• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Hack Konta

kubam8753

Active User
Czerwiec 7, 2009
Liczba reakcji
1
Witam!

Dzi? wszed?em na stron? bo typek powiedzial jakis co? tam Confirm: po angielsku zebym wszedl na stron? i potwierdzi? kodem (Wys?a? kod) czy nie jestem botem bo kto? na mnie z?ozy? report i wpisa?em login/has?o na tej stronie

-Okej, odzyskane konto (Lost Account)

-Zmienione has?o (trudne)

-Czy mo?e mi jako? t? posta? znowu zabra??? Aktualnie skanuje kompa, 2 virusy (ale to z innych program?w) Jak wszystkie viry wyczyszcze sci?gne jeszcze tego jacka i przeskanuje to czy mo?e mi schakowac konto jeszcze?? co zmieni?? - Chocia? ?e raczej jak by m?g? to by narazie nie schakowa? bo zostawi? postac bez ruszania bo smieci tam by?y same :) (to 13 level a wiec p secik + 1k )

A i wirusy bra? do kwarantanny czy usuwa? ?? Co lepiej? I czym si? r?zni?
Pisa? np. Usuwa?, bo r?zni si? tym .....

Dzi?ki!

Odp: Hack Konta

W?tpi? ?eby to by?y wirusy.
Hack konta jest jedynie twoj? win? poniewa? wszed?e? w Hack-Link i si? zalogowa?e? a pewnie ta strona wygl?da?a tak samo jak tibia.com.
Ty zalogowa?e? si? na tej stronie a zdobywca(Hacker) zdoby? twoje passy:)

Tak w?asnie tak by?o, a pytanie nadal pozostaje, Czy mo?e si? w?ama? nadal na te konto ?! Jak tak to co zrobi??

I co zrobic : Wirusy - > Kwarantanna <--> Usun??? < - I dlaczego?

Je?eli nic nie ?ci?ga?e? z tej strony to bardzo ma?o prawdopodobne, ?e ten sam hacker mo?e w?ama? si? na twoje konto
(na przysz?o??: ?aden pracownik Cipsoftu/tutor nie mo?e prosi? Ci? o has?o.. po prostu nie wchod? na takie strony).

Je?eli chodzi o usuwanie wirus?w to musisz uwa?a?.
Sprawd? czy nie jest umieszczony w jakim? pliku systemowym, bo je?eli jest to mo?e uszkodzi? Twojego Windowsa.

Tak, mo?esz jeszcze zosta? shakowany.
Nie, skanownaie kompa nie za bardzo co? da, bo teraz wi?kszo?? keylogger?w ma minimaln? wykrywalno??.
Radz? formatn?? kompa :p.

No ok, ale virusy usuwa? czy dawa? do kwarantanny ? ... oraz Czym si? r?zni?

Kwarantanna s?u?y do sprawdzenia czy dany plik jest zara?ony (antywirus m?g? go ?le zinterpretowa?), nast?pnie ten plik jest sprawdzany przy prawid?owym u?ytkowaniu komputera, je?li si? co? wysypuje/psuje to przywracasz z kwarantanny i sprawdzasz. Je?li jednak go usuniesz tracisz t? mo?liwo?? i gdy to nie jest wirus sko?czy si? to reinstalacj? programu zwi?zanego z tym plikiem lub reinstalacj? systemu w przypadku plik?w systemowych.

A co z nim zrobisz zale?y g??wnie od pliku.

Zr?b Formata !
Niekt?re hakerskie stronki s? bardzo rozbudowane, czyli bez twojej wiedzy pobiera keya i wrzuca go w pliki systemowe. Je?eli masz tego keya to za ka?dym razem jak b?dziesz logowa? si? na Tibie to automatycznie twoje pasy b?d? wysy?ane do hacera

Z tego co teraz wiem ... to je?li wszed?e? w HACK LINK to masz pograne ... wi?kszo?c projekt?w "Tibia recovery tool" ( s? to programy hakerskie ) Maja mo?liwo?? odzyskania recovery key'a :) Wi?c jakies lepsze itemki czy tez kase trzymaj na jakim? noobku:) Pozdrawiam malSoft

# aha i co do skanowania kompa .... wirusy teraz maja zerow? wykrywalno?? :)

Ostatnia edycja:
Back
Do góry