-Tibia 8.60 Helysia.pl - Server Fun - Najlepsza Mapa W Sieci - Najlepsze Oro ! Free PKT!!

Status
Zamknięty.

tylik123

Advanced User
Styczeń 27, 2010
Liczba reakcji
26
START HELYSIA.PL
Start 20.04.2012, godz. 18.00

Jak juz wiecie troche zaniedbalismy serwer na poprzedniej edycji dlatego tak szybko zmala?a liczba osob online, ale tym razem tak sie nie stanie.
Postanowilismy ze nie bedziemy robic z helysi az takiego orsha. Tym razem razem stawiamy na graczy.
Zmienilismy system rozdawania pkt dzieki czemu mamy nadzieje ze nie zrobimy orsha na kilka tygodni.
Serwer jest dopracowywany juz ponad rok - Gracze z poprzedniej edycji wiedza ze nie ma lepszego otsa
Gr? na naszym serverze z pewno?ci? uatrakcyjni wiele systemow oraz konkursow, kt?re dla was przygotowali?my.
Wprowadzili?my wiele zmian do silnika i mapy, tak, aby by? jeszcze lepszy klimat.
Mamy za zadanie postawic idealny serwer dla graczy na kilka miesiecy !
Liczymy ze Nam w tym pomozecie.

Pkt dla gildi :

Teamy mog? pisa? o PKT, jednak nie robimy takiego "ORSH'a", dlatego nie oczekujcie na swoich kontach po milion punkt?w.
To oferuj? Ots'y, kt?re opr?cz punkt?w na serverze nic nie maj?, a ich mapa i silnik zosta?y cz?sto kupione. U nas jest inaczej.
Aby otrzyma? punkty na gildie prosze zajrzec do tej zak?adki :
Points For Guilds

Takze kazdy moze zdobyc darmowe pkt poprzez wbijanie jak najwiekszego lvla :

150lvl - 25pkt do sms shopa
200lvl - 25pkt do sms shopa
250lvl - 25pkt do sms shopa
300lvl - 25pkt do sms shopa
Itd.

Parametry Serwera :

Adres: Helysia.pl
IP: helysia.pl
Port: 7171
Klient: 8.60
Mapa: Edited Real Map

Stages :

8-50: x250
51-100: x150
101-150: x100
151-200: x50
201-250: x10
251-300: x5
301+ : x2
Exp for players = x3

Skill: 30x
Magic: 18x
Loot: 3x
PvP: 100 lvl
Guild War: 100 lvl
Buy House: 100 lvl

Frags on day: 25
Frags on week: 140
Frags on month: 560
White skull length: 8 min

Dla przypomnienia, co na Was, graczy czeka:

50%+ Edit Real Map - Takiej jeszcze nie widzieliscie na zadnym Otsie !
Wszystkie Questy dzialaja - byly sprawdzane po kilka razy.
Dodane kilkanascie duzych quest?w typu "poi" !
Ponad 250 quest?w z czego 150 nowych !!
Brak lag?w, zadnych bled?w i bug?w na Otsie.
Duzo Event?w i nowych System?w.
Dodane 8 nowych wysp a takze edytowane rl expowiska !
Ataki boss?w ! Automatyczne oraz robione przez Helysia Team !
Najlepszy w Europie hosting gier online! Dajemy gwarancje bez lagowej gry!
Eventy i Konkursy - U nas naprawde nie bedziesz sie nudzic!
Darmowe PKT do SmS Shopu
Wlasny system task?w
Addon Bonus System
Nowe Monstery
Quest Info

I wiele wiele wiecej. Wiecej informacji znajdziecie na stronie i w grze.

Pictures:

zdjecie11i.jpg

zdjecie22.jpg

zdjecie33e.jpg

zdjecie55.jpg

Ca?a Mapa Helysii znajduj? si? w zak?adce: World Map
Zapraszamy do rejestrowania si? i reklamowania Otsa bo za to te? s? Free PKT !
Sprawd? i Wbij ! See yo

Odp: Helysia.pl - Server Fun - Najlepsza Mapa W Sieci - Najlepsze Oro ! Free PKT!!

hehe. fajno :O , ale wiem juz z doswiadczenie iz helysia slynie z crashow oraz klonowania items... helysia to zaje.bisty server bardzo ciekawa mapka jak dla mnie o wiele fajniejsza niz 100% real, duzo osob napewno mysli to samo jak ja, ale jak nie beda ogarniete crashe,, bedzie tak samo jak na 3 poprzednich edycjach, wbija teamy ludziska i po 2-3 dniach helysia upadnie nieeeeee, wiec zanim wystartujesz server upewnij sie ze jest zabezpieczony konkretnie, wbije na 100% i zobacze co z siebie daliscie, licze na was =]

Odp: Helysia.pl - Server Fun - Najlepsza Mapa W Sieci - Najlepsze Oro ! Free PKT!!

Mam takie wra?enie ,?e takie serwery powoli odchodz? do lamusa.
Bo co to za serwer gdzie gracze uciekaj? ju? po 1 dniu.
B??d?w na mapie masa... Itemsy m?j kolega na tym serwie crashowa?..
Og?lnie mapa jest fajna. lecz ten kto j? robi? zrobi? par? (mn?stwo) bug?w.
Dlatego je?li kto? szuka serwera na 1-2 do 3-dni to ten serwer w?a?nie takim jest.
Lecz nie na d?u?sz? met?. Bo jest po prostu za s?aby.

Ots jest naprawd? ?wietny jak dla mnie niczego w nim nie brak no mo?e par? drobnostek ale tak wszystko git wi?c ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO GRY;)

Nick z gry: Lodowy

#Ewelenda87
Klonowanie items ?? moze i bylo mozna ale napewno juz nie bylo takiej mozliwosci na poprzedniej edycji, wiec teraz tez nie bedzie mozna. Takze ten bug z npc od banku ktory rozdawal milion cc zostal naprawiony. Crashe ? jak to crashe na kazdym serwerze sie zdarzaja, co prawda na helysi ich bylo zawsze troszke wiecej ale juz na poprzedniej edycji mozna bylo zauwazyc ze crashow praktycznie nie bylo.
Aktualnie mamy wgrany skrypt ktory zapisuje wszystkie bledy ktore wywolaly crasha wiec odrazu zostanie poprawiony jesli sie taki zdarzy.

#sioter5
Mape robilem "JA" i robilem ja naprawde dlugo, zwracajac szczegolna uwage na szczegoly w mapie i nie chce mi sie wierzyc ze jest masa bledow na mapie no chyba ze grales na starych edcjach. Na poprzedniej edycji naprawde zadko kto pisal o jakichs bledach na mapie. Crashowal itemsy ? moze powiesz jakie i jak ?? Dzieki czemu dojdziemy wkoncu do perfekcji ;)

Czemu tak szybko padl na poprzedniej edycji ?? A to dlatego gdyz bylem bardzo chory i wiekszosc czasu spedzilem w szpitalu, co za tym idzie ? nie mial kto zajmowac sie serwerem az wkoncu padl ;/

Polecam. Serwer jest dopracowany i na prawd? warto na nim zagra?. Nie czekaj i zarejestruj si? ju? dzisiaj :)

Gdzie ta najlepsza mapa, bo ja tu widz? RL + inne mapy z neta, np norah. Nie wejd?.

#up
Tyle, ?e on ma racj?. Minimapa na stronce pokazuje 80% RL mapy plus jakie? wysepki z otlandu. Nie wiem sk?d okre?lenie 'najlepsza mapa w sieci', na dodatek pisane z du?ych liter. Nic ciekawego. Taki sam serwer jest pod i nad tym tematem w dziale zapowiedzi.

heh tylko ze na minimapie nic nie widac oprocz konturow . Wszystykie nowe wyspy byly edytowane w duzym stopniu, calkowicie lub robione od zera ;) Takze caly glowny kontynent jest edytowany . Przez minimape nic nie zobaczysz

Nie ba?amuci?, jest to przerobiona rl mapa, prawdopodobnie pozbyli si? tych bug?w i crash?w, zobaczymy po starcie.
Ja daj? im jeszcze nadziej?, wbija?!

Jak najbardziej Polecam. Wbija? robi? konta i naku...a?

Od?wie?am!
Je?li szukacie serwera bez restart?w i z mi?ym klimatem to dobrze trafili?cie :)

Od?wie?am!
Je?li szukacie serwera bez restart?w i z mi?ym klimatem to dobrze trafili?cie :)

HaHaHa dobre kolego gra?em na tym OTS-E na dw?ch edycjach nie polecam...Wielka strata czasu ots Stoi 2 tygodnie a potem offline ,Restart i Odnowa i interes sie kr?ci....To s? Je**** naciagacze tylko zeby by? zysk z sms shopa admin siedzi pierwsze dwa dni na ots potem tylko pisze na stronie ze musia? wyjechac i tak jest ca?y czas....Jedno wielkie G?wno..

Jeszcze sobie robi? jaja bo sprzedaj? ots na allegro

za Jednyne 200z? bo przecie? tyle na tym ots-e zrobili ze mapa warta z 1000z? HaHaHaHa

STRATA TWOJEGO CZASU NA TAKI ?A?OSNY OTS NIE WBIJAJ

Kto Ci powiedzia? ?e to prawdziwa helysia sprzedaje ten ots na allegro?
Mo?e kto? sobie ?arty zrobi? i taki m?ot jak Ty uwierzy?.
Pzdr

Na Helysie przychodzi pomoc, maj? teraz wi?ksz? ekip?, pozbyli si? hmm... (prawie) wszystkich bug?w i crashy, serwer jest stabilniejszy i posiadaj? bardziej rozbudowan? map? i wi?ksz? ilo?? skrypt?w.

Tak wi?c polecam, 3 dni do otwarcia!

Server to g?wno, to ju? edycja v38 o ile si? nie myle. Co niby jest takiego wartego uwagi ? wasz 600 custom wysepek z otlanda/tneta/torga? Ka?da edycja aka super wypa? liczy a? 150 os?b w dzie? startu, potem przez kolejny dni coraz mniej a? na 5 dzie? trzeba odczeka? 2 dni i leci kolejna zapowied? kolejnego startu na forum :) Chcecie pokaza? co? nowego graczom to server pod 9x tibie a nie kolejne g?wno 8.6 nie r?zni?ce si? niczym ;d Czekam teraz na '' cienTOM RipoNste'' z waszej strony!@! haha
NIE POLECAM

Polecam Server Helysia.pl gralem na poprzednich edycjach i powiem ze to jeden z moich ulubionych otsow :)

Kto Ci powiedzia? ?e to prawdziwa helysia sprzedaje ten ots na allegro?
Mo?e kto? sobie ?arty zrobi? i taki m?ot jak Ty uwierzy?.
Pzdr

Kolego dobry jestes Hahaha ?arty zrobi? no juz ku***

NIE WBIJAC STARTA CZASU

Hah ?art?:D na samej aukcji jest przekierowanie na stron? by kupuj?cy m?g? sobie poogl?da? ss z mapy:) troch? wam nie wysz?o

Status
Zamknięty.
Back
Do góry