Insane Squad

Status
Zamknięty.
Odp: Insane Squad

Witam wczorajsza wyprawa na dc by?a udana, o to skutki
27 lvl
27lvl2.jpg

Jeszcze tam troch? zosta?em i przychodz?c do depo mia?em 3,1k i 65% do 28 lvla.
Dzi? wbije ; )

Zbieram na bohy, je?li je kupie dam ss'a.

Pozdrawiam,
Knight

#up
Noob nie boss :P

Demon hunter zrobiony na 28lvlu :)
34hvqlg.png

#Przemek
Nie za ostro z tymi pikselami xd ? I tak jestem lepszy ^^... powodzenia w grze apropo jak ty znajdujesz tyle czasu xd pono? do szko?y chodzisz ^^... xd
Reszcie Teamu te? gratz chocia? s?abi jeste?cie .. xd
Pozdro

#Przemek
Nie za ostro z tymi pikselami xd ? I tak jestem lepszy ^^... powodzenia w grze apropo jak ty znajdujesz tyle czasu xd pono? do szko?y chodzisz ^^... xd
Reszcie Teamu te? gratz chocia? s?abi jeste?cie .. xd
Pozdro
Bot ;D
29lvl
2r2vneq.png

35mlvl
2uen3b9.png

_/

Ahh ty pipo :< A ja my?la?em ze mam doczynienia zpro evul zawodowcem bij?cym 150 lvli na dzie? xd ale i tak gratz i powodzenia w dalszej grze xd ;* a jaki? stanik oby dwu postaci jeszcze bym prosi? xd

Ahh ty pipo :< A ja my?la?em ze mam doczynienia zpro evul zawodowcem bij?cym 150 lvli na dzie? xd ale i tak gratz i powodzenia w dalszej grze xd ;* a jaki? stanik oby dwu postaci jeszcze bym prosi? xd

Tak i gram 17-22h dziennie? Pozdro xd

Ostatni adv~ moim ek <3
2utl1kp.png

A co do druida to nie chce mi sie robi? screen?w xP

Noo..wida? ?e Przemo sie stara lecz r?wnie? my?la?em ?e jest PrO IwUL xD'' ale wida? ?e nawet je?eli sp?dzasz 17-22h na kompie to bocienie to niic :P nie przejmuj si? kazdy to robi pozdro i wysokich lvli

@Przemek
Fajny addonik ;d

Awans i zmiany w eq.

Niestety zapomnia?em kupi? sickle na rooku i teraz musz? i?? bi? zUee czarodziejki ze skillami 37/34.

@edit
Mam sickle, postanowi?em zosta? jeszcze kilka minut na Amazon Camp, dobrze zrobi?em.
22:10 You see a plate armor (Arm:10).
It weighs 120.00 oz.

Ostatnia edycja:

Noo..wida? ?e Przemo sie stara lecz r?wnie? my?la?em ?e jest PrO IwUL xD'' ale wida? ?e nawet je?eli sp?dzasz 17-22h na kompie to bocienie to niic :P nie przejmuj si? kazdy to robi pozdro i wysokich lvli

lol ja nie siedze tyle przy kompie, m?wie, ?e tyle jestem online 95% to bot. Czyli ko?o godziny sam z siebie siedze :) Tak w ramach sprostowania.
Popatrz sam :
9jzzfa.jpg

Od?wie?am temat, i wstawiam ss'ki

Wczoraj 28 lvl:
28_lvl.jpg

Dzisiaj 29 lvl:
29.jpg

Dzisiaj 30 lvl:
30_lvl.jpg

Dzisiaj loot z DC:
loot_dc.jpg

Dzisiaj Nowy zakup:
eq.jpg

Jeszcze tylko bright sword gdy, b?d? mie? kas? to sobie kupi?.

Mam nadziej?, ?e si? podoba. Jutro troch? po skilluje i dodam ss'ki jak co? wbije ; )

Ch?tnie bym z Wami pogra? na Securze, ale nie mam ch?ci ostatnio do Tibii :/
Przemu? widz? Dragona z fista bije ;D
Mo?e jak odzyskam ch?ci ... :D
I ?ycz? awans?w ;P

Gz wszystkim adv?w!

Btw. Przemek nie lepiej dobi? kinem 80 i p?j?? na POI? Softy na non-pvp bywaj? drogie, a na druida bardzo Ci si? przydadz? ;)

Gz wszystkim adv?w!
Btw. Przemek nie lepiej dobi? kinem 80 i p?j?? na POI? Softy na non-pvp bywaj? drogie, a na druida bardzo Ci si? przydadz? ;)

Chyba nie znasz cen secury xd Na serwis bym musia? czeka? i wyda? z 150k, a softy po 200~ chodz?.

A tutaj trapne?em nooba ^^
vqppqw.jpg

Gz wszystkim adv?w!

On z tego co pami?tam softy ma : ).

@Mateusz~
Gratki 35 levela, tak trzymaj. Radzi?bym Ci nie nosi? k arm, strata cap. Jak ju? kupi?e? to radze sprzeda? i zbiera? na Blue Robe, ale to ju? od Ciebie zale?y. Btw, te sklejki Ci nie wychodz? ^^

@Przemo
Gz 70 lvl kin? i 30 ed. Jed? z tym lvl-em i wbij si? na top Secury ;d.

@Knight
Tobie oczywi?cie tak?e gratuluj?.

Ja nie gram ze wzgl?du na brak pieni?dzy : <

@up
Mia?o by? ca?e zdj?cie, ale zamiast napisu 'pozdrowienia dla tibia.net.pl', wysz?o ca?kiem co innego. Knight Armor z innej postaci, uzbieram jeszcze troch? i kupie b robe.

Prototype napisa? :

Id? zbieraj sam kamienie, dam Ci 1k i si? ciesz xd

On z tego co pami?tam softy ma : ).
@Mateusz~
Gratki 35 levela, tak trzymaj. Radzi?bym Ci nie nosi? k arm, strata cap. Jak ju? kupi?e? to radze sprzeda? i zbiera? na Blue Robe, ale to ju? od Ciebie zale?y. Btw, te sklejki Ci nie wychodz? ^^
@Przemo
Gz 70 lvl kin? i 30 ed. Jed? z tym lvl-em i wbij si? na top Secury ;d.
@Knight
Tobie oczywi?cie tak?e gratuluj?.

Oczywista sprawa - kasy nie mam, ale mam zaje.. miejsc?wk? dla knight'a na 8 lv (gobliny) to sobie poexpie tam i ci pozbieram kamyki :PP

@offtop~
Dam edit na 8 lvl xD

@edit
103795UO0005.jpg

Ostatnia edycja:

Co? na od?wie?enie tematu.

Wiadomo?? z ostatniej chwili. Rotni dobija 70 sworda ;D (3%)

Podczas ataku na Port hope. Mia?em stracha jak 2 sqm ode mnie pojawi? si? serpent spawn xD Nie wspomne o hydrach i jaszczurkach...

2mfhn4k.png

To znowu ja ;d

9 level :

2 magic level :

Status
Zamknięty.
Back
Do góry