-Pixelart Grafika Damiana

Damian1121

Banned
Zbanowany
Liczba reakcji
1
Ostatnio sobie strzeli?em ichigo, a jako ?e nie mam ?adnych znajomych krytyk?w to przyszed?em tutaj bo tutaj si? od nich roi, ?apcie zdj?tko
ZYEODRe.png

PS:nie base royalza :*

---------- Tre?? dodana o 08:04 ----------

gfwVQ48.png

Kurapika - Hunter X Hunter

---------- Tre?? dodana o 09:04 ----------

Goku:
w4DFHTi.png

PS:
Kurapika i Goku na base'ie royalza.

Odp: Grafika Damiana

Nie wyrazne te pierwsze dwa a kurapika to nie kurapika x(

Gesendet von meinem X6 mit Tapatalk

Vegeta
ozLJeEj.png

---------- Tre?? dodana o 12:04 ----------

Vegeta 2:
1O92wyu.png

Podobaj? mi si? te grafiki z universum Dragon ball'a.
Tylko troche ten Vegeta najebany po marsjankach xd

[video]https://i.gyazo.com/7f5d77c57fe2b30603af5b0a353c84df.mp4[/video]
Projekt w fazie tworzenia.:lol:

Ostatnia edycja:

Mam dziwne wra?enie, ?e robisz to by mnie wkurwi?. Oh well, jak ju? u?ywasz gotowca to za niego podzi?kuj.

[MENTION=316081]Roy4lz[/MENTION] Co ty odwalasz? teraz czepiasz si? innego ziomka bo u?ywa Twojego Base kt?re gdy wrzuca?e? do u?ytku nie mia?o wymy?lonych tera?niejszych praw przez CB??
Sprawd? 2 razy czy nie napisa? kogo base. On to napisa? aby? przypadkiem si? nie czepi? a i tak to zrobi?e?, nie wiesz co to ironia?

Zajebi?cie! Podoba mi si? ;) Podaj GG Damian.

Mam dziwne wra?enie, ?e robisz to by mnie wkurwi?. Oh well, jak ju? u?ywasz gotowca to za niego podzi?kuj.

Mordeczko, 1 posta? nie by?a na twoim base'ie ale reszta ju? tak, nie musisz si? tak o to spina?.

---------- Tre?? dodana 07-04-17 0 10:04 ----------

Bardock:
N9hzs0w.png

---------- Tre?? dodana 07-04-17 0 11:04 ----------

Goku SSJ 4:
2s7WLlz.png

---------- Tre?? dodana 07-04-17 0 11:04 ----------

Poprawiony Goku SSJ 4:
iPHFWDd.png

Ja pierdole xD, ogarnij tego SSj4 przeciez on mial bordowa siersc a nie jasno czerwona, bardock jest ok...

Gohan + Gohan SSJ
o3qwxxk.png

jak kto? chce z krokami to pw, ale to amatorszczyzna

to juz tak zle nie wyglada

Fajnie. Tylko zauwazylem ze wszystkich co doda?e? to robisz takich szczuplych i dosc wysokich. Pokaz moze Buu takiego grubaska :)

Bubu taki troche z wodbo ;D
Ale nie?le trzymasz
Ja tam wole w?osy ni? cia?o zbytnio rysowa? nie ;3

Grafiki s? dobre jak na pocz?tek, ale zauwa?y?em, ?e przy niekt?rych postaciach nie u?ywasz w?asnego lineartu w?os?w, w?osy np. u SSJ4 maj? taki sam kszta?t co na ka?dym serwerze dragon balla (nie znam ich autora). Powiniene? raczej spr?bowa? samemu zrobi? lineart w?os?w zamiast korzysta? z czyjej? pracy. Jak przysta?o na pocz?tkuj?cego cieniowanie do poprawy, ale to przyjdzie z czasem

Grafiki s? dobre jak na pocz?tek, ale zauwa?y?em, ?e przy niekt?rych postaciach nie u?ywasz w?asnego lineartu w?os?w, w?osy np. u SSJ4 maj? taki sam kszta?t co na ka?dym serwerze dragon balla (nie znam ich autora). Powiniene? raczej spr?bowa? samemu zrobi? lineart w?os?w zamiast korzysta? z czyjej? pracy. Jak przysta?o na pocz?tkuj?cego cieniowanie do poprawy, ale to przyjdzie z czasem

Apropo w?os?w, jestem amatorem co do tego i postanowi?em ?e w?osy b?d? wygl?da? gorzej bez w?os?w PRAWDZIWEJ ssj 4.

HoZh0pE.png

Sprzedam wszystko z krokami ^
Zapraszam PW/GG!

arkam to cwel, nic nigdy dla niego nie r?bcie, jest pierdolonym z?odziejem i to udowodni? orkan pierdolony
#TEAM_?WIRUS_OD_TERAZ

Back
Do góry