Kahras - Gallery Map

Status
Zamknięty.
Odp: Kahras - Gallery Map

Nawet zwyk?a natura nie wygl?da tak ?le.
Dobre rozstawienie drzewek i krzaczk?w.
Ale m?g?by? urozmaici? j? chocia?by kamyczkami, kwiatkami etc.

Co? dzisiaj pracowity jestem!
To jest m?j edit tam gdzie s? GS'y:
1png_rapnerr.png

2png_rapnere.png

3png_rapnerq.png

4png_rapnexp.png

5png_rapnexx.png

Amator nie robi takich prac, osoba "zaawansowana" prawdopodobnie nie zrobi?a by takich bagien - kolejny przyk?ad na to ?e proste rozwi?zania wychodz? lepiej ni? nawalenie wszystkiego by jaki? teren urozmaici?. Praca wygl?da ?wietnie pomimo swojej prostoty, dalsze poprawianie jej tylko by j? zepsu?o. Co powiesz na zmian? prefiksu tematu?

@down
ok, zmienione

Ostatnia edycja:

@Zbizu
Zr?b jak uwa?asz :)
Daje next screen

Tutaj GS'y na standardowej mapie Evolutions:
Untitled-_rapepxs.png

A tutaj droga do ma?ego amazon camp :
Untitled-_rapneae.png

---Aktualizacja---

Nast?pne screeny:

1png_rapsqnn.png

2png_rapsqnw.png

3png_rapsqna.png

4png_rapsqnq.png

@Zbizu

Dzi?kuje :)
A? si? tak dziwnie czuje xD.. .

Witam.
Twoje bagna i?cie mi si? podobaj? gdy? zawsze uwielbia?em mapy Playable lecz m?g?by? da? tam,
r??ne urozmaicenia typu stare krzaki,drzewa np doda? ground o id:8347.
Jednak widz? pogubi?e? groundy tam gdy? jest ground ciemny i jasny i border do niego te? i
da?e? tam obydwa,np ground ciemny ale border jest jasny.Wida? r?wnie? prac? auto-bordera ale starasz si? to ukry?. :) (be?kot starego dziadka xd)
Te podziemia inspirowane na Williamsie,ci nie wychodz? nawet fajnie wykonane lecz no te tzw zapadnie skalne (nie wiem jak to nazwa? xd)
brzydko wygl?daj? ze wzgl?du na border o ile si? nie myle nosi nazw? rocks.
Wszystko jest fajnie u?o?one i co? czuj? ?e b?dzie z ciebie dobry mapper. :)
(Je?eli nie rozumiesz mojego be?kotu napisz priv wyt?umacz? hah :D)
Pozdrawiam.

@EDIT Shirako sredniak jest dobry wg mnie dla niego,ale chcialem tak jak ty wspomniec ze prawie te bagna podchodza pod mapping CipSoftu i
mysle ze mozna by je nieco urozmaicic.

Ostatnia edycja:

Etedan - Dzi?kuje za wypowied?:)

Daje moje nowe prace z projektu:
1png_rapqsxs.png

2png_rapqsxq.png

3png_rapqsnp.png

4png_rapqsnr.png

Prosz? o wi?cej komentarzy!

Mapy s? zwyczajne, nie ma w nich nic co by przyku?o moj? uwag? (ale to mo?e dlatego, ?e jestem wybredny).
Bagna (te na powierzchni) maj? b??dy, o kt?rych wspomnia? Etedan, dajesz ciemny swamp, a bordery robisz do jasnego. Ponadto na pierwszym screenie w dolnym prawym i w g?rnym prawym rogu g?ry, u?y?e? z?ych ?cian skalnych. Reszta te? nie jest osza?amiaj?ca.. powiniene? troch? popracowa? nad natur?, bo jest taka hmm... "CipSoft'owska".
Podziemia na pierwszy rzut oka ?adne, ale te? nie s? wolne od b??d?w. To przej?cie do amazonek n/c, nigdy wi?cej nie mieszaj tylu border?w w jednym miejscu, tracisz tylko na tym czas, a prezentuje si? to tragicznie. GS'y s? chyba najlepsze na tej stronie galerii, nie rozumiem tylko dlaczego bordery od ska? s? skierowane do wewn?trz zamiast na zewn?trz tych dziur, przecie? to chyba logiczne.
Jak dla mnie ?rednio-Zaawansowany to jeszcze nie tw?j poziom.

