Jak widzicie forum tibia.net.pl za 4 lata?

Status
Zamknięty.
Odp: Jak widzicie forum tibia.net.pl za 4 lata?

Wi?kszo?ci os?b perspektywa 4 lat wydaje si? nie realna, ale na dobr? spraw? forum istnieje ju? ponad 2 lata i jako? jeszcze si? trzyma. Du?o os?b pisze, ?e zmieni si? kadra. To oczywiste, ?e si? zmieni bo ludzie b?d?cy na stanowisku (w du?ej cz??ci) po jakim? czasie u?wiadamiaj? sobie, ?e nie czerpi? z pobytu na forum ?adnych korzy?ci (a przecie? tylko to nami kieruje). Oczywi?cie nikt nie b?dzie im p?aci?, ale pocz?tkowo moderator chce mie? kolor, czu? si? wa?ny, respektowany, m?c warnowa? za nic jednak to szybko si? nudzi i zostaj? tylko super relacje z innymi moderatorami gdy i one si? posypi? wtedy ju? raczej po przeliczeniu za i przeciw wi?kszo?? odchodzi. Inn? spraw? jest to, ?e z wiekiem tibia zajmuje coraz mniejsz? cz??? naszego ?ycia (bo nie b?dziesz gra? w to do ?mierci). Przez czas istnienia forum przewin??o si? wielu warto?ciowych, mniej warto?ciowych i bardzo warto?ciowych kadrowicz?w, cz??? z nich ma bany :> jednak nie zmienia to faktu, ?e gdyby zebra? ich histori?, k??tnie, sprzeczki i inne sytuacje z ?ycia na forum to napisaliby?my naprawd? ciekaw? ksi??k?.

Prawda jest niestety/stety taka, ?e coraz mniej m?odych ludzi gra w tibie (co nie znaczy, ?e robi? po?yteczniejsze rzeczy). Forum b?dzie umiera? ?mierci? naturaln?, jak nie za 4 lata to za 8 - to jest nieuniknione.

W moim mniemaniu zar?wno poziom u?ytkownik?w jak i nowych moderator?w jest troch? smutny. Oczywi?cie na punbb nie by?o gorzej, ale wydaje mi si?, ?e jeszcze rok temu (nie uzale?niam mojej opinii od mojego pobytu w kadrze) wszystko wygl?da?o jako? lepiej i przyja?niej.

Ostatnimi czasy (3 miesi?ce) na forum wiele si? zmieni?o, zobaczymy jaki kierunek dalszego rozwoju przyjmie nowa administracja. Oczywi?cie ?ycz? im jak najlepiej!

Proste, pare os?b odejdzie z kadry, mo?e wi?cej layout?w b?dzie, wi?cej dzia??w, mniej/wi?cej noob?w, dostane mo?e moda lub aktywnego ( marzenia ) xD

Roz?o?? Tw?j post na czynniki pierwsze i w g?owie wyrobi? sobie opinie na Tw?j temat - przepraszam za to.

"Par? os?b odejdzie z kadry" - trudno ?eby w ci?gu 4 lat nikt nie odszed?, a jak s?dzisz przyjdzie kto? nowy?

"mo?e wi?cej layout?w b?dzie" - mo?e b?dzie wi?cej a mo?e b?dzie mniej, mo?e b?dzie nowy skrypt, zauwa?, ?e w temacie jest napisane 4 lata sporo czasu jak na forum kt?re ma dwa i przesz?o opr?cz zmiany layout?w, zmian? skryptu a nawet fuzj?.

"wi?cej dzia??w" - czy jeste? tego pewien? Czy my?lisz, ze z tnetu zrobi si? form og?lnotematyczne? Przecie? obecnie i tak wykracza ono bardzo po za tematyk? czysto tibijsk?, czy istnieje mo?liwo??, ze dzia??w b?dzie mniej?

"mniej/wi?cej noob?w" - ci??ko ?eby by?o tyle samo, tu masz racj?.

"dostane mo?e moda lub aktywnego ( marzenia ) xD" - nie wiem czy to by? "ukryty" przekaz do cz?onk?w kadry, ?e oczekujesz tej posady czy naprawd? chcia?e? ci??ko pracowa? przez te 5 lat aby mie? kolorek.

Teraz ten kolor do czego? zobowi?zuje. Przesta? doprowadza? do takiej sytuacji, ?e osoba nowa patrz?c na posty moderatora wy??cza okno przegl?darki. Pozdrawiam!

Za 4lata wszyscy najlepsi u?ytkownicy wyrosn? i nie b?d? mieli czasu na t? gr? ich ?ycie porostu potoczy si? dalej i zapomn?... a forum ogarn? nooby co daj? linki do owntibi. Pozatym ju? jest coraz gorzej 4lata taa? sprzedacie to forum jak iots.pl i b?dzie to samo co na stronie iots.pl otsy.pl te? upad?y was te? to czeka.

Za 4 lata , zmieni si? kadra , i nikt ju? nie b?dzie pami?ta? co si? dzia?o kiedy? , dojd? nowi m?odzi u?ytkownicy , b?d? te? sprzedacie domen? lub forum upadnie ...

C??,je?eli b?d? tu robili konta dzieciaki w wieku 6-8 lat,b?d? spami? i tym podobne,jest oczywiste,?e to forum upadnie.Ale je?li,ludzie b?d? si? dobrze zachowywa?,U?ytkownicy b?d? w zgodzie z kadr?,nie b?d? si? jej czepia?y byle czego(i na odwr?t!kadra te? zaczyna wojowa?)to by? mo?liwe,?e dalej b?dzie istnia?o.

My?l? ?e w ci?gu 4 lat wiele si? zmieni...
B?d? nowi u?ytkownicy,nowe tematy,posty.
No napewno tez kadra si? zmieni,lecz tibia.com nigdy nie b?dzie uwa?ac tnp. za stron? fanowsk? poniewaz s? to tematu o botach/download bot.

Wierz?c w przepowiednie Maj?w za 2 lata b?dzie koniec ?wiata =].

@topic
Za 4 lata nie b?dzie ju? 50% kadry, forum by? mo?e b?dzie inaczej wygl?da?o, mo?e kt?ry? z was zostanie Moderatorem czy te? kim? innym ;).
Ale jedno wiem na pewno, forum nie upadnie poniewa? Alastor za du?o by straci? =].

Pozdrawiam,
Charis.

404 :S Ale lepiej oby nie.

My?l? ?e wiele si? nie zmieni mo?e wyj?tkiem s? u?ytkownicy i kadra, by? mo?e kto? odejdzie lub dojdzie tego nikt nie jest w stanie przewidzie? ale b??my dobrej my?li ze te wspania?e forum nie ogarn? reklamy i plaga owntibi.

Moim zdaniem, na forum za du?o si? nie zmieni. Nast?pi? pewne zmiany w kadrze. My?l?, ?e forum si? rozwinie w dobr? stron?. Powstanie portal.

Zada?e? do?? ciekawe pytanie, co b?dzie za 4-5 lat.Nie do ko?ca wiadomo co tak b?dzie.
Wiele obecnych os?b co s? w kadrze, albo odejdzie, czy te? wbij? si? coraz wy?ej.
Nadejd? nowi u?ytkownicy, administratorzy, moderatorzy.Zmieni si? ca?y styl forum, miejmy nadziej?, ?e si? pojawi Portal.Mo?e by? tak, albo Tnet wbije na nowe progi, albo upadnie, to ju? zale?y do u?ytkownik?w.

Ci??ko to przewidzie? szczeg??owo. Na pewno mo?na stwierdzi?, i? sk?ad kadry forum si? zmieni, dojd? nowi u?ytkownicy. Mo?e zostan? zrealizowane jakie? nowe, ciekawe pomys?y. Dok?adnie rzecz bior?c z tym forum mo?e sta? si? wszystko. Mo?e upa??, albo wzbi? si? na prawd? wysoko. Ja osobi?cie mam nadziej?, ?e tnet si? rozwinie i ustatkuje.

Tak jak ju? wszyscy powiedzieli to.. sk?ad kadry na forum na pewno si? zmieni :)
Hmm.. my?l? ?e na pewno zmieni si? styl forum , a czy forum b?dzie za 5 lat trudno to stwierdzi? , ale wola? bym ?eby jednak pozosta?o ;)

Kilkana?cie zaskakuj?cych ban?w, rzut ?wiat?a na tajemnicz? misj? Antka, du?e zmiany w kadrze. Opr?cz tego jaki? nowy styl, mo?e jaki? projekt OT pod patronatem tibi.net.pl.

Ja tak to widz?, ?e u?ytkownicy mo?e dojrzej? i w wieku pe?noletnim ka?dy przyje?d?a swoim samochodem do np. Wroc?awia, w celu spotkania si? z obecn?/by?? kadr?, kt?ra b?dzie wspomina?a swoje przejebane dzieci?stwo tibi?. xD

Ja s?dze tak jak napisa? Gudio wi?kszo?? ju? b?dzie pe?noletnia i wi?cej os?b b?dzie si? pojawia?o na Meetingach ;D
A opr?cz tego po r??nych dzia?ach b?d? si? wala?y cia?a zbanowanych demonstrant?w TNP i tych kt?rzy wywo?ywali strajki.

I to na tyle :D

No wi?c jak ju? niekt?rzy powiedzieli, na pewno si? zmieni co? w kadrze, wielu u?ytkownik?w zostanie zbanowanych=) i mo?liwe ?e zostanie wprowadzona nowa sk?rka na forum (?adniejsza albo brzydsza, my?l? ?e ta 2 opcja odpada xD). No i mam nadziej? ?e b?dzie mniej bezsensownych temat?w w dziale Request typu Podajcie jaki? link do map edytora, gdy? widz? do?? cz?sto takiego typu tematy. No nawet nie wiadomo na 100 % czy TNET jeszcze b?dzie istnia?, lecz jednak mam nadziej? ?e tak.:cool:

Nie odnaleziono serwera

Firefox nie mo?e odnale?? serwera tibia.net.pl

Po prostu kiedy? to forum by?o lepsze, za czas?w puna wymiata?o <3

Zapewne na skutek przebiegunowania kuli ziemskiej, zmieni si? administracja serwisu. Poskutkuje to tym, ?e ze stronki zostanie wywalone wszystko o OTS, edytowany regulamin, a w?a?ciciel zacznie si? stara? o SF. P??niej awansujecie na PF i zostaniecie najlepsz? stronk? wspieran? :D

A tak powa?nie, to pewnie tylko zmieni si? administracja i wygl?d strony. Niczego innego tutaj nie widz? ;)

Sorki, ale po mojemu to tibia.net za 4 lata b?dzie opuszczonym forum. G??wny admin popadnie w d?ugi i b?dzie musia? sprzeda? tibia.neta, zarobi na tym jakie? 100,000 z?, sp?aci d?ugi i otworzy inne forum, np o innym mmo, sni?o mi si?.

Przede wszystkim Uncross wyt?pi idiot?w, zajd? zmiany w kadrze. Dodatkowo jeszcze jakie? zmiany kosmetyczne forum.

Za 4 lata moim zdaniem forum tibia.net b?dzie jeszcze dzia?a?o, ale tak jak ju? inni wspominali zmieni sie kadra, nie b?dzie ju? za bardzo o czym rozmawiac, tylko wa?kowa? te same tematy, i niestety za 5-6 lat tibia.net mo?e wygasn?? :/ Oby nie...
Pozdrawiam Maskurator.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry