• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Golden Evolution FUN 23MB Mapa Polecam !

Status
Zamknięty.

Sazeza

Advanced User
Grudzień 7, 2008
Liczba reakcji
41
Wystawiam do waszej dyspozycji evolution ktory mial byc hostowany na dedyku ale los chcial inaczej i napewno nie bedzie przezemnie kto wie moze przez was.. ;) Silnik jest dobry,glowne miasto bylo wzorowane na Dattler OTS na ktorym gra 200 ludzi codzienie kto wie moze i was tyle bedzie i nie posiada duzo bledow napewno jakies ma ale to do poprawy juz przez was... :) Niechce mi sie opisywac czego ten silnik i ta mapa niema, a co ma bo jest tego za duzo... musicie sami sprawdzic i ocenic ;)

Kilka scren?w z mapki...

Temple,depo,sklepy

uo0005c.jpg

TP

uo0006f.jpg

uo0007slw.jpg

Download - Evolution By Sazeza.rar
Skan - Virustotal. MD5: 7a6568b3018a7ffe5d86ead5b7429c14 Win32.Delf.gug

Credits:
Lord Hesus
Kimini
Sazeza

Skan: http://www.virustotal.com/pl/analis...ef2273f02110dfe596fdfe992584566544-1250111456
Reupload: http://uploading.com/files/398b1ac2/Evolution+By+Sazeza.rar/

http://tnet2.studentlive.pl/ots/Evolution By Sazeza.rar

detected.png

//Temat zamykam z powodu zbyt du?ej ilo?ci b??d?w w konsoli:
http://img3.imageshack.us/img3/4558/konsolak.jpg
http://img94.imageshack.us/img94/3293/konsola1j.jpg
Zostanie on otwarty po uprzednim skontaktowaniu si? autora z moderatorem i podaniu linku, i skanu do silnika z naprawionymi b??dami!

Odp: Golden Evolution FUN 23MB Mapa Polecam !

Jest to moj silnik *zmieni?es tylko enigma City i myslisz ze mozesz za mnie zbierac reputy) i na dodatek tego nie napisa?es i podpisa?es sobie prawami autorskimi http://tibia.net.pl/silniki/164684-tfs-0-3-5-evolution-kimini-mapa-23mb.html. Prosze o usuni?cie tego posta i zbanowanie uzytkownika

//Tw?j te? jest przer?bk?, mo?e on korzysta? z siilnika Hesusa, nie Twojego?

Mam na to wyjebane ja napisalem kogo to jest przerubka a on nie , i ja zmieni?em mapke nie do poznania a on a? 1 miasto wiec usu? ten temat bo on troch? przegio?

//Ale przerobi?- to si? liczy. Pod plagiat w ?adnym wypadku ten temat nie podchodzi.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Opublikowales go 2 dni temu ja siedzialem cala noc i przerobilem go tak jak chcialem i teraz ja go opubilkowalem i jest to moja przerobka tak samo moge ja powiedziec ze ty wysawiles evo hesusa....

@down
Cala noc siedzia?em dzieciaku pozdro & pocwicz

O 23:30 zacznij edytowac swoj server (Enigma City) i masz pokazac screna o 23:35 takiej pracy ;)

Edit: Za uzywanie czerwonego koloru mozna dostac warna dzieciuaku
Edit: Wyjebane mam na reputacje... i nie pierdol wiecej zebym usunal link bo i tak tego nie zrobiem tak naprawde dalem tylko czesc mapy ktora zmienilem w tamtej zaraz poprosze moda zeby edytnal link i juz sie nie bedziesz mial do czego dojebac. BB!

Ostatnia edycja:

Ca?a noc siedzia?e? kurwa to robota na 5 min co zrobiles nawet jest b?ad z npc Johny idioto jebany nawet tego nie widzia?es . ja siedzia?em troche d?uzej nad ni? i oswiadczam

Do huja robi?em t? mapke w huj czasu a on zmieni? tylko 1 miasto i mys?i ze jest moncy PIERDOLIC TAKIE FORUM I TAKICH LUDZI JAK TY Sazeza

Edit ; Widz? ?e tobie chodzi o cyferki ko?o nicku (reputacje) mi chodzi o honor i to co ma si? w g?owie i to co sob? reprezentujesz . Ty si? ciesz cyferkami za m?j projekt , mi jak by zale?a?o to bym nie usuwa? tamtego linku ...

//Eot, zosta?e? podany jako tw?rca w pierwszym po?cie, o co ca?a dyskusja?

wiesz co to nawet fajnie wygl?da :)) Taki yalahar style w evolutions map :)
Daje 8/10 i reput leci :))

Hah, polewka go?ciu podjeba? otsa zmieni? pare scian i kozaczy(i jeszcze chujowo to zrobi?) mi sie bardziej podoba mapa Kiminiego, bo ten ots sie nie rozni niczym od tamtego tylko scianami i podloga w miescie, pozatym wszystko takie samo. Popieram... trzeba mie? troche honoru, bo to naprawde ?adny ots i Kimini wyjeba? troche czasu na to, i nic z tego nie bedzie mial, bo jakis noob mu go podjebal. ;)

Dzieki wielkie Tylko jakie passy do goda??
Mi tam sie podoba Dzieki wielkie:up:

Znalaz?em jeden b?ad w otsie ,?e w domkach w jednym miejscu sa trzy pary drzwi :/

A m?glby ktos Dac evo by kimini na PW lub gg bo z tamtad juz nie da sie sciagac ?

Ostatnia edycja:

Mam pytanie jaki tu proponujecie Exp. ma tym Evolutions. Nie bede sie wtracal ale niektorzy na tym forum maja racje ze trzeba miec troche Honoru, ale ja mysle jakbyscie sie wzieli we 2 za to mape to by bylo Zajebista. Czekam na odp :p ;)

Cz?owieku,nic nie m?wie ale dattler mo?e ci? pozwa? do s?du.Jest to prawie identyczna mapka i ty mu psujesz biznes.Nic nie m?wie ale to jest plagiat.

