Jakie passy...?

Status
Zamknięty.

Zull xD

Active User
Styczeń 15, 2009
Liczba reakcji
10
witam mam takie nie typowe pytanie ot?z jakie passy sa na ots`a pod tibie 8.5 bo pod tibie 8.1 sa passy 111111/tibia a pod 8.5 one nie dzialaja... ;/ za pomoc dam reputka.. ;]

Odp: Jakie passy...?

1/1 dziala tylko na WAR ots... pr?bowalem tez 555555/tibia ale nie dziala jakies inne pomysly...
P.S. Dziekuje za probe pomocy... ;]

jak wejsc do tej bazy danych bo troche zielony jestem... ;]

@Up , albo xampp , albo sqlite Manager :)

mam sciagac te programy tylko poto zeby sie dowiedziec jakie sa passy... no przeciez chyba ktos gra na 8.5 musi ktos wiedziec... ;]

Je?li on nic nie wiem o bazie danych to napewno silnika sql nie ma. Wi?c je?li jakim? cudem znalaz?e? xml pod tibi? 8.5 to wejd? w accounts i sobie zobacz.

Takie ma?e pytanko: Czy tobie chodzi o tw?j ots, czy nie wiesz jak wbi? na czyjego??

@Down:

O LOL

A sk?d masz ip? Mo?e si? robi konto na stronie WWW. Daj ip to zobacze.

Ostatnia edycja:

mi chodzi oto jak wbic na czyjegos ots`a... ;]

a moze sprubuj http://[i]IP OTSA[/i] i tam sie robi hara ;p wklep ip otsa jako adres www

no to jak otwieram ta strone to mi pokazuje jakie jest moje ip a ja tego niechce... ;] ja chce passy na server... ;p

Teraz to ju? nie rozumiem, podaj nam ip tego otsa to mo?e nam si? uda zrobi? konto.

Poszukaj w reklamie adresu strony www czy co? lub wpisz w wyszukiwarce ip tego otsa,napisa?e? ?e pokazuje ci si? Ip twoje tylko.S?dze ?e ?le wpisa?e? ip bo jak dob?e to mo?liwe ?e ots jeszcze nie sko?czony.Na reklamie mo?e jest jaki? kontakt napisany do hostera lub kogokolwiek,poszukaj pozdro

Status
Zamknięty.
Back
Do góry