Jedyny s?uszny temat - rap.

Odp: Jedyny s?uszny temat - rap.

My?l? to, ?e ten kawa?ek bardzo pi?knie zamyka mord? temu co mi kiedy? szczeka?, ?e Eminem to marniak i popowa popierd??ka.

Zajebiste, pomimo, ?e nie s?ucham za bardzo Eminema, w szczeg?lno?ci po tym jak nagra? z Rihann?, to to mnie si? zajebi?cie podoba.

Nie wiem czemu tu jeszcze tego nie ma :

Og?lnie to na mainstream k?ad? chuja, ale VNM jest naprawd? dobry.
Poziom Polskiej sceny muzycznej, przynajmniej je?li chodzi o rap stoi bardzo nisko, wi?c nie jest trudno ?eby jaki? kawa?ek by? ponad ni?.
Je?li chodzi o kawa?ki VNM'a to najlepszy jest Endorfiny.

M?wisz Swag, ?e poziom polskiej sceny rapu jest niski? Mnie si? jednak wydaje, ?e nie jest tak ?le. P?yty schodz? jak na nasz kraj ca?kiem dobrze, na koncertach prawie zawsze jest pe?na sala, nawet na takim Kempie z moich obserwacji wi?kszo?? najlepiej bawi?a si? na wyst?pach Polak?w. Tak?e nie ma co rozpacza?! ;p

Nie czyta?em post?w wy?ej ale o polskim rapie powiem tak: Mine?y czasy gdy by? naprawd? dobry. Teraz chodzi o to by si? tylko przekrzycze? kto jest bardziej "uliczny" i "prawdziwy".. Og?lnie 52 rz?dzi.

Nie czyta?em post?w wy?ej ale o polskim rapie powiem tak: Mine?y czasy gdy by? naprawd? dobry. Teraz chodzi o to by si? tylko przekrzycze? kto jest bardziej "uliczny" i "prawdziwy".. Og?lnie 52 rz?dzi.

Trollujesz, prawda? Je?li kiedy? polski rap by? naprawd? dobry, to teraz stoi na poziomie ?wiatowym, lol. Pr?ba przekrzyczenia si? w tym, kto jest bardziej uliczny i prawdziwy? Czego ty, cz?owieku, s?uchasz? Jaki? random?w z dzielnicy?

Zajebiste, pomimo, ?e nie s?ucham za bardzo Eminema, w szczeg?lno?ci po tym jak nagra? z Rihann?, to to mnie si? zajebi?cie podoba.

No i czemu ja si? nie dziwie, ?e tylko polaczki p?acz? gdy raper nagra kawa?ek z gwiazd? popow?.

VNM to m?j ziomek z osiedla z Elbl?ga huhe :D

No i czemu ja si? nie dziwie, ?e tylko polaczki p?acz? gdy raper nagra kawa?ek z gwiazd? popow?.
Tu nie chodzi, ?e "polaczki", btw, powinni wiesza? za jaja za samo u?ywanie tego s?owa wobec Polak?w, p?acz? jak raper nagra z gwiazd? popow?, tylko o to jak zmieniaj? swoj? tw?rczo??. Na moim przyk?adzie, ostatnia p?yta Eminema by?a baardzo s?aba, w moim mniemaniu. R?wnie? wspomniany kawa?ek z Rihann?. Jako? do Fokusa nic nie mam, a przecie? te? nagra? z gwiazd? popow?, nagra? to nagra? i chuj, ale dalej robi rap, a nie poppapk?. Zreszt?, chuj, Eminem wraca, co udowodni? ostatnim trackiem.

Co w tym dobrego jest? Kole? trzyma si? poprawnie bitu(sprawd? orygina?). Wokal co? jak Pysk, bardziej Stochu. Flow? Kurwa, VNM z NSPC/834. Tekstowo zwyk?e bragga/benger. Hasztagi chujowe. Bit robi tutaj najwi?ksz? robot?. Jedynie szacunek, ?e mimo wszystko napisa? tekst pod flow, kt?re pasuje na taki bit, TYLE.

Co w tym dobrego jest? Kole? trzyma si? poprawnie bitu(sprawd? orygina?). Wokal co? jak Pysk, bardziej Stochu. Flow? Kurwa, VNM z NSPC/834. Tekstowo zwyk?e bragga/benger. Hasztagi chujowe. Bit robi tutaj najwi?ksz? robot?. Jedynie szacunek, ?e mimo wszystko napisa? tekst pod flow, kt?re pasuje na taki bit, TYLE.

Hashtagi s? chujowe? Raczej nie, wokal jak Pysk? Podobny ma wokal to fakt. Flow jak VNM? RACZEJ KURWA NIE. Co do tekstu, kto? napisa? w komentarzach na yt: "CZEMU TAK POZYTYWNIE? ZERO PRZEKAZU, PRZECIE? NIE WIEM JAK ?Y? CH?OPAKU - ODE MNIE MINUS". Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Back
Do góry