Szczerze? shit,syf,malaria,bez pomys?u,jak zwykle musicie ?ci?ga? od kogos.

Hah, polewka go?ciu podjeba? otsa zmieni? pare scian i kozaczy(i jeszcze chujowo to zrobi?) mi sie bardziej podoba mapa Kiminiego, bo ten ots sie nie rozni niczym od tamtego tylko scianami i podloga w miescie, pozatym wszystko takie samo. Popieram... trzeba mie? troche honoru, bo to naprawde ?adny ots i Kimini wyjeba? troche czasu na to, i nic z tego nie bedzie mial, bo jakis noob mu go podjebal. ;)

Ta podjebal ? nie wiesz co mowisz smiecu ... opublikowal go kilka dniu temu i ja sciagnelem i edytnelem... Niechcesz ? nie sciagaj WYPIERDALAJ !

Cz?owieku,nic nie m?wie ale dattler mo?e ci? pozwa? do s?du.Jest to prawie identyczna mapka i ty mu psujesz biznes.Nic nie m?wie ale to jest plagiat.
Szczerze? shit,syf,malaria,bez pomys?u,jak zwykle musicie ?ci?gao? od kogos.

Buahhaha do sadu o boze idz sie utop prosze cie.... gdyby to byl plagiat smieciuszku dostalbym warna ;)

To,ze zmienil wyglond (Twojej mapy to co z tego) Duzo ludzi to robi... Sciaga otsy i przerabia na swoje. Twoj ots tez byl sciagniety z kaz. I Zedytowales mapke i dales na 8.5, Ale to i tak kawal dobrej roboty. Sciagnolem i mam problem z !buyhouse ;/ Moze ktos powiedziec jak kupic tam Domek??;)

Juz na sam widok mapki mnie Bierze..:down:
Widac ze sa bugi hehe..
..Kto wie to wie :p
Moze innym sie podoba to Super ale jak narazie to Dno wyglada
3/10

Niedo?? ?e silnik jest Kimini11 mapa przerobiona przez ciebie to drzwi w domkach jest z 3 x na jednaj krace w sumie 1\10

Niedo?? ?e silnik jest Kimini11 mapa przerobiona przez ciebie to drzwi w domkach jest z 3 x na jednaj krace w sumie 1\10

Silnik jest TFS Developer?w dzieciaku, a co do tych drzwi to myslisz ze dostaniesz gotowca ? tez musisz cos zmienic w mapie

@down

Niech sie ciesza ze wogle dostali cos takiego....

KOMU SIE NIE PODOBA NIECH NIE SCIAGA

Ostatnia edycja:

Silnik jest TFS Developer?w dzieciaku, a co do tych drzwi to myslisz ze dostaniesz gotowca ? tez musisz cos zmienic w mapie

Oj, drobne b??dy w mapie i skryptach - to ja rozumiem do poprawy. Ale zostawia? co? takiego i publikowa?? ?enada. Ju? nie chodzi o sam plagiat, bo takiego nie widz?, wiele os?b przerabia czyje? mapki. Moja skromna ocenka to jednak 4/10. O.o Zrozum, ?e wiele os?b szuka silnika "GOTOWCA", bo mo?e nie umie sobie poradzi? z przer?bk? mapy i innych rzeczy.

Przecie? on zjeba? t? map? a nie z edytowa? :D
A tak pozatym to co ty tak wszystkich od dzieciakow wyzywasz? Moze sam nim jestes?

Przecie? on zjeba? t? map? a nie z edytowa? :D
A tak pozatym to co ty tak wszystkich od dzieciakow wyzywasz? Moze sam nim jestes?

Buahahahahahahah xDDD ja pierdole sobie nawet nie wyobrazasz jak sie usmia?em z ciebie newbie hahaha xD podaj linka z kad ukradlem ta mape dzieciaczku... Ja nie jestem dzieckiem tylko ty bo tylko dzieci pisza takie pierdo?y

Ostatnia edycja:

I co Sazeza zatka?o cie jestes frajerem i jebanym zwyk?ym zerem LUDZIE DZI?KI ?E JESTE?CIE ZE MN? , dzisiaj w nocy moj temat powr?ci z odnowionym Enigma City i naprawionymi bugami mapka juz ma prawie 25mb i zamierzam w niedalekiej przysz?o?ci dorobi? mapke do 30 mb ;p

@EDIT

o kurwa ale ?e? dojeba? bauhahaha ale jeste? nie ogar bez obrazy buahaha

Pozdrawiam Kimini , i przerabiam dalej!!!

Ostatnia edycja:

Ta zatka?o mnie w chuj (zatkalo kaka?o) bo jestem emo i placze teraz sobie ; (((

A teraz zatka?o kaka?o dopadnie ciebie bo chcem ci powiedziec ze tez wzielem sie do roboty i moja przerobka ma juz 35mb :):)

I nie wiem co smiesznego jest dla ciebie dzieciaczku w tym co napisa?em ;)

@down <-Kimini
Edit: Nie,nie importowa?em :)

! TAK ! TAK ! TO JA WIELKI SAZEZ PRO ! JESTEM HARDCOREM ! DAJ KAMJENIA !

//Koniec tego offtopu- ka?dy nast?pny post zostanie ukarany dwupunktowym ostrze?eniem.

Pewnie importowa?es inna mapke i my?lisz ze jeste? fajny??? Wielki Pro (Hardcore) id? po chusteczki ...

Pozdrawiam Kimini

Status
Zamknięty.
Back
Do góry