- Liczba reakcji
- 33
Elo,
Jak tam ocenki?
zosta?o juz na prawde ma?o czasu do konca roku.U mnie sytu?acja nie wyglada kolorowo,choc nie najgorzej.Mam 4 pa?y na koniec roku z mozliwoscia poprawy.Ehh mam dosyc sporo pkt karnych(oko?o 250).Trzeba tez to poprawic,narazie jestem totalnie za?amany,nie wiem czy uda mi sie przejsc dalej... zawsze zostaja jeszcze dwa komisy w wakacje =/.Aaa mam jeszcze zaliczenie z zajec praktycznych - masakra.
Jak tam ocenki?
zosta?o juz na prawde ma?o czasu do konca roku.U mnie sytu?acja nie wyglada kolorowo,choc nie najgorzej.Mam 4 pa?y na koniec roku z mozliwoscia poprawy.Ehh mam dosyc sporo pkt karnych(oko?o 250).Trzeba tez to poprawic,narazie jestem totalnie za?amany,nie wiem czy uda mi sie przejsc dalej... zawsze zostaja jeszcze dwa komisy w wakacje =/.Aaa mam jeszcze zaliczenie z zajec praktycznych - masakra.
). Ale za to grozi mi wywalenie ze szko?y za zachowanie 

.No c?z, mam nadzieje ze jakos dam rade poprawic wszystko na dwa.Z niemca musze dostac tylko 2,zeby miec juz bez lipy.Z histy musze dobrze sprawdzian napisac.W najgorszym razie moze byc TYLKO komis z historii,a w najlepszym wszystko okej.Troche za pozno sie "obudzi?em" na poprawianie... .Teraz mam ostre 2 tygodnie nauki - jak nigdy chyba w moim zyciu.Z deka za?amka ale trzeba jakos sie trzymac i zdaac.Z roku na rok mowi?em(jak kazdy) "teraz bede sie uczyc !" - tak mowie juz od 1gim