• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Horses

Status
Zamknięty.

wujush

Braci si? nie traci !
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
49
Jak wiecie jak?? godzin? temu zako?czy? si? letni update. Moje pytanie jest nast?puj?ce, czy kto? wie ile trzeba zagoni? koni do zagrody aby mo?na by?o je wypo?yczy? ?

Odp: Horses

Czy konie s? pacc? Jedni m?wi?, ?e tak drudzy, nie.

Konie s? tylko i wy??cznie dla graczy z Premium Account. Aby wynaj?? konia na jeden dzie? nale?y go op?aci? sum? 500 GP.

@Topic nale?y zagoni? do zagrody 50 koni i przynie?? cukier.

Tylko dla Pacc no nie wiem ...
Z swojej wiedzy i zapowiedzi to on te? dla Facc bo tak to nie znajdowa?y by si? na FACC arena np. ko?o thais

Rented House mia?y by? dla wszystkich wi?c tak?e dla graczy z free account ale wysz?o jak wysz?o podobniesz to jest bug ale cipsoft raczej tego nie poprawi ;/

Czy kto? jeszcze pr?cz mnie zmarnowa? 500gp :/
Powinien npc sprawdza? czy ma si? premium a nie...

Z naj?wie?szych informacji wynika, ?e konie s? ale tylko i wy??cznie konie, na facc :D.

Tak s? na facc, przed chwila wykupi?em sobie, na razie jest te? podr?? thais-veno za 125gp dla facc, ale mia?o by? to w zamy?le dla pacc?w.

Tak dobrze, ?e co? takiego zrobili. Nareszcie co? dla facc.

Dobra ju? konie dzia?aj? dzi? sprawdzi?em, mam facc i kupi?em konia i normalnie je?d??. Wi?c ju? dzia?a cipsoft chyba dzi? zrobi? poprawk? .

nie nic nie robi?em tylko poszed?em do tej kobiety obok venore i napisa?em hi rent yes i patrze mam mounta, bo zdaje mi si? ze dzi? to naprawili

Faktycznie dopiero teraz reset mia?em dzia?a chocia? go przed resetem kupi?em :D

nom, bylo duzo bugow, miedzy innymi:
-na rooku bez pacca wejdziesz na premium zone
-mounty sie buguja
-game master doll byl do kupienia u hardka za 6cc
-pierwsze drzwi na rookgardzie u mino maga byly otwarte
-kiedy napisales do dallheima hi on sie pytal czy chcesz poplynac do venore, kiedy pisalo sie tak to klient sie bugowal.

tyle mi sie udalo znalesc ale widze, ze juz naprawili ;/

Masa tego by?a. Dobrze, ?e naprawili i dodali co? na facc. Teraz all b?d? biega? w tych horsach :D.
Temat do zamkni?cia.

A co to jest Game Master Doll? A z tymi drzwiami to dobrze ?e przynajmniej drugie by?y zamkni?te. ?al by?o by mi wszystkich kt?rzy wszed?szy do TP nic by si? nie dowiedzieli, r?wnie dobrze te drzwi przed tp mog?y by by? zamkni?te.

A z tym podr??owaniem veno-thais to te? nie wiadomo bo to mia?o by? dla pacc?w, a mount dla facc?w, ale by? bug i by?o na odwr?t.

Czyli konia mo?na kupi? tylko w venore tak? I jak to jest z tym p?ywaniem do veno, normalnie na statku? Je?li tak to co trzeba napisa??

@Down
U jakiego npc?

Ostatnia edycja:

Czyli konia mo?na kupi? tylko w venore tak? I jak to jest z tym p?ywaniem do veno, normalnie na statku? Je?li tak to co trzeba napisa??

Nie, konia mo?esz r?wnie? wypo?yczy? w Thais, aby tego dokona?, napisz : hi -> Rent -> yes. Tracisz wtedy 500gp, lecz, kiedy klikniesz na swoj? posta? PPM i wybierzesz "Mount", Twoja posta? b?dzie na koniu :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry