Illusion

Status
Zamknięty.

Worwyc

New User
Maj 17, 2009
Liczba reakcji
0
Odp: Illusion

Przerobiles 2 otsy ktore sa na forum. Aaa Dane Cook juz jest od zawsze

Prawda to jest ots by Maniek ja tylko zrobi?em swoja mapa doda?em kilka quest?w zrobi?em par? domk?w a monster Jaffa i BlackSmith moje!!

ale tak ogolnie to OK,ja jestem mapper wiec cos se przerobie i pohostuje troszke :)

Prawda to jest ots by Maniek ja tylko zrobi?em swoja mapa doda?em kilka quest?w zrobi?em par? domk?w a monster Jaffa i BlackSmith moje!!

Ja nie pisze ze NIC nie zrobiles tylko informuje innych ^.^

fajny ots :up: hyba najleprzy co widzlem bende go uzywal thx

Adriancc, ogarnij sie oraz twoja ortografie!! Wiesz co to spojne 'skladanie zdan"?? Takim belkoczeniem nikt i nic Cie nie zrozumie!:up:

Morzecie dac rehosta bo niema dowland dzialajoncego

Og?lnie to dno ... musz? powiedzie? nic tu nie dzia?a ani skan ani link do download ?? co jest w og?le ... chyba teraz sobie jaja robicie !

Ktos hce illsuion a acc mangerem ?:up::curse:

:down::down::down::down::down::down::down:;););););):):):):):):)

potrzebuje jakas fajna mapke i potrzebuje podpowiedzi jak sie ;( wkleja mapke do otsa vo sciognolem bardzo fajny silnik z acc makerem i wogole ale ma zje bana mapke pomozcie :p:confused:

potrzebuje jakas fajna mapke i potrzebuje podpowiedzi jak sie ;( wkleja mapke do otsa vo sciognolem bardzo fajny silnik z acc makerem i wogole ale ma zje bana mapke pomozcie :p:confused:

Wystarczy, ?e wkleisz pliki mapy do OTS>data>world i zmienisz w config.lua nazw? mapy na odpowiedni?.

Pozdrawiam,
Imraoth

@up
jak chcesz bezsensownie nabijac posty to nie tutaj ...
a co do silnika fajny nawet powiem bardzo fajny tylko ze malo monsterow a prawie wszystkie byly xd
8/10
popracuj nad nim

kurwa nie dzia?a link !! dajcie jakiegos illusiona przerobionego na gg ;DProsze !!!!!!!
2577097
dam gm ;)):down::down::down::down::down::down::);):(:S:D:p:rolleyes::confused::huh:=):o:cool::|:curse::thx::thx::thx::thx::thx::thx::thx::thx::thx::thx::thx:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry