Jak widzicie forum tibia.net.pl za 4 lata?

Status
Zamknięty.

Majk

Senior User
Maj 7, 2008
Liczba reakcji
217
Witam Drodzy u?ytkownicy forum!
Chcia?em wam zada? jedno proste pytanie, jak widzicie nasze forum za 4 lub 5 lat? Jakie s? wasze przypuszcenia, jak ono b?dzie wygl?da?o? Czy w og?le jeszcze b?dzie? Chcia?bym pozna? co my?licie na ten temat ;-) Zapraszam do udzielania si? tak?e Kadr? forum.

@down
Pytam o powa?ne rzeczy, a nie czy dw?ch u?ytkownik?w ( czy tam ile) b?d? na siebie pogniewani.

Licz? na wyczerpuj?ce odpowiedzi.

@Aviolles
Nie, nie szukam wr??ki. Nie wierz? w przeznaczenie kt?re mog?aby przepowiedzie?, my?l? ?e to jak nasze ?ycie b?dzie wygl?da?o zale?y tylko od nas, my?l? ?e nie jest to nigdzie "zapisane".

Odp: Jak widzicie forum tibia.net.pl za 4 lata?

forum za 4 lata:
Rahim:Przez sen bendzie m?wi? "masz warna" "dostejesz ostrzezenie"
"masz warna za powiedzenie "wez nie dawaj warna z nic .."
Gelio:Nie zrobie ci ..... skryptu ;d
Masteuszx: to spoko kole? ale szkoda ?e "local Gelio" ;d

Wed?ug mnie to forum za 4 lata nie b?dzie istnie? ; )

A wr?cz jestem tego pewny, oto ca?a misterna tajemnica.

Zapewne zmieni si? styl forum, kadra, do??cz? nowi admini, zdegraduj? kogo?, mo?liwe, ?e zostanie wprowadzony portal, sporo rzeczy, kt?re bardzo trudno wymieni?

Za 4 lata widz? bia?? stron? z napisem 404 - Not Found :>

Hmm... Ja go nie widz? bo b?dzie koniec ?wiata w 2012 :P

@Topic (?eby spamu nie by?o i bezsensownego postu)
Zmieni si? kadra, baner (bo styl to nie wiem), wi?cej ludzi :)

Proste, pare os?b odejdzie z kadry, mo?e wi?cej layout?w b?dzie, wi?cej dzia??w, mniej/wi?cej noob?w, dostane mo?e moda lub aktywnego ( marzenia ) xD

Ja mam kilka wersji:

1. Forum nie b?dzie istnie?.
2. Forum bedzie zupe?nie inne, lecz b?dzoe dalej o tibi.
3. Forum ?dzie opuszczone, zaniedbane. B?dzie coraz mniej ludzi.
4. Zamieni? forum na inn? gr?, poniewa? Cipsoft zbankrutuje i nikt juz nie bedzie gra? w tibi? (AHhh Marzenia =))

Moim skromnym zdaniem forum niewiele si? zmieni. Dojd? nowi ludzie do kadry, nowi u?ytkownicy, nowe tematy, lecz w du?ej mierze to, jak forum b?dzie wygl?da?o za kilka lat zale?y tak?e od Was samych- u?ytkownik?w. W ko?cu to forum jest dla Was.

S? dwa warianty. Albo si? rozwinie i b?dzie to rzeczywi?cie jedno z najlepszych for tibijskich, albo upadnie. :|

Mam nadziej?, ?e jednak tnet b?dzie trwa? dalej.

Na pewno zmieni si? zarz?d forum. Nie s?dz?, aby wiele os?b z obecnej kadry by?o na swoim obecnym stanowisku (lub wy?szym) za te 4 lata... Poza tym, na pewno przyb?dzie wielu u?ytkownik?w, post?w, temat?w... Prawdopodobnie stanie si? najlepszym forum o tej tematyce.
To optymistyczna wersja, teraz pesymistyczna.
Forum przestanie istnie?, zostanie usuni?te. W tedy b?dziemy mogli ujrze? tekst "Firefox nie mo?e odnale?? serwera tibia.net.pl.pl".

Moim skromnym zdaniem forum niewiele si? zmieni. Dojd? nowi ludzie do kadry, nowi u?ytkownicy, nowe tematy, lecz w du?ej mierze to, jak forum b?dzie wygl?da?o za kilka lat zale?y tak?e od Was samych- u?ytkownik?w. W ko?cu to forum jest dla Was.

Je?li tak twierdzisz to znaczy, ?e forum nie b?dzie istnie?. Dlaczego ? Prosta odpowied? - Coraz to nowsi ludzie przychodz? na nasze forum, coraz to wi?cej jest w nich agresji, lenistwa, brak szacunku, s?aba znajomo?? ojczystego j?zyka.
Wiadomo, najwi?cej ludzi przychodzi maj?c po 12-14 lat i nie znaj? gramatyki oraz ortografii. Pisz? kt?ry przez U ; ] To je?li chodzi o Twoj? wypowied?.

Moja jest taka, ?e forum si? nie zmieni (mo?e troch? za spraw? tego co napisa?em wy?ej).. zmieni si? tylko kadra i u?ytkownicy. My?l?, ?e za 4 lata ze starej kadry pozostanie ju? tylko 15% :)

Pozdrawiam, Wasz
MrcN.

Je?eli forum ma istnie? za kilka lat, to musz? by? jakie? relacje mi?dzy kadr? a u?ytkownikami. Je?eli b?dzie coraz wi?cej niepos?usznych i nieopanowanych dzieciak?w, to czy warto trzyma? wyl?garnie karaluch?w?

#Topic
Autor tematu szuka wr??ki na forum?

Jeden rok a ca?e forum zosta?o zmienione. Kto wie, mo?e w nast?pnym roku zostan? wprowadzone nast?pne zmiany kt?re ukszta?tuj? now? atmosfere. Oczywi?cie chcia?bym wej?? na to forum za kilka lat i spojrze? co i jak si? zmieni?o, ale nie mo?na przewidywa? zbyt wiele.

Ostatnia edycja:

Ja za 4 lata widze forum tak :
- wi?cej u?ytkownik?w
- wi?cej admin?w
- wiecej noob?w i zjeb?w :) :P
- a i mo?e tak jak napisa? Drags :) " 404 - Not Found "

Forum przestanie istnie?, wi?kszo?? przeniesie si? na te 'z?e' torgi i zostanie tam na d?u?ej, a ca?a reszta b?dzie op?akiwa? swoje pozycje na forum, liczb? post?w, czas sp?dzony na nim i reputy.

O wielki Alastorze prosz? Ci? aby to nie sta?o si? w naszym pokoleniu!

Reasumuj?c forum nie b?dzie (mog?em tylko to napisa? ale zapewne jaki? elo go?? uzna?by to za ma?o warto?ciowe wi?c postanowi?em wyd?u?y? i tak d?ug? i wyczerpuj?c? wypowied?).

mysle ze nie bedzie juz tego forum chocia? bylbym mile zaskoczony gdyby by?o :D

Za cztery lata: o obecnej kadrze nie b?dzie nikt pami?ta?. Raczej nikogo z tera?niejszej kadry, ju? w niej nie b?dzie. Nikt nie b?dzie wiedzia? o takich osobach jak Napster, Uncross, Speeder czy Gudio. Jedyn? znan? osob? pozostanie Alastor, bo on zdegradowany raczej nie zostanie. U?ytkownicy b?d? mogli si? cieszy? z portalu, na kt?rym tera?niejsza kadra sp?dzi sporo czasu. Takie postale jak Torg odejd? w cie? Tnetu. Zapewne przez ten czas b?dzie mn?stwo incydent?w i problem?w, ale wydaje mi si?, ?e tnet najgorsze ma za sob?. Teraz tylko obserwowa? jak si? wzbija coraz wy?ej. Nie wydaje mi si?, by przesta?o istnie?.

Ci??ko powiedzie? co stanie si? za kilka lat, kilku cz?onk?w obecnej kadry pewnie zako?czy swoj? karier? na tym forum, bo zacznie pracowa?, lub kto wie, za?o?y w?asn? rodzin? (?). Zapewne b?dzie tak?e kilka szokuj?cych ban?w, oraz mam nadziej?, ?e na forum powr?c? osoby, kt?re ci??ko harowa?y przez kilka dobrych miesi?cy, a teraz niestety zostali zdegradowani, lub zbanowani.

Na pewno nie zaniknie. Ale pogorszy si?. Z tego co widz? do kadry dochodz? osoby 11 letnie, kt?re rozdaj? warny gdzie popadnie.
Przyk?adowo taki Norbert, m?j kolega z klasy Xevixo zosta? zbanowany - za destruktywa, jak nic nie robi? <zal>.
A wi?c forum b?dzie istnie? ale forum si? pogorszy przez kadr?.

Pozdro.

Wed?ug mnie forum za cztery lata b?dzie wygl?da?o tak jak teraz , ale oczywi?cie b?d? przer??ne dodatki , kt?re urozmaic? te forum. Oczywi?cie zmieni si? kadra i miejmy nadziej? , ?e co niekt?re osoby zmieni? swoje post?powanie na lepsze (nie m?wi? , ?e teraz ?le , ale mog?o by by? lepiej ). =)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry