• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Inspiracja

Status
Zamknięty.

Matrix

Okres pr?bny
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
19
Z czego? czerpiecie inspiracje na swe dzie?a?
S? to tapety fantasy? filmy?
Zdradzicie sk?d bierze si? wasza wena.

Odp: Inspiracja

Powiem wiele zplagiatowa?em od Neona oraz Chauza od nich si? wzoruje
r?wnie? inspiruje sie jakimi? zdj?ciami albo filmikami ale to rzadko
[;

Ksi??ki i filmy Fantasy cz?sto te? inne gry(World of Warcraft np.)

Moja wena bierze sie z wszystkiego po kawa?ku. Czasem jak ogl?dne jakis film albo przeczytam jak?s ksi??ke to zarys mapki i pomys? sam wchodzi do g?owy. Cz?sto korzystam te? z gier komputerowych gdy? s? one ?r?d?em pomys??w.

2009-12-04 19:29:43 :: Matrix
http://tibia.net.pl/karczma-mapperow/230702-inspiracja.html#post678600
2009-12-04 19:29:47 :: Matrix
wypowiedz si?

:S

Tak wi?c swoje inspiracj? czerpi? g??wnie, w co by? mo?e trudno uwierzy?, z w?asnej g?owy :). De fuckto ogl?danie film?w, obraz?w i tego typu ?mieci nigdy mi nic nie da?o ;P
Du?? pomoc? w tym wzgl?dzie s?u?y mi muzyka. S?ucham bardzo wielu gatunk?w metalu i teksty piosenek oraz sekcja muzyczna jest niezwykle inspiruj?ca ^^

G??wnie fantastyka. No czyli filmy fantasy, ksi??ki itp.
No i z innych gier typu Baldur's Gate, Gothic, czy te? World of Warcraft. ;)

G?owa jest moj? Inspiracj?. A je?li jakiego? tematu nie rozumiem to Google Grafika:).

moj? inspiracj? s? g??wnie moje w?asne pomys?y ale korzystam tak?e z gier World of Warcraft mi duuu?o pomaga :)

Prace innych dobrych maper?w, google grafika i przede wszystkim w?asna wyobra?nia.:)

Wyobra?nia, inne projekty, filmy, muzyka, okolice w kt?rych mieszkam, inspiracja koleg?w ; p

Wyobra?nia, prace innych mapper?w, filmy, ksi??ki, gry to mnie inspiruje.

Moja g?owa , google i prace innych dobrych maper?w :0

Lecz g??wnie to m?j "head" :)

Dla mnie pomys?y bior? si? g??wnie z g?owy, czasem ogl?dam prace innych i pr?buj? zrobic co? podobnego;]

Trah, za dawnych czas?w gdy tworzy?em mapy inspirowa?em si? ksi?gami fantastycznymi oraz filmami historycznymi. Pocz?wszy od Wied?mina, a sko?czywszy na Ogniem i mieczem. Czas ten przemin?? zacz??em pisa? powiastki, powie?ci fantastyczne, albowiem zaj?cie te sk?oni?o mnie bym na d?u?ej od?o?y? mapy, a wr?cz odsun?? je na bok.

ja biore z ?wiata:) (Z ?YCIA) ;p

na moim ots sa :

Krzywa Wie?a
Mont Everest
Bia?y Dom
Wie?a Eiffla

@up Ju? je widz? jak s? zrobione.

Ja swoje inspiracje czerpie tylko i wy??cznie z w?asnej wyobra?ni. Z ?adnych gier ani film?w czy ksi??ek. Czasem tylko inspiruj? mnie prace Chauza, ale bardzo rzadko.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry