra/pilkarz/podglad/4497.html

@down:

Do tego musisz mie? klub. Jak ju? masz to po lewej stronie zak?adka Ustawienia i Trening. Tam mo?esz ustawi? z kim w danym dniu masz trenowa?.

Ostatnia edycja:

zrobi?em sobie ludzika :3 jestem bramkarzem, m?j nick ch0c0l8 :P jaki? klub?

@edit
niezbyt rozumiem t? gr?... jaki jest cel? zdobywa? wi?cej statystyk, kasy czy by? w lepszym klubie? :/
tak w og?le: jak trenowa?? ;_;

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry