- Pozostałe [Inne] Mega Bomb

Status
Zamknięty.

Ponury Ziom

Advanced User
Sierpień 29, 2008
Liczba reakcji
13
Witam ot?? pobra?em to od Norberta Mega Bomba 8.42 i dupa zak?adam 3 postacie na 1 accouncie na 1 pisze /login i nic si? nie dzieje pomo?ecie dam reputa pod 8.42 bo Norbert nie chce pom?c plax ZA REPUTKA :)
@edit
I Jak?? instrukcj? obs?ugi ;) a i dodaje te 3 postacie w tabele passy i nazwa i SD'KI

@down
Thx !

@topic
A Jak carshowac za pomoc? MageBomba ?

Odp: Mega Bomb

Ale ty jeste? M?dry
Gyzy Pomys?owo?ci.
Kazd? posta? musisz zrobi? na osobnym accountcie.!

Od?wie?am pytam dalej jak carshowa? za pomoc? mega bomba ? Dam reputa oczywi?cie

Ehh... sam nie umiesz zdobyc Items to musisz juz crashowac serwa...:down: ja znam przynajmniej 5 -6 sposobow crashowania serwa ale nie bede pisa? bo dzieci na kazdym ots beda probowaly kraszowac:p Ale powiem ci, ze z kilkoma charami nie dasz rady musisz miec ich zdecydowanie wiecej (20-40) ale licz sie z tym , ze mozesz dostac bana na IP.

qrwa ja si? tylko pytam OMG a wy nie mo?ecie normalnie odpowiedzie? w og?le nie gram na 7.6+ tylko mage bomba ?ci?gne?em i si? pytam ...

@down
Thx ! Lec? 2 reputy oczywi?cie ?e carshowa? nie b?d? ;) ale normal komp bez dedyka carshnie ?|

Ostatnia edycja:

Jako ?e nie toleruje mage bomba to mia?em Ci nie powiedzie?. Ale skoro to forum, to Ci powiem i mam nadzieje ?e nie b?dziesz crashowa?.

Robisz 10 postaci ka?da na innym koncie np.
1/1 - One
2/2 - Two
3/3 - Three
4/4 - Four
5/5~~ itd
Minimum 10 postaci!
Nastawiasz pod 1 hotkeyem Exani Tera, pod drugim hotkeyem /say Exani Tera
I wciskasz nawzajem ;; Je?eli maj? mocnego dedyka to Ci sie nie uda.

Ale idioto sluchaj po huj tyle postaci.
Mam asta megabomb probowalem zrobic bombe ale loguje sie tylko 1 postac chociasz kazda na inny acc byla;/

OTSy maja anty mega bomb system wiec sie nie da tam zalogowac

To trzeba na osobnym koncie zrobi?, ?eby dzia?a?o...:|

Status
Zamknięty.
Back
Do góry