-Tibia 9.81 Karamy- war 9.81 nie mozliwe? Sprawdz !

Status
Zamknięty.
Odp: Karamy- war 9.81 nie mozliwe? Sprawdz !

937 za?o?onych kont ;D Ciekawe czy do 20:00 bedzie tysiak, oby by?o jak najwiecej os?b i taka atmosfera jak na poprzedniej edycji ;) Do zobaczenia na serwerze

~Rozwykurwiwator

Zosta?a godzina do startu! :) Zapraszamy!

Do??czam si?.

Dlaczego jak chce si? zalogowa?, to wyskakuje mi b??d ?e nie ma takich pass?w. Wy te? tak macie? Czy tylko ja?

Je?li na stron? to tylko Ty i na serwer to samo, masz na g?rze napisane ile do startu.

Tylko, ?e ja chce sie zalogowa? na serwer... Jakiego klijenta u?ywacie?

Na acc makerze mo?na si? zalogowa? ale poprzez klienta si? loguje to mi te? passy nie dzia?aj?.

Serwer nie jest jeszcze po??czony z baz? danych Acc Makera. Informacja od Keala.

15 minut!

Refresh

Fajnie si? gra ale boty te? s? :D
czy na 8.6 czy na 9.8+ wsz?dzie s? boty.

Zapraszam wszystkich ktorzy lubi? dobre oro !

b
u
m
p

Gra si? ?wietnie. Mapa jest idealna do war'?w.

Mapa faktycznie jest dobra , choc veno i reszty troche brakuje.. Ale niestety zdecydowanie za ma?o ludzi aktywnych na serwerze wiec kicha.. To nie to samo karamy :/ Szkoda.

To ju? nie to karamy co kiedy?, straci?o ca?y klimat. Jedyna opcja ?eby uratowa? serwer to powr?t do 8.6 i starej mapy

nie da sie ukryc ze stara mapa byla najlepsza a czy zmienic protokol? nie wiem mi sie tutaj dobrze gra ^^

Przy 100 graczach online , gra sie do dupy poprostu ;)
Przypominam sobie stare czasy kiedy kilkakrotnie wiecej ludzi sie bilo o kazdej porze dnia... ehh :(

San ostatnio tez zauwazylem po po?udniu spadki
to przez szko?e widocznie w niedziele odnotowa?em 250 os?b w poniedzia?ek po szkole / pracy juz 150 ..

Robi? wszystko ?eby gracze grali, wbrew pozor? nam tez na tym zalezy, nie rezygnowa? i nie przejmowac si? z ilo?ci online !
Jeszcze wszystko b?dzie okej, jest taki ci??ki okres ale c??, na 8.6 karamy by nie posta?o nawet przez 3 dni z jakiego powodu?
Z powodu navi systemow mc bot?w i innych gowien kt?re tak by wkurza?y graczy ze juz by dawno by?o po karamy.

Na dow?d ?e te? sie tym przejmuje prowadze dalej "event" reklamy , czyli za pare godzinek reklamy mozna zgarn?? du?o punkt?w!
Ch?tnie pisa?, jako? damy rad? wyprowadzi? ten serwer na nogi jeszcze, nic straconego.

Pozdrawiam i czekam na ch?tnych !
Keal

(MO?E BYC PW tutaj na forum i przyjmuj? )

Status
Zamknięty.
Back
Do góry