Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

(be?kot starego dziadka xd)
)
Co do drogi, to mog? tylko poradzi?, ?eby? nie "nawala?" tylu border?w i gruzu, to tylko niszczy ca?okszta?t, a tracisz na tym niepotrzebnie czas, no i mo?e mi nie uwierzysz, ale ta droga po lewej stronie g?ry prezentuje si? lepiej.Mapy s? zwyczajne, nie ma w nich nic co by przyku?o moj? uwag? (ale to mo?e dlatego, ?e jestem wybredny).
Bagna (te na powierzchni) maj? b??dy, o kt?rych wspomnia? Etedan, dajesz ciemny swamp, a bordery robisz do jasnego. Ponadto na pierwszym screenie w dolnym prawym i w g?rnym prawym rogu g?ry, u?y?e? z?ych ?cian skalnych. Reszta te? nie jest osza?amiaj?ca.. powiniene? troch? popracowa? nad natur?, bo jest taka hmm... "CipSoft'owska".
Podziemia na pierwszy rzut oka ?adne, ale te? nie s? wolne od b??d?w. To przej?cie do amazonek n/c, nigdy wi?cej nie mieszaj tylu border?w w jednym miejscu, tracisz tylko na tym czas, a prezentuje si? to tragicznie. GS'y s? chyba najlepsze na tej stronie galerii, nie rozumiem tylko dlaczego bordery od ska? s? skierowane do wewn?trz zamiast na zewn?trz tych dziur, przecie? to chyba logiczne.
Jak dla mnie ?rednio-Zaawansowany to jeszcze nie tw?j poziom.
@edit
Nowa praca przedstawia troch? lepsz? natur?, ni? ta z bagien, ale nie twierdz?, ?e jest dobra. Postaraj si? co kawa?ek wstawi? te? ro?liny z bagien i namorzyny, nie jest powiedziane, ?e natura ma si? sk?ada? tylko z dw?ch rodzaji krzak?w i zielonych drzewek. Nie widz? ju? b??d?w w ?cianach skalnych i dobrzeCo do drogi, to mog? tylko poradzi?, ?eby? nie "nawala?" tylu border?w i gruzu, to tylko niszczy ca?okszta?t, a tracisz na tym nie potrzebnie czas, no i mo?e mi nie uwierzysz, ale ta droga po lewej stronie g?ry prezentuje si? lepiej.

Czyli jednak nie w 100% twoje... lub to ja nie mam racji, i jezeli ja bym przerobil twoja mape to by byla moja.Prace s? moje w 100% bo to ja je edytowa?em.
No to wkoncu mapa jest twoja czy nie?
Bo przepraszam ale malo zrozumialem
Czyli jednak nie w 100% twoje... lub to ja nie mam racji, i jezeli ja bym przerobil twoja mape to by byla moja.
Prace s? moje w 100% bo to ja je edytowa?em.
Gwoli ?cis?o?ci: mapa edytowana nie jest w ca?o?ci autorska, poniewa? osoba edytuj?ca nie zaplanowa?a tego, ?e po prawej i lewej stronie postaci b?d? g?ry, niedaleko na p??noc b?dzie p?yn??a rzeka, a pod jej stopami b?dzie ?cie?ka. To tak jakby? powiedzia?, ?e dom zosta? stworzony wy??cznie przez ciebie, skoro jeste? tylko architektem wn?trz.
Tak wi?c m?wi?c, ?e jeste? w stuprocentowym autorem tej pracy k?amiesz, albo nie zdajesz sobie z tego sprawy.