• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Issass.exe

Status
Zamknięty.

Drags

Hennessey
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
120
Mam pytanie. Do czego s?u?y proces Issass.exe czy tam Issas.exe.
I czy jego usuni?cie jest bezpieczne dla mojego komputera?

Odp: Issass.exe

Issass.exe - je?li masz taki proces to mo?liwe ,?e jest to keylogger . Prawid?ow? aplikacj? jest Isass.exe ,kt?rej nie usuniesz ,poniewa? to jest
To jest krytyczny proces systemu. Menad?er zada? nie mo?e zako?czyc tego procesu.

To jest raczej keylogger, poniewa? kiedy? mia?em taki proces i za ka?dym razem gdy uruchamia?em system pyta? sie mnie czy to otworzy? (oczywi?cie naciska?em nie :P ) ale jak sie pyta? czy otworzy? przy starcie sstemu ten proces to pewnie jest wirus.

PS: Przynajmniej mnie sie pyta? czy otworzy? xD (ale radze zak?czy? zadanie).

To jest Isass... tylko si? myli?em gdzied jedno s gdzie 2s

lsass.exe w System to nie jest keylogger.

lsass.exe w Autostarcie lub gdziekolwiek indziej to jest na 100% key, wiec nalezy usunac.

lsass.exe jest to proces systemu, wi?c nie ma o co si? martwi?. Ja mam taki dziwny komputer, ?e za ka?dym razem kiedy go wy??czam musz? da? zako?cz zadanie lsass.exe. :D Ale ty si? nie martw bo to ja mam zjebanego kompa(nie dzia?a nawet stacja DVD to marzenia o formacie XD). :D Uwa?am i? temat zosta? wyczerpany, no chyba ?e ma kto? szczeg??owe informacje na ten temat, bo w mojej "m?zgowej" bazie danych wi?cej na ten temat nie ma, a szuka? wraz wujaszkiem google mi si? nie chce. :D

Te? mam takie co? niead sie zako?czy? procesu hjak siy na starcie pta czy uruchomi? to iezale?nie co zrobisz toi tak uruchomi xD wi?c..
Og?lnie to keylogger i w?a?nie szukam na forum czy jako? da sie z tym zawalczy?;)

Nie usuwajcie tego chyba ?e chcecie odnowa instalowa? Windowsa !!!
To nie jest KeyLogger tylko plik systemowy.

Pozdrawiam Javimax

Isass.exe to plik dokladniej sterownik od internetu ktory dal microsoft w windowsie nie usuwaj tego no chyba ze lubisz formatowac dyski;p to nie jest k logger nie masz sie co martwic jak nie wierzysz zrob sobie format i otwoz procesy tez tam bedzie pomimo ze masz tylko windows;p

Status
Zamknięty.
Back
Do góry