-Tibia 8.60 Imperus-[CustMAP. RPG!]

Ippo

Advanced User
Czerwiec 25, 2009
Liczba reakcji
4
pnGr3.png

Witam wszystkich Forumowiczy ,chcia?bym wam przedstawi? server kt?rym postanowili?my si? zaj?? wraz z kolegami.
Na celu mamy stworzenie oryginalnego servera RPG ,na kt?ry b?dziecie mogli zosta? d?u?ej ni? "3-4 dni" ,jak wiadomo teraz panuje era Orsh ots?w R??nego rodzaju Real mapy ,evo itp.
Dlatego te? postanowili?my co? z tym zrobi? ,posiadamy ?adn? mapk? (sp?jrzcie na screeny) dopracowane skrypty ,odpowiedzialn? Administracje ,oraz ch?ci i zapa? do pracy (a to chyba jest najwa?niejsze).

Start 14.01.2012 !!!! O GODZINIE 20:00 !!!!
Informacje:
Chcemy wystartowa? z serverem oko?o 14 Stycznia~ ;]
Nazwa Servera: ImperusOT
Ip: Imperus.pl //Do uzgodnienia !!.
Exp:x5
loot:x1
mlvl:x4
Skille:x5
Klient:8.6
Mapa: RPG

*PVP
*Masa nowych quest?w
*Training Monki
*Taski
*Uptime 99% /Dedyk ju? zosta? wykupiony!
*Cz?ste update
*dopracowana Mapa
*Brak lag?w
*Uczciwa Administracja
*Cz?ste konkursy typu:Naj?adniejszy domek/Screen itp. Nagrodami b?d? drobne upominki w grze.
Zapraszam do komentowania i oferowania r??nego rodzaju propozycji
9cCrD.png

hjRgy.png

O6bGI.png

ang9O.png

6o18J.png

bPNLj.png

Odp: Imperus-[CustMAP. RPG!]

Po Scr wida? ?e ots zapowiada si? Ciekawy. Czekamy :)

No no ,server naprawd? wydaj? si? by? dobry.
Czekamy panowie ,Ja osobi?cie zagram w 100%!

Chyba jedyny serwer warty uwagi.. o ile nie przesadzicie z sms shopem.. Je?eli b?dzie tak jak jest opisane, zagram na 100%.

Data atlantydy zosta?a udost?pniona i oczywi?cie ju? m?j wk?ad w projekt AW musi by? podpierdalany na inne servery:
sdad2kk.png

Wiesz co, chamskie jest to, ?e wrzuci?e? screeny z nieswoich map do zapowiedzi... Co prawda, ta mapa ze spiderami co podjeba?e? jest do?? stara, ale zapewne inne moje nowsze prace z tej mapy ukrad?e? -.-

Panie Up: Prosz? nie gdyba? je?eli nie wiadomo o co. Z tego co widz? jest napisane: Custom map czyli nie jest wi?c jest to ca?kowicie legalne. Z tego co wiem Mapka Atantydy Word jest udost?pniona w sieci :)

@up - olej dzieciak?w, r?b swoje, znalaz?e? mape to j? doda?e? proste, podoba?a Ci si?. G?wno im do tego, na policj? nie p?jd?, olewaj takich noobk?w.
Super server, nic tylko czeka? na start i ?ycz? jak najwi?cej ludzi na starcie.

Zgadzam si? z panem wy?ej.
Mam nadziej? ,?e chocia? ta Administracja zrobi co? konkretnego z t? map? i silnikiem...

Licz? na wielki Start oraz nowe przygody :P

Ostatnia edycja:

Dzisiaj dodali?my oko?o 10 quest?w.
z tego 8 znajduj? si? w pierwszym mie?cie ,poprawili?my te? par? b??d?w w Acc makerze.

Server ju? chodzi na dedyku ,sprawdzamy czy silnik poprawnie chodzi itp.
Nied?ugo zaczniemy pob?r na tester?w ,wi?c mo?ecie powoli si? zg?asza?;p

Wczoraj gra?em chwile na test servie i przyznam ,?e mapa full kozak!
du?o fajnych que?cik?w :P

Zr?bcie pod 8.6 to wejdzie wi?cej ludzi. Co do mapy - nie obchodz? mnie s?odziutkie zdj?cia z poszczeg?lnych miejsc... wola?bym zobaczy? mini mapk?. :) Mimo wszystko, zapowiada si? do?? ciekawie, ale poczekam na wi?cej info. :D

Je?eli nie wiesz jak updatn?? pod 8.6 to pisz PW.

Co do wersji klienta zgadzam si? z koleg? wy?ej, mo?e jakie? nowe sreeny? i dok?adniejszy opis?

Dobra ,tutaj macie mini map?:
t8wFb.png

Mapa Cudowna!!!
Zagram z Rl kumplami na 100%!
Oraz we?miemy z ch?ci? udzia? w test servie!!!

Wi?cej info b?dzie ju? dzisiaj :) Prawdopodobnie jeszcze dzisiaj ruszy Beta serwer dla wybranych :) Pozdrawiam

Bardzo mi si? podoba. Ch?tnie bym uczestniczy? w beta-testach. Mog? wiele pom?c :)

nareszcie jakis dobry server z w?asna m?p?. bo rzygam juz tymi rl i evo ;). Mapka wygl?da super. co do client to najlepiej bedzie jesli dacie pod 8.6 8.54 jest g?upia. pod 8.6 gra wi?cej ludzi. do?? sporo.

pozdrawiam

Gra?em dzisiaj na beta servie i mog? powiedzie? jednoe -server jest zajebisty!

Fajnie mapa wygl?da w grze ,polecam wszystkim do zg?aszania si? na pozycj? Testera!

Zapowiada si? na prawd? dobry OTS, mam nadziej? tylko, ?e nie zepsujecie tego sms shopem. Gdzie mo?na si? zg?asza? na udzia? w beta testach?

Na pewno wejd? kolejny ?wietny OTS RPG. Screeny ?adne, a? chc? si? pogra?.

My?l?, ?e to wypali.

Back
Do góry