Jak tam ocenki?

Status
Zamknięty.

Frox

Forum friend
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
33
Elo,
Jak tam ocenki?
zosta?o juz na prawde ma?o czasu do konca roku.U mnie sytu?acja nie wyglada kolorowo,choc nie najgorzej.Mam 4 pa?y na koniec roku z mozliwoscia poprawy.Ehh mam dosyc sporo pkt karnych(oko?o 250).Trzeba tez to poprawic,narazie jestem totalnie za?amany,nie wiem czy uda mi sie przejsc dalej... zawsze zostaja jeszcze dwa komisy w wakacje =/.Aaa mam jeszcze zaliczenie z zajec praktycznych - masakra.

U mnie nie najgorzej - 2 zagro?enia (jedno ju? poprawione :P). Ale za to grozi mi wywalenie ze szko?y za zachowanie :P Takie s? efekty przychodzenia do szko?y w stanie niewa?ko?ci hahaha :D

ooo to ja w por?wnaniu z wami to the best jestem xD
Wszystko 5 tylko w-f nie pewny xD

U mnie bedzie srednia okolo 4,2 :)

U mnie nie z wszystkim dobrze :D z religi mam 2 z Plastryki 2 z Muzyki 2 (ja dopiero 5 klasa podstaw?wki) ale przejde :D

u mnie, wszystko na 4, tylko musze zaliczyc niemca na 2 i teraz zale?y od sprawdzianu z matmy jak mi poszed? je?eli na trzy i mniej mam tr?je a jak wi?cej ni? trzy to cztery...

a z zachowania nieodpowiednie ;< (liczy?em na dobre^^)

#edit
w?asnie matka szykuje sie na ostatnie zebranie ^^

Ja mam jedno zagrozenie, latwo bedzie to poprawic:)

Widze,ze jak narazie to tylko ja jestem w z?ej sytuacji... :(.No c?z, mam nadzieje ze jakos dam rade poprawic wszystko na dwa.Z niemca musze dostac tylko 2,zeby miec juz bez lipy.Z histy musze dobrze sprawdzian napisac.W najgorszym razie moze byc TYLKO komis z historii,a w najlepszym wszystko okej.Troche za pozno sie "obudzi?em" na poprawianie... .Teraz mam ostre 2 tygodnie nauki - jak nigdy chyba w moim zyciu.Z deka za?amka ale trzeba jakos sie trzymac i zdaac.Z roku na rok mowi?em(jak kazdy) "teraz bede sie uczyc !" - tak mowie juz od 1gim :D.
Pozdro.

Historia - 6
J.Polski - 2
Niemiecki - 2 = Wole English
Matma - 3
Przyroda - 2
Technika - 4
I takie oceny mam

Historia - 4
J. Polski - 4/5
Niemiecki - 4
Matma - 4/5
Przyroda - 4
Technika - 5
Informatyka - 6
Muzyka - 5/6
Religia - 4/5
W-f - 5

W najgorszym wypadku b?dzie ?rednia 4.5 a w najlepszym 4.9 :)

Ostatnia edycja:
Ten rok jest dla mnie najgorszym rokiem w mojej ca?ej edukacji - zawsze mia?em ?redni? przynajniej 5.0, a w tym roku tylko (dla niekt?rych "a?") 4.5.

Ja 6 klasa podstawowki
Oceny :

J Polski - 1-2
Matama - 3-4
Historia 5-6
Angielski - 6
Muzyka -2
W-F - 6

Ostatnia edycja:
Polski-5
Historia-4+
Matma-6
W-F-6
Angielski-Zagro?enie xD

?rednia w granicach 4.6 - 5.0, bo jeszcze nie znam dok?adnych ocen...

Ostatnia edycja:
Ja tam mam same 4 i z dwie 5 i 6 z W-F. I jedynie 3 z polaka, a tak to wszystko ok ;p
Wi?c jest cool. ?adnych poprawek.

Ja w tym roku mam s?abe oceny same dw?jki... No jedynie Informatyka i Plastyka to po pi?tce na koniec. A tak w og?le to mia?em wystawione zagro?enia z 10 przedmiot?w i w nieca?e 2 tygodnie poprawi?em wszystko. S?dz? ?e jak uczy? bym si? przez ca?y rok tak jak przez te 2 tygodnie mia? bym ?redni? oko?o 4.3 :o

Pewna ?rednia to 4.1, ale jakie? 7 ocen jest jeszcze ?amanych (4/5), dlatego teraz pozosta?o tylko poprawianie wszystkiego ; ).

ooo to ja w por?wnaniu z wami to the best jestem xD
Wszystko 5 tylko w-f nie pewny xD

Xd Do kturej ty klasy chodzisz 4?? pewnie tak lub sie tak uczysz :d odpowiedz mi na pw

@topic ja z histy mam1/2 bo lama mi postawila a wychodzi mi wiecej.. ale zdam .. mam nadzieje ;/ :P Pozdro

Status
Zamknięty.
Back
Do góry