@edit
Nowa praca przedstawia troch? lepsz? natur?, ni? ta z bagien, ale nie twierdz?, ?e jest dobra. Postaraj si? co kawa?ek wstawi? te? ro?liny z bagien i namorzyny, nie jest powiedziane, ?e natura ma si? sk?ada? tylko z dw?ch rodzai krzak?w i zielonych drzewek. Nie widz? ju? b??d?w w ?cianach skalnych i dobrze :) Co do drogi, to mog? tylko poradzi?, ?eby? nie "nawala?" tylu border?w i gruzu, to tylko niszczy ca?okszta?t, a tracisz na tym niepotrzebnie czas, no i mo?e mi nie uwierzysz, ale ta droga po lewej stronie g?ry prezentuje si? lepiej.

@Kahras
Wypisa?em Ci b??dy, kt?re pope?niasz, nie mia?em w tym zamiaru zjechania twojej osoby. A co do prefiksu, aaa nie wa?ne...

Ostatnia edycja:

Mapy s? zwyczajne, nie ma w nich nic co by przyku?o moj? uwag? (ale to mo?e dlatego, ?e jestem wybredny).
Bagna (te na powierzchni) maj? b??dy, o kt?rych wspomnia? Etedan, dajesz ciemny swamp, a bordery robisz do jasnego. Ponadto na pierwszym screenie w dolnym prawym i w g?rnym prawym rogu g?ry, u?y?e? z?ych ?cian skalnych. Reszta te? nie jest osza?amiaj?ca.. powiniene? troch? popracowa? nad natur?, bo jest taka hmm... "CipSoft'owska".
Podziemia na pierwszy rzut oka ?adne, ale te? nie s? wolne od b??d?w. To przej?cie do amazonek n/c, nigdy wi?cej nie mieszaj tylu border?w w jednym miejscu, tracisz tylko na tym czas, a prezentuje si? to tragicznie. GS'y s? chyba najlepsze na tej stronie galerii, nie rozumiem tylko dlaczego bordery od ska? s? skierowane do wewn?trz zamiast na zewn?trz tych dziur, przecie? to chyba logiczne.
Jak dla mnie ?rednio-Zaawansowany to jeszcze nie tw?j poziom.

@edit
Nowa praca przedstawia troch? lepsz? natur?, ni? ta z bagien, ale nie twierdz?, ?e jest dobra. Postaraj si? co kawa?ek wstawi? te? ro?liny z bagien i namorzyny, nie jest powiedziane, ?e natura ma si? sk?ada? tylko z dw?ch rodzaji krzak?w i zielonych drzewek. Nie widz? ju? b??d?w w ?cianach skalnych i dobrze :) Co do drogi, to mog? tylko poradzi?, ?eby? nie "nawala?" tylu border?w i gruzu, to tylko niszczy ca?okszta?t, a tracisz na tym nie potrzebnie czas, no i mo?e mi nie uwierzysz, ale ta droga po lewej stronie g?ry prezentuje si? lepiej.

Dobra rozumiem ciebie ale po co taka wielka krytyka?
Rozumiem ?e jeste? dobrym oraz wybitnym mapperem ale to nie oznacza ?eby? kogo? pogn?bia? typu jeste? amatorem(..).

Zbizu zmieni? mi prefix na ?rednio Zaawansowany bo uwa?a ?e m?j mapping jest na tym poziomie..
A ty my?lisz ?e jeste? koksem to id? lepiej komentuj np iSanto albo innych old mappers :)

Wiem ?e pitole od rzeczy ale taki ju? jestem ;)

Pozdrawiam
Kahras

R e f r e s h

To kto? si? jeszcze w og?le mapowaniem zajmuje? My?la?em ?e to ju? zgin??o, przynajmniej na tym forum.

Te Giant Spidery, s? ca?kiem ca?kiem . Nie wygl?da to najgorzej, proste i schludne cho? istnieje du?o wi?cej urozmaice?, kt?re z czasem sam sobie przyswoisz.

A co do ostatniej, popracuj troszeczk? nad borderowaniem, reszta og?lnie jest Ok, cho? wydaje mi si? ?e jest zbyt nawalone.

Powodzenia Ci ?ycz?, nic wi?cej Ci nie trzeba.

Jak dla mnie to wi?kszo?? (albo przynajmniej cze?? zdj??) to przerobione EVO , jak mo?na podawa? ?e to s? Twoje prace? Podpisz chocia? ?e przerabiasz ju? gotow? mapk?.

@Og?lnie to ca?kiem fajnie to wygl?da no ale w?a?nie ta jedna rzecz mnie odrzuca i nie nawi?za?bym wsp??pracy z Tob?.6/10

@UP
A? tak mnie nie pojecha?e?.
Prace s? moje w 100% bo to ja je edytowa?em.
Map? mo?esz nazwa? ?e jest w 50% moja poniewa? przerobi?em j? w 50% nie tylko miasto.

Benasz inaczej m?wi?c zaskoczy?e? mnie ;O

No to wkoncu mapa jest twoja czy nie?
Bo przepraszam ale malo zrozumialem

Czyli jednak nie w 100% twoje... lub to ja nie mam racji, i jezeli ja bym przerobil twoja mape to by byla moja.

No to wkoncu mapa jest twoja czy nie?
Bo przepraszam ale malo zrozumialem

Czyli jednak nie w 100% twoje... lub to ja nie mam racji, i jezeli ja bym przerobil twoja mape to by byla moja.

Prace co s? umieszczone na screenach s? w 100% moje!

Ja oceniam 9/10 No nie wiem co powiedzie? ... Na tych z natur? lekko pusto tam z ska?? .

Gwoli ?cis?o?ci: mapa edytowana nie jest w ca?o?ci autorska, poniewa? osoba edytuj?ca nie zaplanowa?a tego, ?e po prawej i lewej stronie postaci b?d? g?ry, niedaleko na p??noc b?dzie p?yn??a rzeka, a pod jej stopami b?dzie ?cie?ka. To tak jakby? powiedzia?, ?e dom zosta? stworzony wy??cznie przez ciebie, skoro jeste? tylko architektem wn?trz.
Tak wi?c m?wi?c, ?e jeste? w stuprocentowym autorem tej pracy k?amiesz, albo nie zdajesz sobie z tego sprawy.

Gwoli ?cis?o?ci: mapa edytowana nie jest w ca?o?ci autorska, poniewa? osoba edytuj?ca nie zaplanowa?a tego, ?e po prawej i lewej stronie postaci b?d? g?ry, niedaleko na p??noc b?dzie p?yn??a rzeka, a pod jej stopami b?dzie ?cie?ka. To tak jakby? powiedzia?, ?e dom zosta? stworzony wy??cznie przez ciebie, skoro jeste? tylko architektem wn?trz.
Tak wi?c m?wi?c, ?e jeste? w stuprocentowym autorem tej pracy k?amiesz, albo nie zdajesz sobie z tego sprawy.

Tak .. A wiesz dlaczego to napisa?e? ? Bo jaki? typ zacz?? tutaj w tym temacie taki bajzel robi? i ty r?wnie? musia?e? si? wypowiedzie??
Gdyby nikt nie zacz?? si? czepia? tego to by tak nie by?o.
Jest na tym forum tyle galerii a wy tylko w moim topicu do tego si? czepiacie a jak jest 10 galerii co te? edytuj? Evolutions to nawet si? wypowiedzie? nie umiesz.

Nie czepiam si?. Napisa?em tutaj tylko dlatego, ?e by?e? rzeczywi?cie przekonany o swojej racji, kt?rej nie mia?e?.
Skoro edytujesz to jasno zaznacz, ?e konkretna mapa nie jest w ca?o?ci twojego autorstwa - to tyle.

ostatnie ssy te ska?y przypominaja mi troche south gate z evo ;) ?adnie to wygl?da og??em powodzenia w dalszej pracy

Ludzie rozwalacie mnie setki osob przerabia evo jak ja wezme przerobie jakies miejsce w 99% to co powiesz ze to nie jest moje ? pff zal.pl i tyle.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry