Jaki telefon?

Status
Zamknięty.

Zia

Advanced User
Kwiecień 5, 2008
Liczba reakcji
56
Witam, chodzi o dobry, baa. Bardzo dobry telefon z jak najlepszym aparatem. Chodzi r?wnie? o jako?? nagrywanego wideo. Bo jak nagrywam VGA to mnie szlag trafia.

Prosz? wymienienie modeli, oraz linki do allegro.

Preferowane marki:
Nokia
Sony Ericsson
Inne r?wnie? sprawdz? je?li b?dzie mnie zadowala? oferta.

Je?li si? nie znasz lub nie mia?e? styczno?ci z telefonem, o kt?rym mi m?wisz to w og?le si? nie odzywaj.

Prosz? o pomoc. Cena nie gra roli!

Odp: Jaki telefon?

Polecam Sony Ericsson k800i. Posiadam go ju? rok i nie mia?em z nim jeszcze ?adnych problem?w. Zdj?cia robi ?adne poniewa? ma aparat 3 mega pixeli i ksenonow? lamp? b?yskow? (taka jak w cyfr?wkach). Moim zdaniem jedyn? wad? jest bateria, kt?ra trzyma do?? kr?tko je?eli bawisz si?, robisz zdj?cia.

I na koniec zdj?cie tego telefonu:

sek800i.jpg

No w?a?nie za s?abo. Te? go aktualnie posiadam i potrzebuje jaki?, kt?ry ma przynajmniej 5 Mega Pixela.

Hmm... Mo?e Samsung Omnia? Nie posiadam go, lecz m?j nauczyciel go ma, i wida? ?e dobrze si? mu sprawuje ; )

@Up
Omnia to szit.

@topic
Ja mam Samsung Soul. 5 mega pix. aparat. Malutki dotykowe menu. Elgenckie zdj?cia z lamp? b?yskow?. W og?le dobry telefonik kt?ry posiadam :P

Ja ci polecam Nokia n95 8GB Black.Ma aparat 5 megapikseli,8gp w?asnej pami?ci,WiFi itp.

Jak masz tyle kasy, to Ci polecam Diamond Crypto Smartphone. Serio, kosztuje 1 300 000 dolar?w ale cena nie gra przecie? roli :P

063229.jpg

HTC Touch HD
To jest cacko. Dopiero co przyjecha?o do Polski ;)

@UP no sprz?cik dobry jest :D

@topic Ja osobi?cie polecam Ci Sony Ericsson C902. Bateria d?ugo trzyma i zdj?cia s? ?adne. Jest niedrogi.

M?j pierwszy post :P
ja polecam Ci Sony Ericsson K850i, ma aparat 5mpx i robi super fotki wed?ug mnie, wiem bo go mia?em przez p?? roku. Video rzadko nagrywa?em ale mog? Ci powiedzie? ?e s? niez?e. Cena na allegro oko?o 800z?.

No jezeli cena nie gra roli no to polecam ci Sony Ericsson C905. Ma aparat o rozdzielczosci 8,1 MP, wiec powinien Ci wystarczyc. Mialem okazje obejrzec ten telefon i powiem, ze wypas telefon. Cena okolo 1800 zl.

Ja mam Samsung Soul. 5 mega pix. aparat. Malutki dotykowe menu. Elgenckie zdj?cia z lamp? b?yskow?. W og?le dobry telefonik kt?ry posiadam

R?wnie? go posiadam i je?eli mam Ci co? poleca? to w?asnie ten telefon.Jest jednym s?owem zajebisty.

Pozdrawiam,
Xinx

Zia, jedno pytanie - po jak? choler? Ci telefon "do robienia zdj??", to? nie lepiej zainwestowa? w takie cacko co zwie si? Aparat Fotograficzny, a nie marnowa? kas? na telefon...

Telefon - urz?dzenie s?u??ce do rozmowy pomi?dzy dwoma (lub wi?cej) osobami...
Aparat - urz?dzenie s?u??ce do wykonywania zdj?? fotograficznych...

Jak widz?, niekt?rym myl? si? "poj?cia" i do czego maj? s?u?y? dane sprz?ty...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry