[Grafika] od wee

Status
Zamknięty.

just wee

User
Maj 18, 2011
Liczba reakcji
3
Witam serdecznie, w tym temacie mo?ecie sk?ada? zam?wienia na wszelk? grafik? potrzebn? do Waszych serwer?w OT, ale r?wnie? niezwi?zan? z nimi.

Wykonuj? przede wszystkim:

- layouty (accmaker?w i nie tylko), przy czym oferuj? jedynie grafik?, grafik? z ci?ciem i kodowaniem pod HTML/CSS oraz nawet ci?cie + kodowanie + podpi?cie skrypt?w z dowolnego accmakera. Oczywi?cie za dodatkow?, niezale?n? ode mnie op?at?.
- loga (w tym headery accmaker?w)
- przer?bki graficzne (np. podrasowanie wygl?du forum)
- sygnatury, bannery, avatary
- wszelkie inne prace po uzgodnieniu szczeg???w

Nie wykonuj? natomiast pixelart?w.

Za wykonane zlecenie mo?ecie p?aci? za pomoc? przelew?w, ewentualnie przy u?yciu SMS lub do?adowa? (przy ni?szych kwotach). Wszelkie szczeg??y dotycz?ce p?atno?ci omawiamy przy zam?wieniu, tak?e mo?na si? dogada? :)

Ceny s? niewysokie, jak ostatnio us?ysza?em, ?e go?? zawo?a? 450z? za layout bez ci?cia i kodowania to si? przewr?ci?em (prace w mojej opinii gorsze od moich), wi?c mo?ecie by? raczej spokojni. W razie potrzeby mog? poda? kontakt do wielu zadowolonych klient?w.

Przyk?adowe prace mo?na obejrze? tutaj: http://tibia.net.pl/threads/540561-Pracownia-wee?p=1475783#post1475783

Preferowany spos?b sk?adania zam?wie? to kontakt poprzez e-mail: ajdontker@gmail.com lub te? na skype: goodnaturedcow (prosz? poda? informacj? przy wysy?aniu zaproszenia) oraz ewentualnie gg: 2845411 (pisa? od razu o co chodzi, a nie "jeste??" :D).
Do ka?dego zam?wienia zaakceptowanego przeze mnie, bardzo prosz? zostawi? r?wnie? wpis tutaj, w formie kr?tkiej informacji o tym.

Z g?ry informuj?, ?e nie chc? do??czy? do ?adnych team?w tworz?cych serwer OTS.

pozdrawiam,
~wee

Status
Zamknięty.
Back
Do góry