Gothic Online become!

Status
Zamknięty.
Odp: Gothic Online become!

Szkoda, ?e projekt cieszy si? tak ma?ym zainteresowaniem, bo m?g?by by? to ?wietny serwer. Ja wam raczej do niczego si? nie przydam (chyba, ?e jaka? reklama), ale z ca?ych si? kibicuj?.
M?g?by? poinformowa? o stanie projektu?

Ostatnia edycja:

Taki jak 2 lata temu, obozy s? zako?czone, jedynie trzeba powi?kszy? stary ob?z poniewa? podczas test?w gdy by?o 20 graczy na serwerze robi?o si? strasznie t?oczno przy Thorusie i ci??ko by?o przej??. Opr?cz tego zosta?y do zrobienia spora ilo?? expowisk oraz wyko?czenia stylistyczne.

Dok?adnie, brakuje nam kogo? kto pomo?e w doko?czeniu mapy, niestety musi ta osoba umie? wyobrazi? sobie mape Gothika w 2D a p??niej narysowa? a to ju? nie jest takie proste jak si? wydaje.

@ Refresh
Je?eli kto? zna jakiego? mapera z wizj? na przenoszenie przestrzeni z 3D na 2D to zach?cam do przekonania go do wst?pienia do naszego projektu.

~~O D ? N I E ? A M ....

Nadal poszukujemy mapper?w!!! kontakt na pw lub GG podane w pierwszym po?cie.
Pozdrawiam, Ryszard Bia?ek

pokaz nowsze skrinszoty.
Wtedy ludzie zaczna patrzec...

I jak tam projekt? Jest bardzo interesuj?cy i szkoda by go by?o.

No c??, pare skrypt?w brakuje, o sporej cz??ci mapy kt?rej niema komu doko?czy?.

Jak ju? wi?kszo?? napisa?a, poka? screeny z serwera, czym zwi?kszysz zainteresowanie user?w.

tak client 8.5 na 100% przyci?gnie graczy ;] 8.54 albo 8.6 ale ?e wam sie chce w g?wnianym 8.5 to ju? wasza sprawa. sam bym zagra? ale nie na tym client. Mam pytanie b?d? w?asne grafiki itp?

Klient tak naprawd? nie jest nawet 8.5, w planach ma dzia?a? ca?kowicie niezale?nie od wersji Cipsoftu jednak narazie chcieli?my skupi? si? na mapie. Zapraszam do czytania
starych temat?w, ogl?dania film?w oraz zajrzenia do galeri Atukam72 ;]

Du?o pracy przed nami, ojj du?o!

Je?eli zdo?a?by? wykona? map? to ja w ci?gu 2 miesi?cy m?g?bym przystosowa? wszystkie skrypty potrzebne do rozgrywki.

@Refresh

NADAL SZUKAMY UZDOLNIONYCH MAPPER?W!
KONTAKT PW

Eh... Tak bardzo bym chcia? wam pom?c bo ten projekt to co? na co czeka?em od bardzo dawna. No niestety mapperem nie jestem, na ?adnych skryptach si? nie znam. No c?? ?ycz? jak najbardziej powodzenia ca?ej ekipie i czekam z niecierpliwo?ci?. :/

refresh :) zapraszam mapper?w na pw nadal.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry