Jakiego koloru masz oczy ?

Status
Zamknięty.

Lisciu15

Advanced User
Czerwiec 24, 2008
Liczba reakcji
7
Tak jak wy?ej - taka zabawa, ?eby odci?gn?? wszystkich od jednego dzia?u xD

Ja np. nigdy nie wiem, jakie mam. Czemu ? a no temu, bo raz s? niebieskie, a raz zielone :) s? te? takie chwile, kiedy si? zmieszaj?. Mog? wi?c powiedzie?, ?e mam Niebiesko - Zielone.

Cecha dodatkowa - mam je lekko zaczerwienione (zawsze).

Ciekawy jestem, czy kto? ma podobnie xD ?

Odp: Jakiego koloru masz oczy ?

Ja mam oczy koloru zielonego, podchodz?cy pod niebieski, taki dosy? specyficzny, dodatkiem na mych oczach jest taka malutka z?otawa (jak to m?j kuzyn nazwa?) 'b?yskawica'. ^^

Niebieskie, zawsze takie same. ; )

Pozdrawiam.

Ja nawet niekiedy mam problem z okre?leniem mojego koloru - na jednym zdj?ciu b??kitne, na drugim zielone. Mi si? to np. podoba, bo w jakim? tam stopniu si? wyr??niam :)

ja mam oczy koloru mojego ulubionego trunku(w tibi i w rl life).Piwka xD

Zielony lekko podchodz?cy pod niebieski ; )

Pozdrawiam.

Witam :) Moje oczy s? koloru zielonego :) M?j ulubiony kolor. Nigdy nie zmieniaj? swej barwy :o

Moje oczy s? koloru niebieskiego. :) Og?lnie pasuj? mi do twarzy i tak?e nie chcia?bym mie? innych.

A moje s? koloru piwnego :D zawsze takie same,a bia?ka zaczerwienione :)

Piwne i bia?ka jak to zwykle bywa s? bia?e :P

zielone oczy mam-komu je dam?? xdd

g?upszego tematu nie by?o??Nied?ugo b?d? tematy typu "jak wygl?daj? twoje dziurki w nosie"

ja mam brazowe i sie ciesze :)
zawsze takie same :)

Raz niebieskie, a raz zielone.. wie kto? dlaczego tak jest?:P

..\o/ Zmienne, raz Niebieskie, raz Zielone xD \o/..

#up
Oo c(;

By?em u okulisty i powiedzia? ?e moje oko, mo?e zmieni? kolor t?cz?wki 3 razy w roku, zale?y od promieni UV w lato, jesie? s? niebieskie, w zimie zielono-piwne a na wiosn? zielone. Taki ma?y prezencik w postaci tr?jkolorowej t?cz?wki dosta?em;)

Ja oczy mam niebieskie . Mia?em takie w wieku 0-7 . Potem zacze?y sie takie robi? ciemnie jakby zielone . i teraz takie mam .. niebiesko-zielone ....

piwne, btw. kolor oczu sie dziedziczy po rodzicach :p

slyszalem tez, ze ludzie z np. niebieskimi oczami choruja na inne choroby niz te z zielonymi, a jak ma np jedno niebieskie a drugie zielone (zdarza sie) to choruje na oba typy :d

piwne, btw. kolor oczu sie dziedziczy po rodzicach

Co ty pierdzielisz? A na biologii uwa?a?e?? S? pewne "przynale?no?ci", takie jak to, ?e je?eli masz ciemne w?osy, to najprawdopodobniej dziecko te? je b?dzie mia?o, je?eli masz "wci?ty"(?) podbr?dek, to nie ma mo?liwo?ci by dziecko go nie mia?o. Istnieje te? przynale?no??, ?e je?eli masz piwne oczy, dziecko te? je b?dzie mia?o (prawie na pewno).

Tak ten post jest nie na temat, ale my?l?, ?e to ma?e przewinienie, jak na tak debilny temat.
Zaakceptowane. Czekam na warna.

Mam koloru niebieskiego.

Kolor oczu mam Niebieski
m?j ulubiony kolor ^^

Status
Zamknięty.
Back
Do góry